Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי מחבר OBD , אך עדיין לא השתמשתי בו.

תהיתי אם מישהו כאן הצליח להתחבר עם טרמינל למערכת ההפעלה של מחשב הרכב ?

המטרה היא לסרוק את מערכת ההפעלה ולבדוק מתי "התעסקו" עם נתונים שונים (כגון זיוף קילומטרז') ...

אני מניח שמערכות ההפעלה מבוססות לינוקס כלשהו...

אשמח לשמוע מניסיונכם.

פורסם

אני לא מאמין שזה יהיה קל כל כך לפרוץ למחשב הרכב עצמו...זאת לא מערכת הפעלה פתוחה.

מדובר על פריצה למחשב הרכב, זה מה שעושות חברות השיפורים כאשר הן מוציאות תוכנה לרכב, הן למעשה פורצות את ההגנות של יצרן הרכב ומבצעות שינויים בהגדרות המנוע \ טורבו \ מערכת דלק וכו'.

פורסם

לאו דווקא מדובר בפריצה.

כשם שלמפעיל המחשב הפשוט במוסך היבואן אין הרשאת ניהול לכל המערכות, בטוח יש יוזר למטרת אינפורמציה בלבד.

הפריצה תהיה בסדנאות השיפור כוללת גם reverse engineering וכאן מדובר בגישה בסיסית ביותר לקבצים.

פורסם

עד כמה שאני יודע וזוכר, ברגע שיש חששות שהתעסקו עם מחשב הרכב, היבואן שולח לוגים ליצרן והוא זה שמבצע את הפענוח והדיאגנוסטיקה.

גם בארץ אני לא יודע כמה למוסכים יש גישה למחשב הרכב עצמו כדי לשלוח ממנו מידע.

• תוכן חדש...