Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2012 טורר (נסע 160,000 ק"מ). לצערי מדובר ברכב בעייתי מאוד - החלפתי פעמיים גיר, פעם אחת מחשב רכב, ממיר קטליטי (מה שזה לא יהיה) ומחשב רכב (אמנם על חשבון החברה) אך האחריות עומדת לפוג בעוד כשנה ואני לא רוצה למצוא את עצמי עם הרכב הזה ללא אחריות. התקציב שלי לרכב מוגבל מאוד ואין לי ידע אמיתי ברכבים. שווי הרכב שלי כיום דומה למחיר של משקלו כברזל בשוק.

יש לי שלושה ילדים בני 8, 6 ו1. אני צריכה רכב עם תא מטען גדול, ואנחנו נוסעים לפחות פעמיים בשבוע משפחה מלאה (חמישה נפשות) ועוד פעם בחודש נסיעה ארוכה של כ360 ק"מ (לכל כיוון).

אופציה שעומדת כרגע על הפרק היא טרייד אין בין הרכב שלי לטויוטה ורסו 2013 שנסע 169,000. המחיר שאני מתבקשת להוסיף הוא 60,000 ש"ח. מדובר ברכב עם בדיקות מצויינות, אחריות לשנה, יד ראשונה ליסינג, טיפול שנעשה עכשיו, צמיגים חדשים וכו'.

האם מדובר בעסקה סבירה?

האם בכלל נכון להחליף את הרכב או לחכות עד שיתפגר?

אשמח לעצות (גם לשמור על הרכב עד שיתפגר וכיוצ"ב).

תודה :oops:

פורסם

אמנם אמורה להיות לך אחריות מורחבת על הגיר, אבל לדעתי עדיין עדיף לא לקחת את הסיכון.

למרות שלא הבנתי מה מה התקציב, אפשר לשקול סטיישנים אחרים כמו יונדאי I30CW וקיה סיד סטיישן עם תא מטען גדול יותר משל הורסו וגם אמינות.

פורסם

האחריות המורחבת היא עד 160,000 ק"מ. התקציב שלי כרגע בגבול העליון הוא 60,000 ש"ח.

בחברות הטרייד אין השונות ההצעות על i30 cw היו סביב תוספת של 55,000 ש"ח על רכב שנת 2012 עם כ120,000 ק"מ. קיים הבדל ברוחב של המושב האחורי, בורסו נכנסים כסאות בטיחות וכסא תינוק מה שלא מתאפשר בצורה סבירה ביונדאי.

פורסם

תמכור כפרטי ותקנה מה שתרצה בלי טריד אין ששוחטים אותך יותר מדי

בא נאמר אפילו שתמכור את הרכב שלך במחיר הפסד של 25,000 שקל (אני מתנדב לקנות אותו) + 55 אלף שקל שיש לך ביד, אתה יכול לקנות קיה סיד 2013 הדגם החדש עם 60,000 ק"מ, עם אחריות על מכלולים עיקריים לעוד 3 שנים.

זה כמובן רק דוגמא.

פורסם

אני לא מסתדרת עם מכירות, עד כה רק בזבזתי זמן על דיונים בלתי נגמרים עם קשקשנים בטלפון/ פגישות (לצערי, לבעלי אין את האפשרות לסייע בנושא כרגע).

פורסם

מעיון מהיר ביד2 נראה שהוורסו שהציעו לך מחירון יד2 שלה לאחר שקלול הוא 79 .

לכן נראה שהם מתמחרים את הפורד שלך בערך ב 20

מתאים למצבו העגום בשוק (כנראה מחירו הריאלי הוא עוד כמה אלפים)

האם גיר ידני בא בחשבון ? אם כן , כדאי לבדוק סוזוקי קרוסאובר

אם לא , מיצובישי לאנסר יכנס יפה לתקציב אם מודעים לחסרונות שלו

פורסם
מעיון מהיר ביד2 נראה שהוורסו שהציעו לך מחירון יד2 שלה לאחר שקלול הוא 79 .

לכן נראה שהם מתמחרים את הפורד שלך בערך ב 20

מתאים למצבו העגום בשוק (כנראה מחירו הריאלי הוא עוד כמה אלפים)

האם גיר ידני בא בחשבון ? אם כן , כדאי לבדוק סוזוקי קרוסאובר

אם לא , מיצובישי לאנסר יכנס יפה לתקציב אם מודעים לחסרונות שלו

בדיוק, ב20,000 שקל, פשוט מפחיד לדעת שלפני פחות מ4 שנים המחירון היה 130 ומשהו אלף שקל

עדין אני בטוח שתוכלי למכור את הרכב די מהר ביד 2 אם תבחרי לשחוט את המחיר, ואז כשיש את הכסף ביד אפילו חלקית, הכושר מיקוח עולה פלאים וגם האופציות.

פורסם (נערך)

אם זה סכום הכסף שאני מקבלת, לא עדיף להחזיק אותו עד שיתפגר לגמרי?

אגב, כמה זה סביר לקנות רכב עם 160,00 ק"מ?

עריכה אחרונה על ידי 433
פורסם (נערך)
אם זה סכום הכסף שאני מקבלת, לא עדיף להחזיק אותו עד שיתפגר לגמרי?

אגב, כמה זה סביר לקנות רכב עם 160,00 ק"מ?

ייתכן מאוד שסביר, רק שאם את קונה רכב חדש בטרייד אין ומזכים ותך רק 20,000 שקל ממש חבל.

רכב ב160,000 ק"מ אם זה פורד פוקוס (רובוטית) זה אסון קטסטרופלי, ואם זה טיוטה שמורה ומטופלת זה עסקה משתלמת.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

המצב של "התפגרות לגמרי" עלול להיות קרוב . מה יקרה אם יתקלקל הגיר המהולל בסיום האחריות ? בדרך כלל נכון להחזיק רכב עד הסוף אם הוא אמין יחסית ואחזקתו שפויה , עד שבאה תקלת מנוע או גיר גדולה שלא כדאי לתקן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יונדאי i30 סטיישן אפשר להשיג בהרבה פחות!

אם את קונה את הדגם הישן של 2012, אפשר להשיג 45-50 עם קילומטראז סביר (100-120) ליסינג או השכרה, או בהרבה פחות עם קילומטראז כמו שלך...

אני קניתי לפני חודש מאויס ב46, השכרה לשעבר, 99 אלף קילומטר, כולל החלפת ארבעה גלגלים, מצבר חדש, החלפת מושב מוכתם, ואחריות לשנה וחצי...

הציעו לנו אותו מליסינג 170 אלף קילומטר ב40 אלף (ליסינג)

יש לי רשימות על רשימות של הצעות, מוזמנת לפנות אלי בפרטי ואחלוק אותם איתך.

לסיכום אם את רוצה את היונדאי עם אותו קילומטראז תצטרכי להוסיף רק 15 אלף...

כי קיבלת פה הצעות בשרשור לקניה ב25...

פורסם

הטויוטה נסעה הרבה מעבר לממוצע למכור אותו בעתיד (לאור הנסועה הממוצעת שלך) יהיה קשה מאוד, מה עוד שלא כל המכלולים מחזיקים לנצח.

במקרה שלך הייתי שם שלט על הרכב ומחכה לקונה המאושר ואז מחפש אחד אחר (שוב כמו שנאמר אז כח המיקוח עולה פלאים) מקסימום שוכר רכב לזמן הביניים.

יש לי יותר מתחושה שבהצעה הזו הם עושים עליך הרבה מאוד כסף.

בכל מקרה פלואנס דיזל רכב נהדר ורח כנ"ל הI35 של יונדאי, אואריס סטיישן גם יתן מרחב פנימי גדול.

בהצלחה

• תוכן חדש...