Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

כיום אני נוסע על רכב מיצובישי לנסר דגם 1800 144 כוח סוס.

לאחר הרבה חיפושים התחלתי להסתכל לאחרונה על סקודה אוקטביה הצורה החדשה שנת 2013.

לצורך העיינין יש לסקודה אוקטביה דגמים שהם 1.2 105 כוח סוס מדובר בשנת 2013, נראה לי קצת מידי אחרי שנסעתי על 1800 144 כוח סוס.

השאלה שלי האם זה מספיק? זה נשמע לי ממש חלש? האם אני טועה?

האם הרכב אמין? , שמעתי הרבה על בעיות בגיר והשרכב רואה הרבה מוסך? מישהו יכול לאמת את זה? או להפך? :)

תודה מראש,

שתיהיה שבת מבורכת :)

עריכה אחרונה על ידי Ilya G
פורסם

לדעתי רק נסיעת מבחן תאשש או תפריח את החששות שלך.

המיצובישי חזקה יותר על הנייר אבל מצויידת בגיר רציף שדיי מסרס אותה.

לאוקטביה יש מנוע טורבו וגיר רובוטי כפול מצמדים שיודע לספק ביצועים טובים בסל"ד בינוני-נמוך ולכן יכול להיות שתרגיש אפילו שהסקודה זריזה יותר.

פורסם

למנוע 1.2 באותן שנים היה צורך בהחלפת קיט טיימינג למעודכן.

על הגיר DSG7 נכתב רבות בפורום - בעקרון צריך לראות שהוא עובד תקין ואינו מחליק או חובט.

בעניין הכוח , למרות יתרון הנפח והכוח, השילוב של הגיר הרובוטי עם 7 הילוכים ומנוע טורבו נותן מנוע עם כמעט אותו מומנט ותאוצה מהירה יותר מהלנסר- 10.5 לאוקטביה מול 11.9 ללנסר.

פורסם
למנוע 1.2 באותן שנים היה צורך בהחלפת קיט טיימינג למעודכן.

לא נכון!

ב-2013 המנועים כבר יוצרו עם השרשרת החדשה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

מתחילת השנה או במהלכה החל הייצור? השאלה מתי הדגמים המעודכנים הגיעו לארץ כדי שיהיה ניתן לשלול את זה לגמרי, זו שנה גבולית.

מצד שני עברו כבר 3 שנים מאז, ככה שהרוב היו אמורות כבר לעבור את העדכון.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

רכב מעולה. לא אמורה להיות בעיה במצמדים, ואתה מוזמן לבדוק אם יש לך כתב אחריות יבואן של הגיר ל 5 שנים - לא נראה לי שזה עוד נמכר עם הדגמים החדשים. מצד שני אני יודע שעדיין יש לאנשים בעיות עם הרכבים הנ"ל ולחבר שלי החליפו מכטרוניק ב 110000 קמ לפני כחודש על אוקטביה 2014 בת שנתיים 1.2 . כמו כן בדוק שטופל כראוי ולא במוסכי מדרכה.

פורסם

אם אתה חושב שהלנסר 1800 באמת חזקה אז אתה טועה... הכל רק על הנייר בפועל הלנסר לא חזקה בכלל, נהגתי עליה. האוקטביה הרבה יותר חזקה בפועל, בעיקר בגלל ה"בעיטה" הנחמדה שיש בהאצה מהמקום כמו שקיים גם במקביל בפולקסווגן וסיאט. תסתכל על מבחנים של מיצובישי לנסר ספייסבק 1800 ושל אוקטביה 1.2 טורבו ותראה שהאוקטביה מנצחת.

• תוכן חדש...