Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ב4 על 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נוהג על מיצובישי פאג'רו שנת 2011 ( רכב צבאי ), אחד מהמחלקת רכב אמר לי שהכי בטוח זה לנסוע בהילוך 4על4, הוא אמר שהרכב יציב יותר זה נכון ? זה לא ישבור את הדיפרנציאל ?

פורסם

בכביש נוסעים ב4על4 אך ורק אם יש לך דיפנציאל מרכזי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין שום סיבה בעולם לנסוע בפאג'רו ב 4X4 בכביש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בכביש נוסעים ב4על4 אך ורק אם יש לך דיפנציאל מרכזי

אין שום סיבה בעולם לנסוע בפאג'רו ב 4X4 בכביש.

הוא אמר שיש נותן גם יותר כוח לרכב וגם הרכב יותר יציב כי הכוח מחולק בין כל ה4 גלגלים, אז אתם אומרים שעדיף שלא לנסוע ככה ? וזה יכול להרוס את הגיר ?

פורסם
הוא אמר שיש נותן גם יותר כוח לרכב וגם הרכב יותר יציב כי הכוח מחולק בין כל ה4 גלגלים, אז אתם אומרים שעדיף שלא לנסוע ככה ? וזה יכול להרוס את הגיר ?

הרכב אכן ירגיש יותר יציב, אבל ללא דיפרנציאל מרכזי (אני לא יודע אם קיים בפאג׳רו) שיאפשר לקדמיים להסתובב במהירות שונה מהאחוריים, אתה מסתכן בנזק למכלולי הרכב.

בנוסף, אני ממליץ לך להחליף מוסכניק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הרכב אכן ירגיש יותר יציב, אבל ללא דיפרנציאל מרכזי (אני לא יודע אם קיים בפאג׳רו) שיאפשר לקדמיים להסתובב במהירות שונה מהאחוריים, אתה מסתכן בנזק למכלולי הרכב.

בנוסף, אני ממליץ לך להחליף מוסכניק.

חחח זה רכב צבאי ציינתי למעלה, ותודה אני חושב שכן יש דיפרנציאל מרכזי בפאג'רו

פורסם
חחח זה רכב צבאי ציינתי למעלה, ותודה אני חושב שכן יש דיפרנציאל מרכזי בפאג'רו

זה שמדובר ברכב צבאי-לשעבר לא הופך אותו למיוחד, או חסין למציאות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בשום מצב לא נוסעים על כביש ב 4X4 משולב (אלא אם יורד גשם שוטף - לנסיעה קצרה ומבוקרת). זה הרס של הגיר ובלאי עצום בגלגלים.

ברכב שנוסע 4X4 קבוע (כמו לנד קרוזר) יש דיפרנציאל מרכזי שמטפל בהפרשי המרחק בגלל שהוא פתוח.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

קראת אחד מהלינקים שצירפתי או שאתה יורה מהמותן?

יש לכאורה ברכב המדובר 4 מצבים שונים הניתנים לבחירה: 2H - הנעה אחורית, 4H - הנעה 4X4 בחלוקה לא שווה עם דיפרנציאל מרכזי (מתאים לנהיגת כביש), 4Hlc ו-4Llc שנועלות את המרכזי ונועדו לנסיעה בשטח.

פורסם

טום,

לפאג'רו כבר הרבה מאוד שנים יש מערכת 'סופר סלקט' על שלל גירסאותיה המאפשרות נסיעה של 4X4 בכביש.

השאלה היא למה.

זו לא מערכת כמו קואטרו או AWD של סובארו. אם בנאדם נוסע בפאג'רו והוא צריך את שברירי האחיזה האלה על מנת לגלח עוד רבע שנייה במסלול או עוד טיפה אחיזה בסיבוב אז הוא אידיוט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קראת אחד מהלינקים שצירפתי או שאתה יורה מהמותן?

יש לכאורה ברכב המדובר 4 מצבים שונים הניתנים לבחירה: 2H - הנעה אחורית, 4H - הנעה 4X4 בחלוקה לא שווה עם דיפרנציאל מרכזי (מתאים לנהיגת כביש), 4Hlc ו-4Llc שנועלות את המרכזי ונועדו לנסיעה בשטח.

בדיוק אנחנו נוסעים עם 4H מופעל

• תוכן חדש...