Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 01 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בעיצומו של יום שישי יפה ומלא בחגיגות החלטתי לעשות פיזור לכל החברים בבתים כי הם היו שפוכים,

הנעתי את הרכב והחלטתי לבחור שיר לנסיעה,בזמן שבחרתי הרכב נכבה ועכשיו הוא לא נדלק,הבעייה הזו קרתה לי כבר לפני שבוע במרכז הארץ אבל אחרי כמה פעמים ששיחקתי עם הסוויטצ' הסדתרה,הפעם לא היה כך הדבר והרכב לא הניע

חשבתי שאולי זה דלק כי המד הראה שהדלק על הסף

מילאתי היום 4 ליטר דלק אבל הרכב לא מניע,

אין את הרעש החשמלי של המשאבה/מזרקים

פשוט סטרטר כושל.

מצבר הוחלף לפני פחות מחודש.

גם עם הפיוזים ניסיתי לשחק ועדיין נאדה.

מה יכול להיות פשר הבעיה? משאבה גמורה? הרכב עומד על 240K מתוכם 5 או 6 שלי וכל השאר של הידיים שלפני

מה עלות ממוצעת של משאבה כולל עבודה במידה וזו המשאבה

פורסם

משאבת דלק זה הגיוני אם אתה לא ממלא בזמן, המשאבה מתקררת מהדלק, וכשאין היא מתאבדת.

עלות של כמה מאות למשאבה חלופית, ייתכן שאתה פשוט יכול לשים משאבה של סובארו ב200₪ אם יש לך סבלנות להתעסק עם זה, ואז אתה לא פותח את המיכל אלא פשוט מחבר משאבת יניקה על הצנרת...

פורסם

אז זהו שאני בדרך כלל ממלא בזמן אני לא סוחט את האוטו עד שהוא נחנק... אבל הידיים שלפני אין לדעת כמה פעמים הגיעו למצב שאין דלק

פורסם
אם אתה לא שומע את המשאבה בחצי סוויץ הבעיה במשאבה, אלא אם יש קודן שמנתק את המשאבה ואז כדאי גם לבדוק את הכיוון הזה.

יש קודן אבל תאמת להגיד לך שהוא דיי מיותר וכבר הנעתי גם בלעדיו כמה פעמים והאוטו עבד פשוט צפצף בלי הפסקה בצורה שהפריעה לנסוע

תבדוק שיש מנורה צהובה של מפתח כשאתה פותח סוויץ

יש סטרטר ?

כן המנורה הצהובה של המפתח קיימת והיא גם נעלמת אחרי כמה זמן יש לי גם מפתח משוכפל שלא מתואם עם המערכת והוא שולח לי אזהרת CHACK ENGINE שבקוד רשום שהאימובילייזר כשל אבל האוטו מניע

• תוכן חדש...