Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרייד המשאבה יושבת בתוך הטנק עצמו ,צריך להוריד את כל הטנק.. לא סיפור גדול, אבל צריך סט בוקסות וידיים ימניות +חצי שעה עבודה

בהצלחה

פורסם
עשיתי כאלו מלא ולא קרה כלום..!

אתה משווה אותך כמיקצוען שיודע מה הוא עושה לאחד שלא בטוח מבין בתחום? החובבנות הזו עלולה לעלות לבחור ביוקר! הצלחת להפתיע אותי בתשובה שתהיה בריא...

פורסם

עד עכשיו לא קרה כלום, חמסה-אמבה-שום-בצל ואני שם מבטחי בקרמה הטובה ובבונה עולם...

עכשיו חידה, מיכל דלק ברכב זה יש בו קצת יותר מחצי מיכל, המיכל הוא מפח ואני רוצה לקדוח בו חור עם מקדחה ועומד לעשות הרבה ניצוצות (מהחום של הקדיחה אני כמובן לא מוטרד כלל).

איפה קיים סיכוי לשריפה, אם אקדח איפה שהדלק למטה או אקדח איפה שאין דלק מלמעלה?

• תוכן חדש...