Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטטיסטיקה רישוי רכבים ינואר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה!

וואו הפוקוס החדשה, שהושקה בארץ בדצמבר, מכרה רק 225 יחידות. כל פורד 462 רכבים. אני מניח שמסירות ינואר מייצגות את מבצעי דצמבר באופן כללי ליבואנים רבים כולל פורד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה

אין הרבה חדש תחת השמש, ניצנים ראשונים של דגמים חדשים של שברולט בעיקר, וכנראה או בחינה/למוניות /למקורבים/אחר של גרסת דיזל לרנו קפטור.

פורסם

פולקסווגן מעיפה (יחסית) כמויות של פולו GTI בלי שום הטבות או הנחות, לא פלא שהעלתה את המחיר ב- 5.5K ש"ח - תוך כחצי שנה נמכרו 127 יחידות (22 ידניות כולל זו שלי).

(אנשי האקסל - אנא חסכו ממני את התגובות שלכם).

פות"ש - המון המון תודה!

פורסם

מסתבר שאני אחד מ 7 ברי המזל שקיבלו החודש פיג'ו 301 1.2 רובוטית.

אין ספק, נמכרת במספרים של אקזוטית איטלקית..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ספיקינג אוף אקזוטיקה איטלקית.

0 פרארי.

אבל חם שם בחוץ, הטוסון עוקף את הספורטאז', האוקטביה עוקפת את הקורולה.

ובטויוטה מוכרים יותר לנד קרוזרים מפריוסים.

במקביל, האאוטלנדר והאיביזה עם מעל 1000 מסירות (אף אחת מהאיביזות לא שפורטיבית).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נתונים יפים ומפתיעים לפיג'ו ולרנו.

אבל בעיקר התפעלתי מהנתונים של אופל -

או שהרוב נמכר לשלמה סיקסט?

פורסם

חודש ינואר הוא לא חודש מייצג. אי אפשר לנבא מגמות בשוק עפ"י חודש אחד.

חן עלתה גם C-Elysee אחת רובוטית על הכביש.

האאוטלנדר זה בגלל מבצע חבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פולקסווגן מעיפה (יחסית) כמויות של פולו GTI בלי שום הטבות או הנחות, לא פלא שהעלתה את המחיר ב- 5.5K ש"ח - תוך כחצי שנה נמכרו 127 יחידות (22 ידניות כולל זו שלי).

(אנשי האקסל - אנא חסכו ממני את התגובות שלכם).

פות"ש - המון המון תודה!

סטיו,

אני אולי מסתכן בכניסה לאקסל, אבל בחיאת, COOL DOWN. מעלים פה נתונים של ינואר שהם פנומנליים בפני עצמם, ואתה מסתכל חצי שנה אחורה? לא חיזקת לעצמך מספיק את הרכישה הזו כבר? סה"כ עלו בינואר על הכביש 31 פולו GTI אוטומטיות ו- 13 ידניות. 44 רכבים. WOW. מרצדס מכרה פי 4 מאלה בסדרה A בלבד. נתוני המכירות שלה פשוט מדהימים. גם לקסוס העמידו אותה כמות רק ב- NX שלהם. וגם הבמוו לגבי סדרה 1.

ולעניינים אחרים, שמעניינים אותי:

כמות זהה עלתה על הכביש של GTI ושל תלתן אוטומטיות, שזה מאוד מפתיע כי הייתי בטוח שה- GTI תעלה על הכביש לפחות כמות כפולה של מכוניות, מה גם שהמלאי של התלתן קטן. ה- RS העלתה רק 6 רכבים. כמעט שבעה ;-) [מקווה שלכשתגיע הגרסא החדשה ימכרו יותר]. מצד שני COOPER S מכרה יותר משלושתן ביחד. וביחד עם ה- COOPER עברה (!) רחמנא ליצלן את ה- פולו GTI. קופרה - 49 מסירות. עכשיו זה באמת WOW. אם המספר נכון (?) זה מדהים, משום שזה יותר מרוב הדגמים ביחד [למעט ה- 1.8].

סיאט אלהמברה - לא ברור לי מי רכש במחיר שבו היא מוצעת. אולי הועבר לליסינג או השכרה?

סופרב - כמות מרשימה.

שברולט בנסיגה מדאיגה (עבורם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האיביזה בנתיים הכי נמכרת בקטגורית הסופר מיני,מעניין האם פיגו תצליח לנגוס.

מעניין מי 2 הפראיירים שקנו פונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קנו יותר אסטון מרטין מסיטרואן C3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...