Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש טיול ג'יפים בתשלום שבו אני יוכל לנהוג. אני רוצה לנסוע עם החברה בשבת, אני מאזור אשדוד אבל מוכן להתרחק לכיוון ה 120-150 קילומטר במידה וקיים מקום שכזה. עד עכשיו נתקלתי באינטרנט בטיולים שמאורגנים כשכל אחד מביא רכב משלו, וזה לא הכיוון.. יש מישהו שיכול לעזור? לפרסם בפרטי אתרים ומקומות / טלפונים?

תודה ושבת שלום

פורסם

נכון להיום אין חברת השכרה שמשכירה ג'יפים. אולי טנדר 4X4 תצליח למצוא.

יש מדריכים שמוציאים קבוצות, כל אחד עם הרכב שלו. ניתן להצטרף בתשלום לרכב המדריך כנוסע.

תחפש בגוגל:

עופר אוגש

יואב קווה

יחיאל דניאלי

נועם בנדל

ג'וי בירן

ויש עוד רבים.

נהיגה עצמית תוכל לעשות עם טרקטורונים ורייזרים. או בחו"ל על ג'יפים עם מדריך ישראלי.

פורסם
נכון להיום אין חברת השכרה שמשכירה ג'יפים. אולי טנדר 4X4 תצליח למצוא.

יש מדריכים שמוציאים קבוצות, כל אחד עם הרכב שלו. ניתן להצטרף בתשלום לרכב המדריך כנוסע.

תחפש בגוגל:

עופר אוגש

יואב קווה

יחיאל דניאלי

נועם בנדל

ג'וי בירן

ויש עוד רבים.

נהיגה עצמית תוכל לעשות עם טרקטורונים ורייזרים. או בחו"ל על ג'יפים עם מדריך ישראלי.

עשיתי כבר טרקטורון ורייזר לא מעניין כרגע, אם אין נכון לעכשו אפשר לסגור את השרשור.

פורסם

http://www.kleincar.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=117673&PF=16&did=3088&G=7767&lang=HE&SM=7767

תברר איתם. בזמנו היו להם גם רכבי שטח להשכרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
http://www.kleincar.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=117673&PF=16&did=3088&G=7767&lang=HE&SM=7767

תברר איתם. בזמנו היו להם גם רכבי שטח להשכרה.

אני לא מחפש להשכיר, אלא פשוט כמו שיש טיול טרקטורונים, שבו יש שעה מסויימת ביום שבת (3 בצהריים) באים 12-15 נהגים כל אחד טרקטורון והמדריך ראשון לבד..

לצורך העניין, יש את השיקול לטיול RZR , מישהו יכול להמליץ? קיימים הרבה באינטרנט ואין חוות דעת של אנשים.. מחפש שעה נהיגה בערך, 300-450 שקל במרכז - קרוב לאשדוד.

פורסם

לא מכיר קרוב לאשדוד, לפני כשנתיים לקחתי כמה חבר'ה שעולם לא נהגו במשהו שנוסע בשטח לרייזר יקום לחצי יום בשטח. היה מעולה. נהיגה עצמית, פרדסים של השרון, ,מצוקים מעל הים באיזור שפיים. היה מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף להמלצה על רייזר בפארק יקום.

חוויה מקסימה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

במקרה אתמול הייתי ברייזרים בפרק יקום,

במילה אחת, שווה ביותר, רייזרים מודל חדש, מדריכים צעירים שעושים כיף ונוסעים מהר בשטח, שווה כל שקל, עלה 380 לזוג לשעתיים, אני כבר חושב על הפעם הבאה!!

Golf 1.6 DSG 2009

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי היום ביקום בעקבות ההמלצה, כמובן שנהנהתי והכסף שווה את התמורה שמקבלים. היינו קבוצה של 4 רייזרים בסה''כ , נהיגה מהירה ואפילו עם זרקת כמה פעמים זנב לא קרה כלום. כמובן שרק בשטח :) חזרתי כולי בבוץ!

• תוכן חדש...