Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גדיק6, שוב, לצערי לא הצלחתי להבהיר את הנקודה שהיסטורית היו מאות עמים שנבלעו בתוך הסביבה שלהם,

כנראה שלא כולם רצו לבלוע את היהודים. אם היהודים לא היו קיימים כנראה שמישהו היה ממציא אותם.

מעבר לכך שחלק נכבד מתהליכי ה"הטמעות" היו תהליכי השמדה. דאע"ש ממש לא המציאו את הגלגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גדיק6, שוב, לצערי לא הצלחתי להבהיר את הנקודה שהיסטורית היו מאות עמים שנבלעו בתוך הסביבה שלהם, וזה לא רלוונטי כ"כ ל"מחר יגידו לי לא לשמוע נירוונה". בכל מקרה, אם קידוש היהדות, על כל הרע (ויש בזה בעיקר רע) שזה מביא חשוב עליך, אז אין מה להתווכח על זה גם.

מי קבע שזה רע, אתה?

וזה לא קידוש היהדות, זה קידוש אורח החיים שאני דוגל בו. היום זה היהדות, מחר זה דאע"ש שיחליט שקידוש אורח החיים המערבי זה רע, ואז כולם יצטרכו "להיבלע" בתוך האיסלאם, והכופרים יומתו.

"להיבלע" זה דרך מאוד יפה ועדינה לתאר כפייה של אורח חיים מסוים על מישהו אחר, שלא בהכרח תומך בכך.

פורסם
בארץ יש גם לא מעט יוצאי מדינות קרות שהם עצבניים ולא מנומסים.

כן, בגלל שהם כאן,במיוחד אם זה לא הדור הראשון שלהם בישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גדיק,

בוודאי שאני מציג את הדעה שלי. וכן, אני חושב ששימור היהדות, כמו כל שימור של דת קנאית, שמחנכת את מאמיניה ששווה למות בשמה, זה לא דבר טוב. אתה יכול להצביע על דברים טובים שיצאו מזה שיהודים לא נטמעו בסביבה אי שם לפני 1500 שנה? אני לא.

קידוש אורח החיים שאתה מאמין בו לא רלוונטי לדיון, מסיבה מאוד פשוטה: הוא סינטזה של מיליון דברים, בייניהם גם אימוץ של נורמות הנוגדות את היהדות (כמו ההתכתבות איתי באינטרנט בשבת בצהריים). הסינטזה הזו משקפת רגע אחד, בודד, במרחב ההיסטורי. היא לא הייתה קיימת לפני 2000 שנה ואולי גם לא תהייה קיימת עוד עשור. גם אני מאוד אוהב את אורח החיים שלי (יעני חילוניות - מערבית - ליברלית), ומעדיף אותו על דעאש. אבל זה לא מונע ממני להבין שעולם האפשרויות שעמד בני אבות אבותיי לפני 1500 - 2000 שנה הוא לא עולם האפשרויות שעומד בפנינו היום.

וגם היום, אני לא רואה מה אני מפסיד במקרה תיאורטי בו אני מחליט לרדת מן הארץ, ולא להצהיר במקום מגוריי הבא שאני יהודי.

ועוד משהו: "להבלע" זה לא בהכרח בכפייה. הנצרות לא נכפתה על ידיחלק מאוד גדול מהשבטים שישבו את אירופה בימי קריסתה של האימפריה הרומאית, סתם, לדוגמא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

~

הידד, עוד דיון פרודוקטיבי. לצערי עם השנים איבדתי את האנרגיה להשתתף או לנקוט עמדה, וזה שישה עדיין פה במלוא המרץ יכולה ללמדנו דבר או שניים על גילים ותרגילים. כפי שכתב ניטש - הפתרון ברור, רק לא נעים לדבר עליו. וכמו שכתבו כל השאר (בהרחבה) - הוא גם לא פשוט.

מי שחושב ברצינות על הגירה כאופציה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי, וכשאגיע לבקר בקיץ נשב ונדבר על זה. אפשר גם להיפגש בקבוצה קטנה שבה כולם יוכלו לשאול שאלות. לא בטוח שתאהבו את התשובות, ויתכן מאד שזה יוציא לכם את הרוח מהמפרשים, אבל לפחות תוכלו לקבל מושג על ההיבט המעשי של העניין ולחשוב מה זה אומר מבחינתכם. כמו לקרוא מבחן ארוך טווח לרכב שאתם שוקלים לקנות, ממישהו שנוסע בו כבר שמונה שנים.

אני יודע שבנקודה הזאת יש כמה חברי פורום שכבר מגרד להם במקלדת לעקוץ אותי, אשמח אם נוכל להימנע מזה. אני לא כותב כאן הרבה לאחרונה ולא רוצה לריב או להתעצבן. כל מטרת הצעתי לעיל היא לתת קצת חומר למחשבה למי שמעוניין לעבור מהתיאוריה לפרקטיקה ולהרגיש שעשה משהו כדי לשפר את מצבו.

פורסם

העצה שלי היא "תעברו לצפון", לאזור נחמד.

ברגע שעוברים את חדרה התנועה מתדלדלת, בכלליות אנשים יותר רגועים ויותר נחמדים.

יש מקומות רעים ופריפריאליים עם בהמות אבל גם לא קשה למצוא מקומות טובים.

(המחירים של דירות הם גם חצי מהמרכז).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין כמו הצפון. הבעיה שלא כולם אוהבים את השקט והשלווה ומחפשים את העצבים של העיר (וחיפה זה לא ממש עיר), ולפעמים אתה תלוי באדם כזה ולא יכול לעבור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה רצינית, הצפון יפה והכל, אבל יש מקומות בפריפריה שהם גם זולים וגם יש בהם יותר מצביעי שמאל מימין? שהדת לא חזקה ושלא מתחתנים בממוצע בגיל 21? ושהם לא ממש חור אלא בקרבת חיפה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בזמן האחרון הרבה אומרים לי שכדאי לעבור לצפון.

כשהייתי קטן גרתי במגדל העמק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שאלה רצינית, הצפון יפה והכל, אבל יש מקומות בפריפריה שהם גם זולים וגם יש בהם יותר מצביעי שמאל מימין? שהדת לא חזקה ושלא מתחתנים בממוצע בגיל 21? ושהם לא ממש חור אלא בקרבת חיפה

כן.

ראית איפה אני גר?

פורסם

זכרון יעקב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פרדייס?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
העצה שלי היא "תעברו לצפון", לאזור נחמד.

ברגע שעוברים את חדרה התנועה מתדלדלת, בכלליות אנשים יותר רגועים ויותר נחמדים.

יש מקומות רעים ופריפריאליים עם בהמות אבל גם לא קשה למצוא מקומות טובים.

(המחירים של דירות הם גם חצי מהמרכז).

רק חבל שאין עבודה בצפון. יקנעם עוד במצב מעולה וגם לא כזה צפון.

תנסה למצוא עבודה בפיננסים או בתוכנה באיזור נהריה נגיד. או למה ללכת רחוק, אפילו בחיפה - העיר השלישית או הרביעית בארץ.

לא אומר שלא תמצא, יכול להיות שכן.

מה שבטוח, המשכורת 70% מהמרכז, ועל כל משרה פתוחה ב"צפון" יש 20 במרכז.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...