Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשל בטסט "החלפת גומייות לציריות ימין שומאל"

מה לבקש בחנות חלפים- האם הכוונה לגומיות פנימיות או חיצוניות?

איך אני מוצא גומיות באיכות טובה?!

פורסם

אני חושב שהכוונה לגרמושקה, החלק עצמו לא יקר, לגבי התשובה שמעליי - ואם הוא תיקן לבד, מדוע חייב קבלה ממוסך? שיבדקו שוב ויראו שעכשיו זה תקין, מה זה משנה איך הוא תיקן את זה ?

פורסם

אם אתה לא מרכיב לבד אין טעם שתלך לקנות. וגם אם תביא למוסכניק, הוא ידפוק אותך במחיר על העבודה, ככה שזה יוצא בסוף אותו דבר, אז תלך ישר למוסך שאתה סומך עליו ותחליף. חייב קבלה זה החוק למי ששאל בתגובה מעל.

פורסם (נערך)

זה רק אתה יכול להגיד.

תסיט את ההגה עד הסוף ימינה ותסתכל על הגלגל הימני. האם הגומיה שלו קרועה?

477475d1352132075-replace-cv-boot-vs-whole-axle-cv2.jpg

כנ"ל לגבי גלגל שמאל.

לאחר מכן תחנה עם צד אחד של הרכב על מדרכה, ותשכב מתחתיו כדי לראות את הגומיות הקרובות לגיר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

כמו שאמרו חייב אישור מוסך. גומייה עולה 30-20 ש"ח.עדיף כבר לתת למוסך להרכיב גומייה משלו.העלות המשוערת היא 150ש"ח עד 200 ש"ח אם אני לא טועה.

פורסם

הבעיה העיקרית בהתקנת גומיית ציריה במוסך היא שהמוסך שם גומיה אוניברסאלית בעזרת מכשיר פנאומטי שמרחיב את הגומיה ומשחיל אותה מעל הפעמון, דבר שגורם להחלשת הגומייה והיא לא מחזיקה מעמד הרבה זמן כך שאל תהיה מופתע אם בתוך כמה חודשים הגומייה תקרע שוב. אני אישית ממליץ לבקש מבעל המוסך להסיר את הציריה ולהתקין גומייה חליפית תואמת למקורית במחיר שהוא גובה עבור התקנת גומייה אוניברסאלית!

• תוכן חדש...