Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 2001 ב7000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב משפחתי קטן בתקציב של 5000-7000, קיבלתי המלצה מחבר לבדוק את פורד פיאסטה בדגם של השנים 1996-2002.

היום הלכתי לראות הצעה, הרכב מ2001, ידני, יד שניה, עשה 150,000 , 12 שנה אצל הבעלים הנוכחי ולפניו הוא היה בליסינג, לפני 4 חודשים החליפו לו את הקלאץ', 2 צמיגים קידמיים ומצבר.

החסרון העיקרי שלו זה שכרגע אין לו קירור במזגן והבעלים טוען שהוא מכיר את הבעיה ורק צריך להוסיף גז (אני מתכנן ללכת למוסך לוודא שבאמת זו הבעיה) ומעבר לזה אין עוד בעיות משמעותיות ברכב.

לאחר קצת דיבור על המחיר דיברנו על 7000 ש"ח. מה דעתכם כדאי ללכת על זה או שבתקציב הזה אפשר למצוא מציאות טובות יותר?

תודה רבה!!

פורסם

לגבי המזגן אולי חסר גז אבל אולי בגלל דליפה לכן צריך לבדוק זאת.

כמו כן צריך לקחת למוסך שיתן מבט לפני הקניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הבעלים "מכיר את הבעיה" אז זה כמעט בוודאות לא "רק להוסיף גז". יש דליפה שלסדר אותה יכול לעלות סכום של 4 ספרות.

מכיר משהו שמגיע לסדר בעיה במזגן, אומרים לו: "רק למלא גז" והוא חוסך 150 ש"ח ויוצא כלעומת שבא?!

ונניח ומזגן תקין ועובד לא שווה לו 150 ש"ח, מכיר מישהו שבא למכור רכב ולא ישים 150 ש"ח על גז וימנע מלעדכן קונים על מזגן לא מקרר ועל סיפור שזה "רק למלא גז"?! בהשקעה קלה ופשוטה של 150 ש"ח הוא מעלה את ערך הרכב בלפחות 1,000 ש"ח.

בקיצור, אני לא קונה את זה.

עריכה: תוך כדי הקלדה מישהו לפניי רשם בדיוק את אותו הדבר.

פורסם

החברים למעלה צודקים, סיכוי גבוה שאחרי מילוי גז הוא יברח תוך זמן מסויים. במקרה טוב זה יכול לקחת מספר חודשים.

אוטו כזה במצב השוק של היום לא אמור לדעתי לעלות יותר מ 3000-4000 ש"ח.

• תוכן חדש...