Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קודם כל אני רוצה להודות לגבריאל על ההזדמנות לנסות את המוצר ולבדוק את יכולות ההשפעה והעמידות שלהם .

נפגשתי אתמול עם גבריאל וחספתי אותו בפני עולם הדייטלניג ממגבת uber , למברשת לגנטים עד לכפפת פלסטילנה וניקוי מתחת לרכב [emoji3]

כמו שכולנו יודעים 99.9 אחוז מהפורום כן חולים במחלה הזאת .

ואם אנחנו קונים מוצר אנחנו מצפים לקבל את הטוב ביותר , החזק ביותר , באריזה הגדולה ביותר , החסכונית ביותר והבטוחה ביותר .

למטרת ניסוי לקחתי את הרכב של אבא שלי בעל גנאט 5 צלעות שקל יחסית לניקוי הדגמתי לגבריאל על גנאט קדמי ואחורי עם גרניק , מברשת לגנטים מבית sm arnold , חומר לגנטים מבית מגוריס וcg לאיזה תוצאה אני מצפה להגיע , ובאיזה מהירות וקלות זה עובד .

גבריאל( הבעלים של cleansters) היה בהלם הוא חשב שבסכ"ה מרססים ומשפריצים מים ופה נגמר הסיפור , לא חשב בכלל שיש מברשת לגנטים בגודל 70 80 סמ .

ואחרי שהראתי והדגמתי לו הגיע הזמן לראות מה המוצר שלו שווה .

מוצר הדגריזר של גביראל נועד לשמש לניקוי גנאטים וניקוי תאי מנוע , הוא מגיע בגלון של 4L בדיוק , תוצרת כחול לבן וניתן לדילול בסולם דרגות עד 1 /10 אפילו .

בקיצור-

לקחנו כוס מדידה , מזרק , שפירצר , מיכל מים ואחד דגריזר

uploadfromtaptalk1460650091026.jpg

דיללתי בהתחלה 1 /4 כי פחדתי שהחומר אכן ישרוף את הגנאט ויצאנו לבדוק .

קח נראו הגנאטים לפני -

uploadfromtaptalk1460650140106.jpguploadfromtaptalk1460650145300.jpguploadfromtaptalk1460650151391.jpguploadfromtaptalk1460650163141.jpguploadfromtaptalk1460650168991.jpg

הרטבתי קצת את הגנאט ריססתי חומר בהיקפי על כל הגנאט והתחלתי לשפשף....

מעבר ראשון עם מברשת על כל הגנאט, החומר מרגיש טוב , לא מריח חומצתי , לא לכלך לי תבגדים שעפו עלי רסיסים , מוריד את הפיח מהר ובקלות המברשת התמלא אבק בלמים שלא עברו ניקוי שנים עצרתי , ניקיתי את המברשת ואת הגנאט עם מים ובחנתי את התוצאה .

ראיתי שהיא טובה אבל לא מספיק ויש צורך להוריד את הדילול אז הלכתי על 1 /3 .

ריססתי נתתי לחומר 3 ,4 דקות על הגנאט לראות אם הוא מתקשה או פוגע בלכה שלו והתחלתי לשפשף שוב .

התוצאה מדהימה -

uploadfromtaptalk1460650418445.jpg

uploadfromtaptalk1460650437292.jpguploadfromtaptalk1460650449038.jpg

על הגנאט האחורי בדילול 1 /3 ריססתי פעם אחת היקפי ועוד פעם אחת לפיניש עם פספסתי פה ושם והגעתי לגנאט נקי ומחוטא.

גבריאל אמר שיש לו גם חומר לצמיגים שמרססים והוא נותן ברק והגנה .

הסברתי לו שאין טעם ליישם את החומר ללא חיטוי של הגנאט בעזרת חומר כמו apc , הוא המליץ לי לנסות עם comfo לניקוי שטיחים וריפודי הרכב .

לקחתי את החומר (שמגיע מדולל ומוכן לשימוש בגלון) ריססתי על הגנאט וזאת בתוצאה

uploadfromtaptalk1460650709286.jpguploadfromtaptalk1460650722120.jpg

נגעתי בצמיג עם היד ולא נשאר לי טיפת לכלוך הוא הרגיש ממש נקי לטעמי ונתן לו מראה מאט .

ואז הגענו לנסות את ה" סיליקון" חומר המיועד להברקת גומיות,צמיגים , ופלסטיקה

החומר הגיע בשני מצבים -

1-כפי שנמכר - מאין תרסיס דומה מאוד לנטורל שיין של מגוריס מבחינת שיטת עבודה

2-כמוצר חדש שאני הראשון שזכה לנסות אותו . דומה מאוד במקרם לאופטי בונד .

ניסיתי כל גלגל חומר אחר

החומר הנוזלי מאוד מאוד קל לשימוש אתה מרסס ועובר עם מגבת באפניג / פד לפיניש אחרי דקה או 2 .

המוצר השני אתה מורח באמצעות פד עד לקבלת מרקם אחיד .

2 החומרים נתנו תוצאות מעולות

הדליל מבינהם נתן מראה מבריק .

והסמיך יותר נתן גם מראה מבריק אבל חזק הרבה יותר וכנראה גם עמיד יותר .

אישיתי התחברתי יותר לראשון כי פשוט אפשר לרסס ואחרי שניה לנגב וזהו מה שחוסך המון זמן .

כעת כל מה שנשאר לבדוק זה את עמידות המוצר על הצמיג .

הגנאט של הסקודה זה החומר הסמיך יותר .

הגנאא של הפיגו זה החומר הדליל יותר (הגנאט הזה לא עבר ניקוי)

לסיכום אני מאוד ממליץ על המוצר לגנאטים בעיקר מהסיבות הבאות -

המחיר הוא זול משמעותית משאר המתחרים

הכמות היא גדולה ואז אני מרסס בנדיבות יותר .

הריח שלו לא חריף כמו של שאר מוצרי הגנאטים שהשתמשתי בהם כמו cg , מגוריס , סונקס וכו.

ולדעתי הוא אפילו לא נופל מהם,

ואני אפילו מכיר חומר של מגוריס שבאותו צבע שנועד גם לגנאט וגם למנוע.

וגם תמיד טוב לעזור ליצור ישראלי...

חסרונות

לגבי ניקוי מנוע לא הייתי קונה אותו כחומר יעודי לניקוי מנוע והייתי הולך במקום על הcompo, apc של חברה אחרת .

סכה מאוד התרשמתי ובקרוב אסקר את שאר המוצרים .

uploadfromtaptalk1460651095147.jpguploadfromtaptalk1460651113274.jpguploadfromtaptalk1460651132272.jpg

פורסם

סחטיין אורן, נראה טוב אני שמח שגבריאל הכיר את "השגעון" של חברי הפורום בסופו של דבר לספר על תהליך זה לא כמו לראות בעיניים

פורסם

ראשית כל, אני שמח להיכנס לעולם של ניקיון ופדנטיות. מודה שגם אני כזה בתחומים אחרים, וכשנכנסים לזה אז הכל פתאום מציק :)

יותר משמחתי להכיר בנאדם יקר, סבלני, אמיתי, עם רגישות ויד למקצוע שיודע באמת מה לעשות בכל מצב ומקפיד בכל הניואנסים הקטנים.

אני שמח לקבל חוו״ד, שמח שיש תגובות למוצרים. מתחיל להוכיח ולהיכנס לתודעה שהחומרים הם ברמה גבוהה.

טיזר קטן: בקרוב יצאו 2 מהדורות. אחת פרימיום של חצאי ליטרים למי שיודע להתעסק ולדלל, ואחת Ready2Use שתגיע במיכל תרסיס 725 מ״ל, למי שרוצה לקנות ולהשתמש בחומרים ישירות בלי להתעסק עם דילולים.

3210ef0480152da9d8619435dba48464.jpg

המיכל מרסס עומד למכירה ב25₪

פורסם

כל הכבוד על הסיקור, אני שמח לראות מוצרים ישראלים שעושים רושם טוב!

אשמח גם לנסיון עם החומרים הנ"ל ברגע שיצאו הבקבוקים היותר קטנים (גלון יותר מדי בשבילי :p)

Opel Adam S 2017

פורסם
ראשית כל, אני שמח להיכנס לעולם של ניקיון ופדנטיות. מודה שגם אני כזה בתחומים אחרים, וכשנכנסים לזה אז הכל פתאום מציק :)

יותר משמחתי להכיר בנאדם יקר, סבלני, אמיתי, עם רגישות ויד למקצוע שיודע באמת מה לעשות בכל מצב ומקפיד בכל הניואנסים הקטנים.

אני שמח לקבל חוו״ד, שמח שיש תגובות למוצרים. מתחיל להוכיח ולהיכנס לתודעה שהחומרים הם ברמה גבוהה.

טיזר קטן: בקרוב יצאו 2 מהדורות. אחת פרימיום של חצאי ליטרים למי שיודע להתעסק ולדלל, ואחת Ready2Use שתגיע במיכל תרסיס 725 מ״ל, למי שרוצה לקנות ולהשתמש בחומרים ישירות בלי להתעסק עם דילולים.

3210ef0480152da9d8619435dba48464.jpg

המיכל מרסס עומד למכירה ב25₪

ניתן לקנות מיכל מרסס ריק? ואיך מתבצעת הרכישה? יש אתר?

פורסם (נערך)

יש רכישה באתר

כרגע המוצרים עדיין לא מעודכנים

בימים הקרובים כבר יהיה את כל המגוון ברכישה דרך האתר

http://www.CLEANSTERS.co.il

אפשרות תשלום במזומן לשליח או תשלום באשראי בטלפון

לעוד פרטים ורכישה אפשר להתקשר אליי 0507337335

עריכה אחרונה על ידי cGavriel
פורסם

נשמע מעניין, תודה על הסקירה.

רק משהו אחד לא מובן לי, לא באמת ציפית שאחרי שימוש אחד הלכה תשרף/תפגם, נכון?

כמו שרשמתי בשרשור הייעודי של המוכר, מוצרים מסוג זה, נמדדים ביעילותם לאורך זמן.

פגיעה בלכה לא באה לידי ביטוי אחרי שימוש אחד, זה קורה לאורך זמן.

(ראה ערך מג'ס wheel brightener, שאנשים רכשו כי זה ניקה מצויין והיה זול, ולאחר תקופה מסויימת נפתחו פה לא מעט שרשורים וחוות דעת על המוצר ששרף לכה בקלילות בערך כמו שאני שורף טוסטים למחייתי).

אם ככה, רצוי שתחזור לדווח אחת לתקופה, כאשר אתה משתמש אף ורק במוצר הנ"ל, זה יאפשר להבין לעומק את בטיחות המוצר.

בכל מקרה תודה על הסקירה, נהנתי לקרוא.

"יאללה בירי".

פורסם
נשמע מעניין, תודה על הסקירה.

רק משהו אחד לא מובן לי, לא באמת ציפית שאחרי שימוש אחד הלכה תשרף/תפגם, נכון?

כמו שרשמתי בשרשור הייעודי של המוכר, מוצרים מסוג זה, נמדדים ביעילותם לאורך זמן.

פגיעה בלכה לא באה לידי ביטוי אחרי שימוש אחד, זה קורה לאורך זמן.

(ראה ערך מג'ס wheel brightener, שאנשים רכשו כי זה ניקה מצויין והיה זול, ולאחר תקופה מסויימת נפתחו פה לא מעט שרשורים וחוות דעת על המוצר ששרף לכה בקלילות בערך כמו שאני שורף טוסטים למחייתי).

אם ככה, רצוי שתחזור לדווח אחת לתקופה, כאשר אתה משתמש אף ורק במוצר הנ"ל, זה יאפשר להבין לעומק את בטיחות המוצר.

בכל מקרה תודה על הסקירה, נהנתי לקרוא.

לא ציפיתי , אבל יצא לי להשתמש במוצרים לדוגמא של cg פריום בלו אחרי כמה דקות של החומר על הגנאט הוא מתקשה לי וממש קשה לעבוד איתו , החומר של מגוריס אני חייב במהירות לנקות כי אם החומר נופל על הקפות הוא צורב אותם , חומר נוסף שיש לי חזק מאוד ושעפים רסיסים הוא מלכלך לי תבגדים ולא ניתן לניקוי . בנוסף גם לא מריח חריף שזה יתרון ענק בעיני

בכל אופן אמשיך לעדכן ולהשתמש בחומר ולראות תוצאות , ובין היתר יסקור גם עוד מוצרים מבית cleansters

• תוכן חדש...