Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ראיתי אצל דוד שלי באוטו סובארו B4, במשולשים של המראות יש

מן תושבות כאלה לטוויטרים עם טוויטרים נראה ממש יפה מכוון לכיוון האוזניים.

רציתי לשאול אם יש דרך להשיג את זה ולהכיב באוטו שלי?

או אולי להכין כזה

פורסם

אם אתה מתכוון למאין בית (עיגול עם שקע כמו סיר קטנצ'יק שהטוויטר נכנס לתוכו) כזה לטוויוטר אז אתה יכול למצוא את זה אצל כל המתקינים ולא נראה לי שיקחו לך על זה יותר מה 10 שקל....

לירן.

פורסם

אני לא בטוח שהבנת אותי, זה מעין "שרוול" שגורם לזה להיראות חלק מהרכב

הטוויטר יושב בתוכו ויש רשת שמסתירה אותו

פורסם

איזה רכב זה?

לרוב המכוניות אין הכנות לטויטרים, רק כאלה שבאות איתם מהמפעל. לדוגמא רובר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

סובארו B4 הוא רשם

אני לא יודע בקשר לזה אבל למורל ( לפחות לדוטק ) יש סטנד נחמד לטויטר שטויטר יושב בפנים וזה מכסה אותו לגמרי עם רשת והכול משהו ממש חמוד תנסה להסיג את זה אם אתה רוצה

פורסם

אם הרכב שלך לא בא עם תושבת כזאת יהיה לך קשה למצוא משהו שמתאים בגודל ועוד יותר קשה יהיה לקבע אותה כך שיהיה לך נוח להוריד ולהחזיר.

ובקשר לתושבות של מורל.. אתה מן הסתם צריך טוויטרים של מורל בשבילם.

וגם אם היה לך מקום מקורי במראות לא היית יכול להכניס את רוב הטויטרים במקום המקורי בלי לשנות את המבנה שלו מבפנים\מבחוץ. תלוי בתושבת.

אתה יכול לחפש בפירוקיות ולנסות להתאים משהו.

הדרך הכי אסטתית היא לבנות במיוחד. יש כמה דרכים לבנות דבר כזה.

פורסם

הדרך הכי אסטתית היא לבנות במיוחד. יש כמה דרכים לבנות דבר כזה.

זו גם אפשרות אם יש לך טיפים מדריכים וא משהו בסגנון אתה מוזמן לשתף...

אין לי בעייה להכין משהו כזה רק אני צריך את הבסיס כמו ממה, איך להכין את הצורה..

פורסם

אז למה לא אמרת שזו סיויוק?

הדרך לדעתי הכי קלה ופשוטה היא לעשות חור בכיסוי פלסטיק שיש לך עכשיו. לשים שכבה עבה מספיק של פוליאטרן מוקצף(קצף צהוב כזה שאוטמים איתו מסגרות של חלונות) שתוכל להכניס את הטוויטר בצורה שאתה רוצה ואז לכסות בבד וזהו.

הדרך היותר יפה היא להשתמש בפיברגלאס. יש מדריכים בראש הפורום.

• תוכן חדש...