Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן בI20 2013

tainka2405
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם בעלי I20

האם לאחר שהרכב עמד בשמש כמה שעות המזגן מקרר לכם טוב ומהר את הרכב? אני מפעילה אותו על 2 או 3 ומרגישה כאילו לוקח לו המון זמן והוא ממש חלש בהתחלה. כאילו אוויר קר בקושי יוצא. לעומת זאת כאשר אני יוצאת מהחנייה שלי שהיא תת קרקעית, המזגן מרגיש בסדר... מה אתם אומרים על המזגן?

פורסם

למזגן לא "קשה", למזגן יש תפוקה מסויימת שמגיעה לשיאה בין 5-15 דקות, תלוי בטמפרטורה החיצונית, הפנימית בקבינה, בקרינה וביכולות המזגן עצמו.

ההמלצה היא, למקרה שהרכב חנה מספר שעות תחת כפת השמים, היא לפתוח את כל חלונות ולהפעיל מזגן על מקסימום (מהירות 4) ולכוון בורר הסירוקלציה על אויר מבחוץ.

אחרי שתים שלוש דקות, לסגור חלונות ולהעביר את המזגן לסרקולציה פנימית.

פורסם

לא קשור אלייך, אבל גם ברכב שלי זה ככה..רק אחרי כמה דקות נסיעה ביום חם מרגישים אוויר קריר כמו שצריך.

אין כמו בקרת אקלים.

לאמא שלי יש יונדאי 2012 I20 והמזגן שלה סביר.

פורסם
ההמלצה היא, למקרה שהרכב חנה מספר שעות תחת כפת השמים, היא להתחיל בנסיעה, לפתוח את כל חלונות ולהפעיל מזגן על מקסימום (מהירות 4) ולכוון בורר הסירוקלציה על אויר מבחוץ.אחרי שתים שלוש דקות, לסגור חלונות ולהעביר את המזגן לסרקולציה פנימית.

אני מניח שלכך הייתה הכוונה.

פורסם

ב I20 של זוגתי אני לא מרגיש שזה שונה מברכבים אחרים שאני נוהג. ביום שמש חם לוקח קצת יותר זמן למזגן לקרר, אבל זה מתנהג כמו בכל רכב אחר. לטעמי, המזגן ב I20 מקרר טוב מאוד.

פורסם

אני זוכר היו הרבה i20 עם מחלת השסתום עיבוי שיושב על הקיר אש והוחלפו במסגרת האחריות יכול להיות שזה גם חלק מהבעיה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...