Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לרכוש באינטרנט מראה מסך שגם תחובר אליו מצלמה רוורס. יש לי כמה שאלות.

1) האם אני יבקש מחנות כלשהו להתקין יסכימו?

2)אם כן כמה יעלה בערך?

3)האם זה כדי?

תודה לכם!

11.jpg

פורסם

1) תבקש. יסכימו - אחלה. לא יסכימו - פנה למתקין מערכות/ציוד לרכב שכן יסכים.

2) כשאתה מברר אם יסכימו, תשאל גם כמה עולה. מתאים לך - סבבה. לא מתאים - ברר בעוד מספר מקומות (מומלץ בכל מקרה).

3) סוגיות נגד החלפת מראה (לאו דווקא זו) - משטח מראה קמור (פנורמי) שגורר עיוות של שדה הראיה, גודל פיזי גדול שמפריע לתפעול סכי שמש, כפועל יוצא לקודמים - הגדלת שטח נראה גורם להגדלת העומס על המוח בעיבוד התמונה, עיגון למראה קיימת שאינו חזק ובטוח מספיק, איבוד פונקציית הכהיית מראה לנסיעה בחשכה.

פורסם

תודה על תגובתך. אני מעוניין במראה מכיוון שיש צורך "לפרוץ מסך" במערכת מולטימדיה שלי (סיאט איביזה) שעולה 3000 שקל, ומראה תעלה לי 500.

פורסם

היתרונות ברורים. לכן ציינתי את החסרונות האפשריים.

אני משוכנע למדי שישנן פתרונות זולים יותר מאשר הצעת היבואן בארץ (לא בהכרח מפתרון המראה) לפתיחת המסך או קיט בעל חיווט מתאים למערכת (דומה לזה למשל) ושיצריכו רק קידוד מתאים. כך שאפשר לנסות להתעמק בנושא יותר, אם זה מענין אותך.

לי אישית אין מידע מעבר בשלוף, אבל המתן ואולי תקבל תגובות נוספות.

פורסם

שכחת לקחת בחשבון משקל של מראת מסך שכזו - לא בכל רכב המראה המרכזית חזקה מספיק בכדי לשאת במשקל הזה, בייחוד בקיץ כאשר לחום יש נטייה להרחיב את הפלסטיקה של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבתי שאתה תבוא מהצד התומך במראה כזו, בתור אחד שמשתמש באחת כזו. :-)

אבל כן, צודק.

ואגב, בהקשר למה שכתבת, זה גם תלוי כמה הסאב חזק. :lol:

(ותודה לגבי המענה על המקסימוס)

פורסם

לא - היתה לי אחת שכזו ובסוף מהמשקל שלה לא התקנתי - בסובארו למשל לא צריכה להיות שום בעיה להתקין אותה אבל חשבתי בזמנו להשתמש במסך שלה במידה ואלך על התקנה של טאבלט קבוע ברכב (וזה עדיין עלול לקרות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...