Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על Kenwood MP425 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר, החלפתי אותו ראש בראש עם ה Pioneer Carrozzeria 077 שלי שאפילו לא הורכב אצלי, מתוך חוסר ברירה.

המוכר בחנות הציע לי עליו את ה-KENWOOD או פיוניר 5650, מה יותר מומלץ ?

פורסם

יש לי את הדגם הנ"ל בדיוק. המכשיר לא רע בכלל. יש לי שתי יציאות כאשר אחת יכולה לשמש כיציאה לרמקולים אחוריים או סאב (יש ברור בתפריט של המכשיר). כאשר אתה מפעיל את היציאה של הסאב, מתווספות אפשרויות כגון: חיתוך תדרים נמוכים ליציאה של הסאב, מן אפצייה לשינוי העוצמה שנשלחת לסאב עוד איזה משהו שאנני יודע מה בדיוק עושה. מלבד לזאת יש למכשיר תאורת כפתורים מתחלפת, שליטה על צ'נצר, אפשרות לרדיו לוויני וקליטה מוגברת ברדיו רגיל.

דברים מעצבנים: השלט אינו חזק מספיק, צריך לכוון אותו בדיוק למכשיר כדי שיעבוד. מתחת למסך אשר מציג את כל המידע ישנם מן ציורים פשוטים, לא הכי יפים ובוודאי שאינם יעילים. אחד מהם מזכיר אקוולייזר, אך אינו מתפקד כאחד, האורות סתם מתחליפים בלי טעם.

לדעתי הרמה היא בערך לכיוון של Pioneer 560MP, 5060 עם ייתרון קטן לפניור על היציאה הנוספת.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

תודה על התשובות, אז לסיכום, עדיף לי להחליף אותו עם ה-5650 ? או שהרמות מקבילות, פרט ליציאה השלישית (שלא ממש מעניינית אותי כרגע) ?

פורסם

תיקון טעות: רק ב560 פריימיר יש שלוש יציאות, ב5060 יש גם זוג יציאות.

תראה, ברמת העיקרון מדובר בערך באותו המכשיר. נראה לי שהשלט בקנווד עדיף כי הוא נוח יותר (למרות שאולי חלש יותר, לא בדקתי את השלט של פיונר). נראה לי שגם למרות התצוגה הטיפה מצועצעת של קנווד היא עדיפה על התצוגה של פיונר.

בעיקרון הסיבה הכי טובה שאני יכול למצוא בעד הקנווד זה הבלעדיות שלו. אתה לא תמצא מכשירים כאלה בארץ פרט למקרים נדירים והפיונר תקוע בכל חור בנוסף הם נראה אותו דבר עד לרמות היותר גבוהות.

תוספת: מצאתי כמה תלונות שאין כפתורי של Mute, Pause על המכשיר עצמו (בקנווד יש). בנוסף יש סיכוי שגמישות הקרוסים נחותה יכול. כל הנתונים של הפיונר נאספו מזאפ, לא מניסיון אישי.

אני הייתי הולך על הקנווד.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם
ה Pioneer Carrozzeria 077

המכשיר שהיה לך עולה כמו שתיים 5650 אני לא מבין למה אתה מחליף...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני אגיד לך למה אני מחליף, הפאנל הבסיסי, לא נשלף לצערי...ויש לי בסך הכל סובארו ג'אסטי, חבל לי שיגנבו את המערכת ואת כל האוטו ייחד :?

את המערכת החלפתי מייאוש למצוא קונה..למרות שאם מישהו ירצה אותה עכשיו, אני יכול להחזיר אותה...המחיר המבוקש הוא 1,500 - באריזה + ממיר תדרים + הוראות בייפנית ! :-)

ברור שה CARROZZERIA עדיפה על כל מערכת בארץ, אבל...פיוניר פספסו עם הקטע של הפאנל, לצערי :|

תודה לכל העונים !

• תוכן חדש...