Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוט' ב-20 אלף שקלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

יש לי כרגע יונדאי גטס שכבר הרבה זמן אני רוצה להתחדש ולהביא משהו עם שנתון קצת יותר גבוהה ולהתקדם.

התקציב הוא סביב ה20 אלף עם אפשרות לחרוג במידת הצורך ל25.

רכבים ששמתי עליהם את העין.

שברולט אופטרה LS 1600 110HP

מזדה 3 דגם ה5 דלתות

206CC עם גיר אוט' מושמץ שנתון 05

גטס שנתון גבוה 08-09

פולו שנתון 06-07

אופי הנסיעות הם בית-לימודים(60 ק''מ) על בסיס יומי,בעיקר נסיעות מחוץ לעיר.

מצאתי שברולט אופטרה שחורה שנת 07 עם נתונים טובים,עם ספר טיפולים. אני יודע שזה דייהו בתחפשות,האם כדאי ללכת בכיוון הזה? איך הרכב מבחינת אחזקה וטיפולים,מחלות שצריך לדעת על הדגם הזה?

הרכב ישמש אותי לשנתיים-שלוש הבאות ככל הנראה,הפחד העיקרי שלי הוא שיהיה קשה לי למכור אותה בסופו של דבר.

תודה,שבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי yacovmateo
פורסם

איזה שנה הגטס שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שגם אני הייתי נשאר עם הרכב,במיוחד כשהגטס אצלך מהדגם המאובזר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בצחוק.

האופציה שאתה מציע נשמעת פחות אמינה. אפילו שהיא חדשה בכמה שנים.

ברכב ישן היתרון בזה שהמצב שלו ידוע הוא מאוד משמעותי. וזה היתרון של הגטס שלך, גם על פני גטס מעט יותר חדשה, למשל.

פורסם

יש דברים שממש מפריעים לי בגטס שקצת קשה לי להשאר איתו.

בין היתר רעשים מהתא כפפות ומהדלתות וכו',בנוסף לזה רכב חלש למרות שאני לא ''נהג מרוצים'',אבל מחפש משהו קצת עם יותר כח,כל מיני בעיות חשמל שאף מוסך לא הצליח לטפל.

אני לא מחפש להחליף רכב מתוך לחץ,מחפש משהו שמור עם נתונים טובים על הנייר ובהתאם לזה גם מחיר טוב ורק אז אקפוץ על עסקה מסויימת.

לצורך העניין ראיתי מאזדה3 ספיריט(לא 5 דלתות כמו שרציתי),אבל עם צבע מיוחד שמאוד משך אותי למרות שיש צורך בצביעה של הגג בגלל צבע שרוף.

יד 3,שנת 2005 כ155 ק''מ ידיים פרטיות. שאלתי את הבחור איך הרכב טופל ואמר שקנה את הרכב ממישהו שהוא מכיר מלפני כ-6 שנים ושאלתי על שגרת הטיפולים אמר לי שהרכב לא עשה לו בעיות והוא עשה רק טיפולי 10 כללי..והבחור גם לא מוכן להתחייב בבדיקה כי הוא לא עשה בדיקה. השאלה אם כדאי להתקרב ולהשקיע בכלל זמן או לא?(לא מדובר על ילד,אלה אל בחור צעיר כבן 28 ככה שאני קצת יותר אופטימי)

פורסם

מה זה רק טיפולי 10 אלך,כול טיפול זה משהו אחר,ולא רק שמן עפ פילטר אוויר,יש לו קבלות?

פורסם

אין לו קבלות לטיפול שהוא עשה.

מתלבט אם ללכת אליו בשישי או לא,לעשות בדיקה לרכב על חשבוני,ובמידה וזה מתאים לסגור איתו. אגב הוא ירד איתי ל19 סופי. שזה למכור את הגטס שלי ולהוסיף בסך הכל 10 אלף.

פורסם
אשמח לדעת איפה ראית 206CC שנת 2005 ב 20 אלף ש"ח או קרוב לכך :-) .

ב28 ביד2. מאמין שעם קצת שכנועים אפשר לסגור על 25,שזה התקציב שלי עם חריגה.

פורסם
אבדוק, בינתיים ממה שיצא לי לראות זהו מחיר שדורשים עבור מודל 2002-2003.

בהצלחה חבר.

בקשר למאזדה 3,הוא לא מוכן להתחייב בבדיקה כי הוא קנה את הרכב גם ללא בדיקה,וכשהוא קנה אותה לפני 6 שנים הוא טוען שמוסך שהוא מכיר עשה לו את הבדיקה,כמו כן הוא קנה ממכר שלו. מעלה קצת תהיות וחשד.

בכ''מ,מקום מומלץ באזור אור יהודה לצורך בדיקה של הרכב? ,ובמידה ויהיו ריג'קטים ותיקונים,מוסך מומלץ באזור?

• תוכן חדש...