Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להעדיף לא צריך לשמוע עליהם אלא לשמוע אותם. בכל מקרה ג'נסיס לא מייצרת בעצמה את הרמקולים שלה. אני לא בא לגונן על ג'נסיס פשוט יש לי הרגשה שאת המשפט האחרון שלך כתבת מבלי ששמעת אף אחד מהרמקולים של החברות שציינת, אם אני טועה אני מתנצל ואשמח לשמוע מה שמעת.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את ה focal דווקא שמעתי

את הדיינאודיו לא אבל אם יצרן הרמקולים האמריקאי

willson שנחשב ע"י מיטב המגזינים בתחום הה HI-FI כאחד הטובים בעולם ואולי הטוב מכולם

(מחיר שנע בין 50000 ל200000 ש"ח בחו"ל)

משתמש בדרייברים של דיינאודיו זה עדות מספיק טובה בשבילי

.I'm a blocked user

פורסם
(שים לב שלא תמצא בשום במערכת HI-FI ביתית מכובדת רמקולים עם ממברנות 6X9 )

את הרמקולים האלו שמעת פעם ??

http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=Q7&Cat2Cat1ID=1830&Cat2ID=0&aff=zap

מדובר ברמקולים מצוינים. והם עם ממברנה של 6x9 כך שכל מקרה לגופו.

גם דגמים יותר גבוהים של החברה הזאת משתמשים בממרנות כאלו. גם לי זה נראה מוזר אבל תאמין לי שזה נשמע מצוין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
את ה focal דווקא שמעתי

את הדיינאודיו לא אבל אם יצרן הרמקולים האמריקאי

willson שנחשב ע"י מיטב המגזינים בתחום הה HI-FI כאחד הטובים בעולם ואולי הטוב מכולם

(מחיר שנע בין 50000 ל200000 ש"ח בחו"ל)

משתמש בדרייברים של דיינאודיו זה עדות מספיק טובה בשבילי

ווילסון אודיו (ועוד המון) משתמשים גם (ואולי בעיקר) בדרייברים של D-S-T (המותג הכי ידוע ויקר שלהם הוא SCAN SPEAK) שמייצרת גם לג'נסיס. בקיצור, כמו שחשבתי ה"התרשמות" שלך היא לא כל כך רצינית.
פורסם

חבל שאתה מטה את הנושא המקורי מדרישה לנימוקים לגביי חסרונות רמקולים האובליים

(שסופקה ללא מענה)

ובמקום להתעסק ברצינות עם הנימוקים שהבאתי אתה בוחן את ידיעותיי ברמקולים של חברות שונות.

נראה לי גם שהתבלבלת עם וילסון אחר אני מדבר על הוילסון הזה:http://www.wilsonaudio.com/products/watch/main.shtml

לגבי השימוש שלו בדריברים של דיינאודיו (וגם סיז) זה מודפס שחור על גבי נייר כרומו מהודר במגזין

HI FI News האנגלי (שנמצא ברשותי ) אז אני במקרה כן יודע על מה אני מדבר

רק חבל שאתם סוחפים לכיוונים אחר מהמקור (אולי כדי לא להתעמת עם הנימוקים?)

.I'm a blocked user

פורסם

לגבי הרעיון של הגדלים של הסאבים, איל ניסח זאת בצורה הטובה ביותר .... לכל גודל "אמור" להיות ההיתרון שלו...

אבל אי אפשר לעשות הכללה בין אלמנטים שונים ומשונים ..

......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה יכול לקרוא בנימוק הראשון שהבאתי את היתרונות של האובליים :באף אחד מהם לא נכלל מרכיב האיכות או הדיוק, ועל זה דיברתי כל הזמן לא על עוצמה ביחס לנפח אלא על איכות הצליל שנחותה

מדרייבר עגול

ולגבי וילסון:

drivers.jpg

Wilson Audio uses speaker driving elements manufactured to proprietary specifications by the finest driver manufacturers in the world. In fact, those manufacturers are not able to use or sell these drivers themselves.

After delivery to Wilson Audio, the driver motors are further modified by the Wilson Audio engineering staff. Among other modifications, added motors (magnets) are integrated into the assembly, special damping compounds are added, and different fluid cooling materials are used. These modifications are the result of classified engineering research and thousands of hours of listening tests in the Wilson Audio lab.

No single manufacturer can supply every driver for every system. After careful evaluation, final driver choices are based on the driver's ability to meet the sonic goals of the designer and blend seamlessly with the other driver elements. Of course, the most important criteria is the driver's intrinsic musicality.

.I'm a blocked user

פורסם
סאב איכותי וגדול יותר יהיה תמיד מדויק יותר משני סאבים קטנים ממנו

פשוט הוא יוכל להוציא באסים מדוייקים יותר בגלל הממברנה הגדולה יותר

תחום התדרים מתחיל מתדר נמוך יותר אצלו

תגיד לי, אתה מוכן להתעורר ?

אתה טענת בצורה כזאת או אחרת, שכל סאב גדול יהיה "תמיד" מדוייק מסאבים קטנים יותר.

זה לא נכון.

לגבי הרעיון של הממברנה 6X9, כפי שטענתי בהתחלה, אין לי מושג .. אצטרך לקחת את המילה שלך על זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברמת העקרון הפיזי LEVIL צודק . זה גם הגיוני שרמקול אובלי נוטה ליותר עיוות מרמקול עגול.

אבל צריך להסתכל על זה בצורה שונה. אובלי 6X9, הוא כביכול גם 6" וגם 9". ה6" מגביל את ה9" בבאס.

אז כל עוד נשמור על התדר הכי נמוך ש6" יכול לנגן ללא עיוות גם האובלי לא יעוות.

הבעיה היא כשאובלי אמור לנגן בעצם תדרים נמוכים יותר מ6" ולתת יותר באס. לכן נותנים לו לנגן תדרים נמוכים יותר, תדרים של 9". כאן ה6" מגביל ומעוות את כל הרמקול. זה לא אומר שהוא לא יתן יותר באס מ6". בכל מקרה העיוות לא קריטי בכלל ברוב הרמקולים. לא צריך להסתכל על החסרון הזה לדעתי. אנחנו לא מכונות.

זה היה הסבר פשוט, הגיוני וכללי. ברור שכל מקרה לגופו.

עכשיו בקשר לחברה וילסון.. פעם ראשונה שאני שומע עליה. הם מוכרים משהו בכלל? כנראה גם סט או שניים מספיקים אם המחירים הם כמו שנאמר כאן ע"י LEVIL.

פורסם
חבל שאתה מטה את הנושא המקורי מדרישה לנימוקים לגביי חסרונות רמקולים האובליים

(שסופקה ללא מענה)

ובמקום להתעסק ברצינות עם הנימוקים שהבאתי אתה בוחן את ידיעותיי ברמקולים של חברות שונות.

נראה לי גם שהתבלבלת עם וילסון אחר אני מדבר על הוילסון הזה:http://www.wilsonaudio.com/products/watch/main.shtml

לגבי השימוש שלו בדריברים של דיינאודיו (וגם סיז) זה מודפס שחור על גבי נייר כרומו מהודר במגזין

HI FI News האנגלי (שנמצא ברשותי ) אז אני במקרה כן יודע על מה אני מדבר

רק חבל שאתם סוחפים לכיוונים אחר מהמקור (אולי כדי לא להתעמת עם הנימוקים?)

ממש לא ניסיתי להטות וזו מהסיבה שלא התעמקתי בדיון. פשוט בדרך כלל כשאני רואה שמישהו מביע דעה כזו או אחרת על ההעדפה שלו בין רמקולים שונים שלדעתי הסיכוי שהוא שמע אותם נמוך, אני נוטה לחקור זאת לעומק.

לא התבלבלתי עם וילסון אחר, הרי כתבתי וילסון אודיו. לא אמרתי שהם לא משתמשים בדיינאודיו פשוט אמרתי לך שהם גם משתמשים בדרייברים שבהם משתמשים ג'נסיס (DST) ולכן הטענה שלך שבגלל שווילסון אודיו משתמשים בדיינאודיו, הם עדיפים, לא נכונה (שוב, מהסיבה שהם משתמשים גם בDST).

פורסם

כשתטרח להתעמק בדיון המקורי ( ולא בהסתעפות השטחית שלו )

אשמח לקרוא את תגובתך לנימוקים שהובאו פה

.I'm a blocked user

פורסם

למה היא שטחית כי כתבת דברים לא מבוססים? אם זה היה שטחי אז לא היית צריך לכתוב את אשר כתבת. בכל מקרה, אני כבר ביררתי את מה שרציתי, אפשר להמשיך הלאה.

הנימוקים שהבאת פה לא אומרים הרבה, אני יכול להביא ציטוטים של RC שבהם הוא אומר שלא משנה צורת הממברנה, איך נדע מי צודק?

כך או כך, זה לא ממש מעניין אותי כי אני לא רוכש 6X9 ומי שכן רוכש אותם בדרך כלל רוכש אותם למטרה מסויימת שרמקול עגול פחות מתאים לה (לדוגמא מי שאין לו סאב ורוצה יותר באסים ממה שרמקול קואקסיילי עגול יכול לספק).

אני מעריך שאם יש משמעות אז היא רק בתדרים מסויימים ולא בתדרים הנמוכים.

כתבת שצלילים נמוכים דורשים ממברנה גדולה וצלילים גבוהים ממברנה קטנה, מה הסיבה לכך? (אני לא אומר שזה לא נכון).

פורסם

איל, אני מאמין שהוא יודע את התשובה :)

בכל אופן, אני לא יודע אם בכלל נגעתם בדיון העיקרי, הדיון העיקרי זה מה שבחור שאל ולגביו.

והתשובה שהוא קיבל ממך LEVIL, לא בדיוק קולעת לסדר היום.

ולכן אתה צריך להתיחס לציטוט הקודם שלי, ולהבין שהתשובה שלך לא קולעת לעולם המציאותי, אלה לעולם התיאורטי בלבד..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...