Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צצו לי ברכב שני שקעים במכסה מנוע (אין לי מושג כתוצאה ממה, דומה לשקעים שנוצרים מברד, ללא פגיעה בצבע למזלי).

פניתי למוסך א.א.י בראשל״צ ושם קיבלתי בטלפון הצעת מחיר של 700-1000 ש״ח לכל שקע (לפני מע״מ), PDR+ נתנו הצעת מחיר של 800 ש״ח לפני מע״מ לשני השקעים.

חשוב לציין שמדובר בשקעים יחסית קטנים והמחיר נראה לי גבוה מאוד ביחס לנזק.

אני תוהה מה טווחי המחירים לנזק מהסוג הזה? מדובר במכות שהגישה אליהם היא קלה מאוד ולא צריך לפרק שום דבר (מכסה מנוע).

למעשה הנה סרטון ביוטיוב של תיקון נזק זהה לחלוטין לנזק שקיים ברכב שלי (הבחור תיקן את הנזק בעשר דקות) -

אחד השקעים נמצא משמאל למרכז מכסה המנוע, במרחק של 3-4 ס״מ מהצלע השמאלית וזה יכול לעשות את הסיפור מעט יותר מורכב.

אם לא הייתי חושש לעשות יותר נזק הייתי מנסה לעשות את מה שהבחור בסרטון עושה :roll: (מומלץ לראות).

פורסם (נערך)

בגלל שאין הרבה מתמחים בארץ לביצוע PDR - וגם המכשיר לא נפוץ,המחירים בהתאם.

למרות זאת המחיר מעט גבוה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

בערך 250 שח לשקע,ואם יש יותר אז 2-3 על חשבון הבית,אצל דימטרי.

אף פעם לא עבר 1500 שח ואני מדבר על מכת ברד עם 15 שקעים לפחות.

יום עבודה כמעט מלא.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
  • תוכן חדש...