Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CRV 2006 - משולשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

כנראה שצריך להחליף בקרוב את המשולישם הקדמיים אצלי ברכב (לפחות לפי חוו"ד של מוסכניק בטיפול

שוטף לפני שבוע- הרכב על 115000 ק"מ ורואה רק כביש).

היות ומדובר בסכום לא קטן (כ-1400 ש"ח לפני כיוון פרונט במוסך לא של יבואן) שאלתי אם זה קריטי

ואמרו שעוד לא, אז החלטתי להמתין חודש ובינתיים לברר קצת במה מדובר.

קודם כל הבנתי שמדובר במכלול ברזל/פלדה בצורת משולש שבנקודות החיבור שלו יש טבעות גומי עבות.

לפי מידע שקראתי בינתיים נראה שאפשר בעיקרון להחליף את הגומיות (שמן הסתם הן אלה שהתבלו/נסדקו)

ורצוי אף לא להחליף את המשולש עצמו וכדאי שיישאר מקורי.

ראשית אשמח לסיועכם בשאלות הבאות :

1) האם ברכבי אכן אפשר להחליף רק את הבושינגים/גומיות או שחייבים את כל המכלול?

במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על מוסך אמין שיוכל לבצע זאת במחיר שפוי.

2) האם המחיר שהוצע לי סביר להחלפת שני המכלולים ?

מודה מראש על ההתייחסות, בברכת שבת שלום וחג שמח !

אבי.

פורסם

אכן ברוב הרכבים ניתן לחלוץ את הבוקסה/בושינג מתוך המשולש. הנה סרטון של אריק על CRV :

המתן להצעת מחיר מאבי חלפים על זוג בוקסות מקוריות.

Stay Dirty

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף תותבים של המשולשים, שאל את המכונאי שלך מה לא תקין במשולש, זאת אומרת, על סמך מה הוא החליט שנדרשת החלפה שלהם..

פורסם
לפני שאתה רץ להחליף תותבים של המשולשים, שאל את המכונאי שלך מה לא תקין במשולש, זאת אומרת, על סמך מה הוא החליט שנדרשת החלפה שלהם..

תודה על התשובות.

התקשרתי למוסכניק היום ואכן יש בלאי מסוים (לא קריטי עדיין) בתותבים/גומיות.

אמר שלא יודע אם לארץ מייבאים רק את הגומיות של הונדה (מחר אשאל במוסך הונדה).

הודה שאיכות המשולש החליפי פחות טובה ויחזיק פחות זמן מהמקורי.

משאיר אותי בהתלבטות רצינית - אין לי בעיה לשלם אבל לפחות לדעת שהאוטו ייסע עוד 100K

ק"מ עד להחלפה הבאה.......

פורסם

לא מתיימר להגד לך מה לעשות ובטח לא מכיר אותך ואת הרכב שלך אך אגיד לך שתי דברים:

1)גש לכמה חוות דעת, לא תמיד מוסכניקים יודעים הכל לצערנו. תתפלא כמה דעות שונות יכולות להיות בין מוסך אחד לשני.

2)אני אישית החלפתי בוקסות משולש שהיו מעט קרועות ולמען האמת לא היה שום דבר חריג, לא רעשים, לא חופשים, לא שום דבר וכמובן בלי בעיות בטסט וזה היה מיותר.

לכן אתן לאנשים כאן להסביר האם כל קרע או סדק בגומי דורש החלפה או לא כמו שדניאל אמר.

משולשים מקוריים עולים יקר!

• תוכן חדש...