Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה לעומת MG3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פאביה ידנית 2012. שוקל למכור אותה ולעבור ל mg3.

מה דעתכם? מה היתרונות /חסרונות ב mg3 לעומת הפאביה?

אני אישית פחות מכיר את הרכב

פורסם (נערך)

הפאביה הידנית החדשה הוצעה לאחרונה במבצעים ב73 אלף ש"ח , שווה לבדוק אם אפשר לקבל את מחיר המבצע.

בMG אתה מקבל פחות בטיחות וצריכת דלק פחות טובה.(ביחס ל2012, לשני המנועים שהוצעו אז ובטח שביחס לחדשה).

מציע לך לשקול סופרמיני נוספות (208/איביזה וכו')

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תמיד כדאי ללכת לבצע נסיעת מבחן ולראות אם אתה מתחבר לרכב בכלל,

2 דברים יש לטובת הMG

1. מחיר יותר זול בכ-13000 ש"ח.

2. אחריות ל-5 שנים

מעבר לזה לא נהגתי על הרכבים הללו אז אין לי יתרון/חסרון לגבי הרכב עצמו.

פורסם

בהבדל של 13K הייתי הולך על הפאביה, גם מהנה יותר לנהיגה וגם כלכלית תשמור יותר על ערכה.

אם בכל זאת יש בעיות תקציב, אז כמו שאחד מקודמיי ציין האיביזה ליטר יכולה להיות פתרון טוב

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדקתי את המבצעים של סקודה, לא כאלו אטרקטיבים לטעמי - הידנית נמכרת בסביבות 75,000 ש"ח.בהנחה שאני מוכר את שלי בסביבות ה 50,000 (זה היה המחירון בפעם האחרון שבדקתי, אולי אני טועה), אני רוצה להוסיף כמה שפחות כסף לרכב חדש יחסיתלא חייב ישירות מהיבואן.האופציות שלי כרגע הן:1. לא למכור, 2. לעבור ל MG (אבל הלחיצו אותי עם מבחני הריסוק שלה) 3. לעבור לדאצ'יה 4 . לעבור לרנו קליאו שאני מאוד אוהב 5. לחפש פאביה חדשה יד שניה, אבל זה אומר להוסיף עוד 20,000 ש"ח בערך. אשמח לקבל חוות על ההמלצות שלכםן כאשר הנתונים החשובים: בטיחות,צריכת דלק, נוחות (נוסע בכל יום 90 ק"מ סה"כ) תודה

פורסם

לא יודע מה איתך, אני לא הייתי מתקרב בכלל לMG או דאצ'יה, הם חדשות בשוק ומפחיד לדעת מה יהיה עם הערך שלהם

הייתי מחפש פאביה חדשה או רנו קליאו

פורסם
לא יודע מה איתך, אני לא הייתי מתקרב בכלל לMG או דאצ'יה, הם חדשות בשוק ומפחיד לדעת מה יהיה עם הערך שלהם

הייתי מחפש פאביה חדשה או רנו קליאו

מצטרף לקו מחשבה הזה, אם כי לדעתי הדאצ'יה בסה"כ תתפוס מקום מאד נישתי של ג'יפון זול ותמיד יהיו כאלו שיחפשו את זה.

פורסם (נערך)

מבחינת אבזור היתרון אצל הקליאו אחרי זה הד'אציה ואז הסקודה.

מבחינת צריכת דלק היתרון אצל הקליאו לאחר מכן הפאביה ואז הסנדרו.

בטיחות , היתרון לקליאו ולסקודה, והדאצ'יה עם 4 כוכבים.

מבחינת נוחות ,לי הקליאו הייתה נוחה אולם עולות ביקורות ברשת שהיא לא, בכל מקרה זה סובייקטיבי ועדיף שתבדוק בעצמך.

מבין מה שציינת כנראה שהקליאו כמעט תפורה עליך, רק תשב באחת קודם, אני למשל לא אהבתי את הפלסטיקה בפנים.

*לאיזו דאצ'יה אתה מתכוון? התכוונתי כמובן לסנדרו ב55 אלף.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כיף להתחדש ברכב חדש. אבל תפרט קצת מה הסיבות שאתה שוקל למכור את הנוכחית.

להחליף בשביל הכיף והאיכות זה לגיטימי אבל בהיבט הכלכלי יש לכך עלות לא מבוטלת.

פורסם

לדעתי אתה אופטימי מדי שתקבל 50 אלף ש"ח על הפביה שלך.

במקרה אני קניתי פביה 2012 ידנית יד ראשונה לפי מעל שנה, ושילמתי פחות מ 50 אלף.

אלא אם הרכב שלך עלה לכביש בסוף השנה (נניח נובמבר דצמבר. שלי עלתה לכביש בפברואר) או שיש לך תוספות כמו גג בצבע שונה - מה שמעלה את המחיר.

כדאי שתבדוק את זה.

בדקתי את המבצעים של סקודה, לא כאלו אטרקטיבים לטעמי - הידנית נמכרת בסביבות 75,000 ש"ח.בהנחה שאני מוכר את שלי בסביבות ה 50,000 (זה היה המחירון בפעם האחרון שבדקתי, אולי אני טועה), אני רוצה להוסיף כמה שפחות כסף לרכב חדש יחסיתלא חייב ישירות מהיבואן.האופציות שלי כרגע הן:1. לא למכור, 2. לעבור ל MG (אבל הלחיצו אותי עם מבחני הריסוק שלה) 3. לעבור לדאצ'יה 4 . לעבור לרנו קליאו שאני מאוד אוהב 5. לחפש פאביה חדשה יד שניה, אבל זה אומר להוסיף עוד 20,000 ש"ח בערך. אשמח לקבל חוות על ההמלצות שלכםן כאשר הנתונים החשובים: בטיחות,צריכת דלק, נוחות (נוסע בכל יום 90 ק"מ סה"כ) תודה
  • תוכן חדש...