Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, קיבלתי במתנה סאב וופר של רוקפורד מדגם Rockford Punch P1 (סאב גדול) ועוד מגבר של החברה רוקפורד עם הספק של 900W.

אין לי מושג במערכות ובסאבים. יש לי באוטו מותקן רמקולים של JBL ור"ד של פיונר.

זה אפשרי לחבר את הסאב ואת המגבר?

פורסם

תודה רבה על המענה המהיר!

עכשיו, עוד כמה שאלות.. האוטו שלי מאוד ישן (1993) ואין לי שום סוג של איטום ודברים מהסוג הזה. זה ישנה משהו? ובכללי, שווה להתקין מגבר?

ובסופו של דבר, כמה עבודה כזאת עולה (רק לחבר הכל)

פורסם

סביר שהפעולה של הסאב תחריף קרקושי פלסטיק למיניהם. ניתן לטפל נקודתית לפי הצורך.

אם אתה רוצה להפעיל את הסאב תהיה חייב להתקין את המגבר.

לגבי עלות, בצע סקר שוק.

פורסם
סביר שהפעולה של הסאב תחריף קרקושי פלסטיק למיניהם. ניתן לטפל נקודתית לפי הצורך.

אם אתה רוצה להפעיל את הסאב תהיה חייב להתקין את המגבר.

לגבי עלות, בצע סקר שוק.

אין לי בעיה, פשוט אני חייל ואין לי את הזמן. רק בעוד שבועיים אני אחזור הביתה ואני אוכל לבדוק את העניין. אבל בערך העלות, יש לך מושג? זה עובר את ה200 שקל? בסה"כ מדובר בכבלים ויש לי אפילו כבלים לתת.

פורסם
התקנת סאב +חיוט+מגבר עוברת את ה 200 ש"ח.

עוברת בכמה ידידי? יש לי מלא מלא כבלים שאותו אחד שהביא לי את הסאב ואת המגבר הביא לי. ממש שקית שלמה מלאה בכבלים.

כמה בערך יעלה לי? אני לא מבקש דיוק של השקל חח, אבל לפחות הערכה גסה. שלא נגיד אחשוב 200 בסוף יצא איזה 1000.

יש לכם מושג בערך?

פורסם

כבלים ישנים לא תמיד כדי להתקין מחדש. (קיפול לא טוב הורס אותם)

בסביבות ה 500 ש"ח. ומה הבעיה ל"כתת רגליים" (היום זה בכלל ברכב) ולשאול כמה מתקינים

מה המחיר? ואז לעשות את החשבון היכן כדי להתקין.

פורסם
כבלים ישנים לא תמיד כדי להתקין מחדש. (קיפול לא טוב הורס אותם)

בסביבות ה 500 ש"ח. ומה הבעיה ל"כתת רגליים" (היום זה בכלל ברכב) ולשאול כמה מתקינים

מה המחיר? ואז לעשות את החשבון היכן כדי להתקין.

אני חייל קרבי שמגיע פעם בשבועיים הביתה ורק היום קיבלתי את כל הסט הזה. עד יום חמישי הבא אני בכלל לא יכול לחשוב על לשאול מישהו, ורק אז אני אוכל להסתובב בעיר (נצרת עלית) ולחפש מתקין. וגם אז, הוא יכול לדפוק לי כל מחיר ואני אפילו לא אדע אם הוא תופר אותי או שזה מחיר לגיטימי.

ולמה זה כזה יקר? הרי בסה"כ מדובר פה בעבודה ואולי קצת כבלים.

חח מצטער על כל השאלות. אני פשוט ממש חדש בתחום ואין לי מושג לגבי כלום. את המערכת הזאת קיבלתי במתנה מאבא של חברה שלי ואני ממש רוצה להתקין ואין לי שמץ בזה.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום/גוגל למתקינים באזור שלך ותרים טלפון בהפסקת צהריים שלך או בזמן פנוי אחר. לא צריך להתרוצץ לשום מקום.

במידה וכל הכבלים תקינים וארוכים מספיק ויש ציוד נספח כמו בית פיוז וכד' ולא נדרש שום דבר אחר,

יש מצב שתמצא מקום שיסכים לבצע את העבודה עד 200 ש"ח.

אבל זו הערכה גסה שלי, ואיני מעודכן במחירים של ימינו לגבי התקנות שונות ויש לקוות שהמשמעות של מקום שיסכים למחיר כזה לא תהיה עבודה חאפרית לגמרי.

פורסם
יש בנצרת תותח בהתקנות, לגבי המחירים שלו אני לא יודע אבל יכול לברר.

אתה יכול להגיד לי את השם שלו?

ואני חושב שכן. הכבלים היו מותקנים על מרצדס ויאנו, אז קשה לי להאמין שמבחינת אורך הם לא יתאימו להונדה סייויק 93. הוא גם אמר לי שהכל עובד והכל בסדר גמור, פשוט מכר את הרכב אז הביא לי את זה.

• תוכן חדש...