Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכזבה.

אחרי שקראתי כמה וכמה כתבות לאורך השנים שהמקום הוא אחד הטובים בארץ לאכול פלאפל, יצאתי מאוכזב.

הפלאפל סביר, הפיתה קצת יבשה, אך הכי גרוע זו הטחינה - שהיא בעצם חומוס מהול במים, בלי שום זכר לטחינה נורמלית משומשום.

לא האמנתי שפלאפליה שמכבדת את עצמה תגיש את הדבר הזה בתור טחינה, שאלתי אם זו הטחינה ואולי יש אחרת, "זו הטחינה וזה מה יש".

מה שכן, התור הוא בדיוק כמו בכתבות, מעל עשרה אנשים בכל זמן נתון שהייתי שם, אבל לא ברור בכלל למה.

פלאפל זהר במרכז זיו בחיפה נשאר מבחינתי במקום הראשון.

פורסם

פלאפל ברזילי בחדרה ניסית?

לגבי התור, יש לזה הסבר מאוד פשוט - כדי ליצור הייפ סביב המסעדה, אתה בוחר מקום פצפון במרכז העיר, עם 2 שולחנות גג (רצוי בלי חניה, כדי שגם יעמדו לידך רכבים בחניות כפולות ומשולשות באדום לבן), מציע תפריט מצומצם ביותר, מסרב לעשות שינויים כלשהם בהזמנות, ומתהדר ביחס מזלזל כלפי לקוחות. באם - עוד סיפור הצלחה נוצר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חדרה קצת רחוקה לי ממקום העבודה, אשמח להמלצות על אוכל "פועלים" טוב באיזור פרדס-חנה כרכור/פארק התעשיה הצפוני של קיסריה.

פורסם

דוריס קצבים בכניסה לרמת הנדיב בזכרון

מנה עיסקית 39 ש"ח

בורגר עסיסי 200 ג"ר ציפ'ס ושתיה

ואתה מסודר

חניה חופשית

מסכים לגבי דבורה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים לגבי דבורה.

אני גר בסביבה ואחרי הרבה אזכורים חיוביים הייתי חייב לנסות. יקרה ובאמת לא משתווה לתשבוחות שהיא מקבלת.

פורסם

תבדוק אם יש עסקיות בג'פניקה או שולה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטורקיה, בורקס טורקי,סביח ועוד מטעמים. לא תתאכזב.

מאחורי הבלו באס הישן.

גילוי נאות, אחד הבעלים הוא חבר טוב שלי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בזמנה, הגדולה של "פלאפל דבורה" היתה בפיתות המשובחות, שהיו טעימות ויכלו להחזיק עד כוס טחינה (!) בלי לנזול.

היום? לא יודע, לא הייתי שם שנים.

• אחראי פורום
פורסם
הטורקיה, בורקס טורקי,סביח ועוד מטעמים. לא תתאכזב.

מאחורי הבלו באס הישן.

גילוי נאות, אחד הבעלים הוא חבר טוב שלי.

מה שהתכוונתי לכתוב. טעים, משביע ולא יקר.

והבחור נחמד ואני מרגיש חובה לפרגן לעסקים קטנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש בפרדס חנה במרכז המושבה את פלאפל "זכריה" - חדש יחסית אבל אומרים שטעים

30 מטר ממנו יש את פלאפל "פאני" - גם טעים

את שניהם אני מעדיף על פני דבורה שגם אני אף פעם לא חשבתי שיש הצדקה למוניטין

פורסם

אם אתה רוצה פלאפל טוב בפרדס חנה יש את הפלאפל בתחנת רכבת שכרגע ברח לי השם שלו.

הם אופים את הפיתות במקום והפלאפל שלהם ממש טעים!

• תוכן חדש...