Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד תמוה בעיניי שרכב שגם ככה לא נמכר בכמויות לליסינג, מגיע לחברת ליסינג עם פחות אבזור מהדגם הבסיסי.

ממה שידוע לי אסור לייבואנית למכור דגם ייחודי לחברת ליסינג והיא חייבת למכור את הדגם לכל דורש - בעקבות הסיפור שהיתה רק בציי רכב "ג'טה מנג'ר".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבן אדם סגור על הבימרית.

זה לא שהוא בא ושאל את עצתנו, האם היא כדאית או האם יש אופציות טובות יותר, אז בשביל כל ההצעות לרדת ממנה?

גם עם המנוע הבסיסי אפשר להנות מהשלדה המשובחת של ה3.

פורסם

אפשר להנות גם עם פחות, אבל להגיד שב-136 כ"ס אפשר לעשות משהו מיוחד עם האוטו זה קצת נאיבי. גם ב-320 צריך להתאמץ. האוטו מצוין, אין ספק - אבל פרופורציות עוזרות בחיים, גם כאן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הבן אדם סגור על הבימרית.

זה לא שהוא בא ושאל את עצתנו, האם היא כדאית או האם יש אופציות טובות יותר, אז בשביל כל ההצעות לרדת ממנה?

גם עם המנוע הבסיסי אפשר להנות מהשלדה המשובחת של ה3.

אם נהגת בסדרה 3 עם המנוע החלש היית מבין שהיא חלשה מדיי ומאוד קשה לחלץ ממנה הנאה.

פורסם
מאוד תמוה בעיניי שרכב שגם ככה לא נמכר בכמויות לליסינג, מגיע לחברת ליסינג עם פחות אבזור מהדגם הבסיסי.

ממה שידוע לי אסור לייבואנית למכור דגם ייחודי לחברת ליסינג והיא חייבת למכור את הדגם לכל דורש - בעקבות הסיפור שהיתה רק בציי רכב "ג'טה מנג'ר".

אשמח לפירוט מהו המקרה הנ"ל

פורסם
אם נהגת בסדרה 3 עם המנוע החלש היית מבין שהיא חלשה מדיי ומאוד קשה לחלץ ממנה הנאה.

נהגתי ב316i (וגם ב318d) לא מעט וכמי שרגיל לדגמים החזקים יותר (בנזין ובעיקר דיזל) הופתעתי לטובה.

ברור שהיא לא מהירה, אבל היא כן מרגישה זריזה ממה שהנתונים היבשים מספרים (בכל זאת מנוע טורבו מודרני משולב עם אחת מהתיבות האוטומטיות הטובות שיש).

תכל״ס אלא אם כן אתה גר או נוהג יום יום באיזורים שאתה יכול להפיק הנעה מהדגמים החזקים יותר, היא בהחלט תספק את הנהג הממוצע.

בנוסף, ממה שקראתי בכמה מקורות שונים ה318i נעימה ומעודנת יותר (לא יצא לי לנסות) והביקורות עליה חיוביות מאוד.

ראה כאן למשל:

http://www.autocar.co.uk/car-review/bmw/3-series/first-drives/bmw-3-series-318i-sport-review

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לאחר נסיעת מבחן, אבא שלי החליט ללכת על ה- 318 של דלק מוטורס.

הרכב לא מרגיש חלש, הנסיעה מאוד נעימה ושיכוך הכביש ברמה גבוהה מאוד - עדיפה על הפאסאט 1.4.

Using Tapatalk

פורסם

בהחלט נראה שההצעה של הליסינג לא מספיק אטרקטיבית.

אבל כידוע לך כמעט כל דבר כפוף למו"מ.

לא אתפלא שאם תציג את כל הנתונים בפני חברת הליסינג (כולל הצעה בכתב עם כמה הנחות מחברת דלק) אז חברת הליסינג תשפר את הצעתה.

אגב, צמיגי 17 אופנתיים יותר וככל הנראה עדיפים מבחינת אחיזה. אבל מן הסתם ה 16 יותר נוחים.

פורסם

לפותח השירשור,לפי מה שאני זוכר שבקניה מחברות הליסנג עם ה-"0 קילומטר" אתה (הקונה הפוטנציאלי) תהיה יד 2. תבדוק אם זה שווה לך את הירידת ערך הזו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תודה לכולם על התגובות.

לאחר נסיעת מבחן, אבא שלי החליט ללכת על ה- 318 של דלק מוטורס.

הרכב לא מרגיש חלש, הנסיעה מאוד נעימה ושיכוך הכביש ברמה גבוהה מאוד - עדיפה על הפאסאט 1.4.

חבר מתעניין, האם מרוצים ? הצלחתם לקבל עוד הנחה לבסוף?

פורסם (נערך)

אנחנו מרוצים מאוד.

בסופו של דבר קנינו את רכב המבחן שיצא למכירה דרך שירות הטרייד אין של דלק מוטורס.

קבלנו מחיר טוב לרכב בן מספר חודשים, עם 2000 ק"מ ובבעלות לשעבר של חברה.

הרכב זהה לרכב שמשווק כחדש ונוספו לו צבע מטאלי, חיישני נסיעה לאחור, מערכת איתור ורישוי ליתרת השנה.

למרות המנוע החלש, אנחנו לא מרגישים מחסור בכוח, וההנעה האחורית יחד עם הגה מצוין ואפשרות לניתוק הבקרות הם מתכון לחיוכים בלתי פוסקים.

עריכה אחרונה על ידי roypa

Using Tapatalk

• תוכן חדש...