Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2010 יד 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קיבלתי הצעה לקניית מיצובישי לנסר 2010 1500, 132.000 ק"מ, יד 6. (היה בעבר בהשכרה)

בבדיקה שעשיתי במוסך, הכל תקין, הרכב מבחוץ נראה במצב מצוין.

המחיר הוא די נמוך, לטענת המוכר בעיקר בגלל שאין לרכב שוק במצב כזה.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם:

1. מה הסיכוי להתקל בתקלות פתאומיות שלא גיליתי בבדיקה?

2. מה המחיר ההגיוני לכזה רכב?

3. מה המחיר של חלקי חילוף לדגם הזה (במידה ואצטרך להחליף פתאום...)

תודה מראש!8)

פורסם

הרכב נבדק גם מבחינת שילדה ומכות?

תסתכח מה המחיר הממוצע שבו נמכרים לנסרים מאותה שנה ביד 2,ותיראה אם אתה מקבל הנחה מספיק אטרקטיבית,והיא צריכה להיות מאוד אטרקטיבית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

מה התקלות שאני עלול להתקל בהם כתוצאה מנהיגה פרועה? (רכב השכרה...)

כלומר, במקרה הכי גרוע, מה אצטרך להחליף? מנוע/גיר? מה עלות החלקים ברכב הזה?

תודה מראש שוב על העזרה

פורסם

הכול עניין של מזל ואיך הרכב טופל,זה יכול להיות שיפוץ גיר,בולמים,מדחס אי אפשר לדעת מה יתקלקל ומתי.

אבל המוכר צודק,רכב עם עבר של השכרה,מנוע 1.5,ויד מאוד גבוהה אכן גורמים לכך שלרכב לא יהיה שוק והרבה יפסלו אותו בגלל זה.

יש בכלל היסטורית טיפולים?

בכמה הוא מוצע לך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היסטורית טיפולים?

תאונות?

פורסם

אותי מחשיד הקטע הזה של יד 6 ברכב בן 6. סביר להניח שהרכב יצא מחברת ההשכרה אחרי שנתיים וחצי, שלוש שנים. זה אומר שכל כמה חודשים הרכב עבר יד. אני הייתי תוהה מדוע, יש מצב שיש תקלה ואנשים מנסים לגלגל את הרכב אחד מהשני.

מעבר לזה שיהיה מאוד קשה למכור רכב צעיר יחסית עם 7 ידיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדגמי הללו די עמידים ועושים גם 250000 ק"מ יותר ללא בעיות מיוחדות.

האפשרות ל"נהיגה פרועה" שגורמת נזק ברכב אוטומטי עם מנוע בסיסי - די מוגבלת.

לדעתי רכב כזה ישרת אותך מס' שנים ללא בעיות בעיות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש מצב שנפלת על מציאה, ויש מצב גם שלא.

הלאנסר אמין ביותר, אבל אני לא הייתי מתעסק עם רכב השכרה, ובמיוחד לא יד 6. הייתי קונה שנתון יותר מוקדם.

אנשים לא מבינים איזה התעללות עובר רכב השכרה

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

הוא רשם שב 20 אלף שקל.

• תוכן חדש...