Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פחות מסתכל לטווח הקצר, יותר לטווח הארוך, האם יש אפשרויות קידום?

מה הוא השכר בערך וכמה נהוג לתת עמלה על מכירת רכב?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

זה מאוד תלוי, בתור אחד שעובד בענף בתחום המכירות רכב, העמלות על מכירה משתנות מסוכנות לסוכנות, אסביר:

מישהו שמוכר קיה פיקנטו שנמכרת בכמויות, לא ירוויח כמו סוכן שמוכרי רכבי "בוטיק" במספרים בודדים יחסית.

חלק מהמקומות עובדים על אחוזים, בחלקם עמלה קבועה לא משנה בגודל או סוג הרכב.

ברר במקום המדובר מה התנאים.

קידום?

תוכיח את עצמך, אולי תהיה מנהל שיווק, אולי מנהל אולם תצוגה (טווח ארוך מאוד) מנהל מותג, או סוכן שטח, או אחראי איזור, תלוי בידע בהשכלה ובהוכחה העצמית שלך.

בגדול נותנים בכל מקום בסיס של כ-מינימום ועמלות.

יש חודשים כמו ינואר למשל שאתה יכול לסגור 20 בחודש, ויש חודשים שאתה מגרד.

הכל תלוי בך ובמקום העבודה.

והמלצה אישית, אם אתה לא מתחבר למותג ולא מאמין בו מראש, אל תכנס לזה, זה מאוד ממרר לקום בבוקר לאולם תצוגה עם מכוניות אפרוריות ולמכור לאנשים מוצר שלא היית קונה אותו לעצמך אם היית יכול .

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
פורסם

אני מאמין במותג, אך זה לא מהמותגים שמוכרים בכמויות גדולות מאוד, הרוב הולך לליסינג.

שלחתי לך פרטית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני אוהב את הרעיון.

לעבוד בתחום שאתה גם אוהב זה בונוס גדול.

תתחיל מלמטה, תהיה איש מכירות טוב, תהיה שירותי, תעזור לקידום של האולם בו אתה מוצב, ולאט לאט תתקדם.

התחום הזה הוא מרובה מעברים בין יבואנים, ואנשים טובים נחטפים, ובדרך משודרגים בתנאים.

אולי לא תהיה מליונר, ולא תעשה אקזיט של מיליוני דולרים, אבל פרנסה טובה + , בהחלט כן.

בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא, בד"כ סוכני מכירות מתחלפים פעם בשנה. מתאים לחבר'ה צעירים אחרי צבא, כעבודה זמנית

ממש לא נכון!!

שאל מנהלי אולמות, מנהלי מכירות, מנהלי מותגים וכו'.

רובם ככולם התחילו כנציגי מכירות מן המניין.

מה לעשות שלא כל אחד חושב במונחים של קריירה.

עידן

מנהל מכירות ארצי- אינפיניטי ישראל

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין לי נסיון במכירות ויש לי אופציה להיכנס למקום שאינו דורש נסיון.

הבעיה במקומות כאלו ברובם המוחלט דורשים נסיון.

וזה חבל כי מכירות זה דבר שאפשר ללמוד, זיקה לתחום הרכב והבנה כמו שיש לרוב אנשי הפורום זה לא דבר שאפשר ללמוד.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כשזה מגיע למכוניות הידע שלך בתחום בצירוף האהבה\תשוקה לתחום יכולים להאפיל על לשון חלקלקה של איש מכירות מנוסה שזר לתחום הרכב.

כמה חודשים לפני שעזבתי את הארץ התראיינתי למשרת איש מכירות בצ'מפיון.

אחרי שעברתי בחינה פסיכוטכנית (או לפני, לא זוכר) הגעתי ליום סימולציות ודינמיקה קבוצתית, יום אליו הגיעו מעל 100 מועמדים.

למרות חוסר ניסיון מוחלט זה הלך מעולה כי במקום שבו איש מכירות מפולפל נתקע כאשר התבקש לתת פתרון ללקוח שמאוד רוצה להחליף רכב שעולה כחדש 200k שקלים והתקציב שלו עומד על 170k שקלים- אני ידעתי להציע מימון או רכישת משומשת ממחלקת הטריידאין.

למרות חוסר הניסיון התקבלתי לעבודה אך וויתרתי על המשרה שאגב בהמשך יודעתי שזה עבור אולם התצוגה המרכזי של סקודה, שזה די משעשע כי הייתי ממש קרוב להיות מוכר של פאביות אימתניות.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לצערנו יש לא מעט אנשי מכירות באולמות שלא מבינים באמת במכוניות אלא רק במכירות.

חלקם גם לא מבינים בכלל בשירות אלא רק מכירה, אז אנשים יוצאים עם הרגשה נוראית אחרי כל עסקה.

נתקלתי בהם לא מעט, כשהם מנסים לתקוע לך רכב שתי קטגוריות מעל, או רכב בצבע שאתה לא רוצה כי הם מקבלים יותר עמלות על זה.

לא מעט גם יתחילו ללכלך על התחרות ויתחילו את המשפט עם "אני אף פעם לא מלכלך על התחרות אבל..."

אני מניח שבקטגוריות יוקרה זה פחות קיים כי הם חייבים עידון מסוים או שהם מפוצצים עסקאות אבל כל פעם שאני מחפש רכב חדש אני מזדעזע מהידע המוגבל של חלק מסוכני המכירות.

אם אתה בן אדם אסרטיבי אבל נעים, עם ידע במכוניות ואהבה לתחום, לך על זה כי צריך אנשים כאלו.

• תוכן חדש...