Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מאז שקניתי את האוטו הייתה בעיה מוזרה עם החימום, שלא הצלחתי להפעיל אותו עד שמצאתי דרך אחת שהוא כן עובד.

החימום עובד רק בפתחי יציאה של המפשיר אדים שהמדחס לא בפעולה ועל חום מרבי-28-27 מעלות, וגם אז לוקח לו 10 דקות עד שהאוטו מתחמם ויוצא אוויר חמים. כל הגדרה אחרת מוציאה אוויר קריר.

המזגן עובד טוב חוץ מזה שהויסות של הקור לא משהו. לרוחב רוב הסקאלה של המעלות, הטמפ' נשארת דומה.

הרדיאטור חימום עבר ניקוי והוא לא סתום.

בVAG COM הופיעה לי התקלה

01272 - Positioning Motor for Central Flap (V70)

35-10 - - - Intermittent

מחיפוש באינטרנט לא מצאתי קשר בין התקלה לתופעה.

חשבתי אולי הצלעות החיצוניות של הרדיאטור נסתמו ואז האוויר לא עובר דרכן, אבל זה לא מסביר את התופעה שיוצא אוויר חמים רק מהמפשיר אדים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

הבעיה שאתה מתאר קשורה למדפים של תעלות האיוורור וגם התקלה שהופיעה מצביעה על בעיה במנועי המיקום של אחד המדפים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצאתי מה התפקיד של כל המנועים ואיך לפרק ולהרכיב אותם, חוץ מהV70 הזה.

אפשר קצת מידע בנושא ואיך להתקדם?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

חשבתי להתחיל בבדיקה של המנועים שאחראים על הטמפ'. אולי משהו תקוע שם. זה יכול להסביר את החום הנמוך, אבל לא מסביר את זה שיוצא חום רק מהמפשיר אדים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

מנוע מדף G70 אחראי על וויסות האוויר לכיוון פתחי המיזוג בדשבורד. במידה והמנוע תקוע במצב סגור אוויר חם לא יצא מפתחי האוורור בדשבורד אלא כמות קטנה בלבד.

קיים מדף נוסף אשר אחראי על הטמפ' של האוויר היוצא מפתחי האיורור (עירבול של אוויר חם+קר) הנקרא V68 במידה והמדף הזה תקוע במצב פתוח או באמצע המהלךהאוויר החם מתערבל עם אוויר קר לכן הטמפ' ביציאה מפתחי האיוורור תהיה יחסית נמוכה. בנוסף לזאת במידה והאיטום של המדף התפורר ולא קיים גם אז אוויר חם מתערבל עם אוויר קר.

הוספתי לך הסבר בתמונה המצורפת. אני מקווה שזה יעזור לך להבין את הנושא.

האם יש בידך VAG COM מקורי ?

Pages from SSP 208-Air Conditioner in the Motor Vehicle-Fundamentals_Page_2.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...