Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ההורים שלי מחפשים רכב פרמיום במחיר של כ- 200,000.

לאחר שהתאכזבו מגרסת הבסיס של הפאסאט (לעומת גרסת ה-150 של הגולף שלדעתי מרשימה ביותר, אבל אבא שלי לא מצליח לראות את עצמו מוהג בגולף), פנינו לבחון את גרסת הבסיס של ב.מ.וו., ה- 318.

ההורים שלי הלכו לסוכנות ליסינג שמוכרת לדבריה רכב זהה לרכב שנמכר על ידי היבואנית הרשמית דלק מוטורס, אולם במבט חטוף גלו הבדלים: צמיגים בגודל שונה - 16 אינץ' במקום 17 אינץ' וחוסר בכיתוב הגרסה (ספורט) על הכנף הקדמית.

הסלון ברכב הליסינג היה בצבעים בהירים בעוד שבאולם התצוגה של דלק מוטורס הסלון ברכב התצוגה היב בצבע שחור ופס אדום, כך שהיה להם קשה לעמוד על הבדלים נוספים, אם יש, בפנים המכונית.

האם ידוע לכם על גרסת "ליסינג" של הרכב?

האם יש עוד הבדלים בין שתי המכוניות?

דלק מוטורס מפרסמים מבצע שיתקיים בשבוע הבא, בו תמכר ה- 318 במחיר של 222,000 ש"ח ובליסינג 0 קילומטרים מוכנים למכור את "אותה המכונית" במחיר של כ- 200,000 ש"ח. האם לדעתכם ההפרש במחיר שווה את ההבדל בגרסאות?

Using Tapatalk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שבאלם התצוגה הם ראו את הרכב ברמת גימור ספורט (לפי הפס האדום) ובחברת הליסינג הם פגשו את הדגם הרגיל.

פורסם

למיטב ידיעתי ספורט זו הגרסה הבסיסית ולקזורי זו המאובזרת יותר.

לדעתי אצל דלק שתיהן מגיעות עם ג'אנט 17.

אני מניח שמדובר בגרסת השכרה כל שהיא שחברות הליסינג בארץ הצליחו לייצר.

פות"ש, תבדקו שברכב מהליסינג יש מזגן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרמות הן ספורט ולקזורי לפי האתר של ב.מ.וו ולפי icar.

ביזנס הפסיקו לשווק כחדשות ב-2014 או 15. כשעוד היה 316 ולא 318i.

אבל אולי האתר ואני לא מעודכנים.

זה גם לא משנה ממש, יש מצב שהליסינג הצליחו להזמין גרסת ביזנס כל שהיא שדלק פשוט לא משווקים. ואז כביכול יש 3 גרסאות: אחת של הליסינג ושתיים של דלק. אבל אז למה שדלק גם לא ישווקו אותה? הליסינג מייבאים לבד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הייתה ברירה וקפצתי לסוכנות ב.מ.וו.

בבדיקה שערך איש המכירות עולה כי ההבדלים בין הגרסה באולם התצוגה לגרסת ציי הרכב הם כלהלן:

חישוקי 16" במקום 17";

הגה "לא ספורטיבי" גדול יותר;

גימור פנימי וחיצוני שונה - ללא פלסטיקה בצבע שחור מבריק במקומות שונים;

פנסי הלוגן במקום פנסי לד;

ללא מערכת Driving Assistant - התראה בפני סטיה מנתיב, התראה בפני פגיעה בכלי רכב / הולכי רגל ובלימה אוטומטית במהירות עירונית.

לי נראה שהפרש של 20,000 ש"ח במחיר לא כדאי במקרה זה ועדיף לרכוש את הגרסה של דלק מוטורס.

למה לא סופרב?

אחרי שתנתק את בקרת המשיכה במלואה ברכב הנעה אחורית, תבין.

Using Tapatalk

פורסם

ברכב הנעה אחורית עם כוח, לא 136 כ"ס. 320 והלאה, בקיצור.

לגופו של עניין, התוספות שיש בדגם של דלק שוות, לדעתי, הרבה יותר מ-20,000 ש"ח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא הייתה ברירה וקפצתי לסוכנות ב.מ.וו.

בבדיקה שערך איש המכירות עולה כי ההבדלים בין הגרסה באולם התצוגה לגרסת ציי הרכב הם כלהלן:

חישוקי 16" במקום 17";

הגה "לא ספורטיבי" גדול יותר;

גימור פנימי וחיצוני שונה - ללא פלסטיקה בצבע שחור מבריק במקומות שונים;

פנסי הלוגן במקום פנסי לד;

ללא מערכת Driving Assistant - התראה בפני סטיה מנתיב, התראה בפני פגיעה בכלי רכב / הולכי רגל ובלימה אוטומטית במהירות עירונית.

לי נראה שהפרש של 20,000 ש"ח במחיר לא כדאי במקרה זה ועדיף לרכוש את הגרסה של דלק מוטורס.

למה לא סופרב?

אחרי שתנתק את בקרת המשיכה במלואה ברכב הנעה אחורית, תבין.

אם זה לא דגם ספורט, גם המושבים פשוטים יותר בתכנונם, לא רק בריפוד.

בקיצור, אם תביא בחשבון גם את עניין בעלות הליסינג וירידת המחיר העתידית, עסקה לא מוצלחת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

עוד נקודה בנוגע לסופרב - זמן אספקה לא סביר של מספר רב של חודשים.

Using Tapatalk

פורסם

יצא לי לנתק את הבקרות ברכב הנאה אחורית (השגיאה במקור), ועוד באחד משובח- M3 E46. גיר ידני כדת וכדין.

צר לי, אבל ברכב עם "רק" 136 סוסים ו-20 ומשהו קג"מ, שנועל צמיגים משובחים ברוחב 225, החלקות כוח למיניהן לא יהיו לך, אולי בפניות עירוניות, וגם פה אני מסייג את דברי. אם ברכב הנעה אחורית חזק (יחסית) חשקה נפשך (חדש, בתקציב) - במוו 120 מהווה פשרה טובה. או 135 משומשת.

בתקציב נכנסת לך סופרב עם 220 כ"ס (אותה יחידת הנעה מגולף GTI), או את המנוע הבכיר ביותר בפאסאט- 1.8TSI ברמת אבזור גבוהה יותר (פדאל וירטואלי, גג שמש פנוראמי, 9 כ"א, DCC שליטה בשילדה דינמית הכוללת בחירת מצב נסיעה, מצלמה אחורית מקורית, בקרת שיוט אדפטיבית עד 160 קמ"ש, סיייע חנייה הכולל ניטור שטחים מתים מאחור למיטב הבנתי, מצוטט מהמחירון של סקודה).

זו לא מכונת נהיגה משומנת, אבל היא מאוד מהירה גם בכביש המפותל, ובתאוצות ביניים מהירה בהרבה מהבימר.

בשביל 2 אנשים גם לא צריך סדרה 3, גם אוקטביה תתאים ביותר (או למרחיקי לכת אפילו ג'אז או מאזדה 2).

• תוכן חדש...