Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי קשקאי יד 1 ,די שמורה חוץ מהמכסה מנוע שחטף התקפות די רציניות של לשלשת ציפורים או משהו בסגנון, נראה שזה די חדר ללכה בהרבה מוקדים ולא ניתן לניקוי... בכל מקרה אני מעוניין לעשות צביעה רק למכסה מנוע.

הצבע מטלי שחור ככה שזה די בולט.

השאלה היא האם כדאי ללכת למוסך מורשה ניסאן בשביל לעשות את הצביעה הזאת?

האם יש לכך משמעות? (שהרי לא מדובר בהיבט מכני\בטיחותי וכאלה...) האם תהיה לכך משמעות כשארצה למכור את הרכב?

והאם יש לכם מוסך שיכול לבצע את העבודה כמו שצריך שאתם ממליצים עליו באיזור בקעת אונו? (מרכז - גם פ"ת,יהוד,אור יהודה וכל האיזור הזה זה סבבה)

תודה רבה

פורסם

אין שום סיבה ללכת למוסך מרכזי לצביעה, אלא אם כן יש לך כסף מיותר.

בטח שהם לא יותר מקצוענים ממקומות מתמחים -לדעתי זה דווקא הפוך.

לא מכיר באזור שלך, כן מכיר בלוד כמה טובים. אולי מישהו אחר כן מכיר.

בכל אופן סדר גודל של צביעת מכסה מנוע נע בין 400/550 ש"ח.

בהצלחה.

פורסם

הי

תודה על התשובה המהירה והעניינית, ממש אין כסף מיותר וגם אני נוטה להימנע ממוסכים מרכזיים(לשאיבת כסף) :)

לוד קצת רחוק... מישהוא יכול להמליץ על משהו באיזור יהוד?

תודות

פורסם

הי,

לגבי פוליש - התייעצתי עם חברה מקצועית שמעסקת בזה, אמרו שבגלל שזה חדר את הלכה, זה לא יצא טוב אחרי פוליש...מקסימום טיפה יטשטש וגם זה לא בטוח...

לגבי "שיוף סבון" - אין לי מושג מה זה, ואולי אני טועה אבל אני מניח שאם אמרו שפוליש לא יעבוד אז גם זה לא...

עדיין מחפש המלצה איפה לעשות את הצבע...

ושוב תודה

פורסם

לדעתי הכוונה לשלייף סבון ולא לשיוף סבון.

נסה ליצור קשר עם חבר הפורום aderet. אולי הוא יוכל לעזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלייף לא יעזור במקרים של לשלשת, לפעמים זה חודר עמוק ומגיע אפילו לשכבת הצבע, ואם לא צריך להוריד הרבה לכה לרמה שלא כדאי לקחת סיכון,אם זה כ"כ מפריע תצבע את המכסה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לשלשת שישבה אצלי על הגג של הרכב, במיוחד בידיים הקודמות, פשוט גרמה ללכה להתקלף כמו מרגרינה לאחר תקופה וזה מה שקורה בגג של רכב משנת 2010.

במקרים כאלו אין מנוס מצביעה וכמו שאמרו כאן אם זה חדר עמוק יותר אז המקרה דיי גמור

ובנוגע לשאלה הראשית לא הייתי ממליץ במוסך מורשה, שיגבה ממך פי 3 ויעשה עבודה לרוב פחות טובה. חבל על הכסף

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...