Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אני רותח! פשוט רותח מזעם על החברה הזו!

הכל התחיל בהתעניינות שלי באינטרנט 4G הביתי שלהם. (לאחר בירור אין 4G באיזור שלי בכלל)

השארתי פרטים וחזר אליי בחור אדיב ונחמד בשם ערן (ספויילר: כאן נגמרים הנחמדות והאדיבות). סגרנו עסקה על שני קווי סלולר ואינטרנט.

עד כאן נשמע טוב. סגרנו משלוח ליומיים אחר כך .(אתמול)

עם השליח לא הגיע ראוטר אלא רק סימים - שני סלולרים ואחד של אינטרנט. הנציג טען בשיחה שכביכול הוא עשה טעות, ולכן תיאם לי את השליחות להיום.

אממה? החלטתי ברוב טיפשותי לעשות את הניוד היום. עשיתי את הניוד (לאחר 3.5 שעות של צעקות ומריבות עם עצמי ועם הIVR של 012 ופרטנר) והניוד לא נגמר עד עכשיו (17:18).

ברוב חוצפתם של הנציגים הם או טורקים את הטלפון בפנים או פשוט מעבירים אותך לIVR מחדש.

יצאו לי קרניים. אין טעות גדולה יותר מהטעות הזו עם פרטנר.

מסקנות:

1. לא מתחברים לפרטנר

2. למכור כולם יודעים. פרטנר לא יודעים לתת שירות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שונה לחלוטים מהניסיון שלי אתם במשך למעלה מ-17 שנים.

מכל מקום, עם ירידת המחירים השירות נפגע.

ד"א - סיפור הזוי שקראתי היום: פרטנר היא ש"הצילה" את פלאפון עם התקבלה הגדולה אתמול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זאת הטעות הכי גדולה בחיים שלך, החיים שלך דבש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם שמים את המקרה הספציפי בצד - למה מלכתחילה לגלוש במחשבים האישיים או בבית בכלל על סלולר?

אם יש אפשרות לרשת קווית זו תמיד האופציה העדיפה.

במיוחד כשההפרש במחיר זניח כל כך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

במקרה אני מתעסק הרבה בתחום הסלולר עם אחת החברות המתחרות (אני לא עובד בהן, אלא עובד איתן בתחום מסויים)

הכל תלוי בנציג אם הוא ירצה לתת לך שירות הוא יהיה אדיב ואם לא- אתה רואה את התוצאה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אם זאת הטעות הכי גדולה בחיים שלך, החיים שלך דבש.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::king::king::king::king:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתם מתנהגים כאילו יש איזה אלטרנטיבה טובה פה בארץ.

זה נבלה וזו טרפה.

בניוד תמיד יכול להיות בעיות וטעויות אנוש תמיד יכולות לקרות

כשעושים ניוד צריך לקחת את זה בחשבון, אני בפרטנר כבר דיי הרבה שנים, עשיתי קפיצות לכל מיני LOW COST וגם לסלקום (שהם גם בסדר אבל עיצבנו אותי)

משתדל להוריד למינימום את האינטרקציה שלי איתם והמחירים שהם נותנים על באנדל של קו ביתי וספק אינטרנט כשיש לך קו סלולארי הוא ללא תחרות (35 שקל לשיחות ללא הגבלה בבית).

הסמארטבוקס שהם מכרו בזמנו הוא מכשיר איכותי שעד היום משמש אותי ואת המשפחה, הרבה יותר יציב וטוב מאשר כל חרטה שבזק דוחפים לך.

בסופו של יום היה לך נסיון מגעיל, אבל זה לא שיש אלטרנטיבה, זה יכול היה לקרות בכל חברה שהיית עובר אליה.

פורסם

הספקתי להחזיק קוים בכל חברות הסלולר. די מדהים, אבל כל ניסיון להתנייד הסתיים בחזרה לפרטנר היום, מתוך 5 קוים פעילים 4 הם ב-012 ואחד בהוט, עם מחשבה על ניוד ל-012 באיזה שלב.

מבחינת שירות פאפון בפוט העליבו אותי (אשתי היתה לקוחה עסקית, נראה שהנציגים לא הבינו מהו לקוח עסקי ושאני יכוללהיות אבא שלכם, דיברו אלי כאילו ישנתי אתם באותו פאוץ'), בסלקום היה בלתי אפשרי לקבל שירות, בגולן אי אפשר היה לנהל שיחות או גלישה ואי אפשר היה לקבל שירות, רק הוט היו סבירים, הקו של אשתי נשאר אצלם בגלל נושא הסים לרכב, אבל גם זה הולך להפסק עם הרוטציה ברכבים במשפחה, כך שיתכן שאשקול מחדש ניוד שלה.

אני לא יכול לומר שאצל פרטנר הכל דבש, אבל יחסית לחברות אחרות הם הרע במיעוטו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...