Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה עם גז בצד שמאל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ידידה שלי נפצעה לפני מספר שנים בפיגוע בירושלים.

עקב כך עצבייה בצד שמאל נפגעו .

היום היא בת 17 וחצי ורק עכשיו אישרו לה להתחיל ללמוד נהיגה.

חלק מההגבלות שאמרו לה הם:

1)חייב אוטומט

2)הדוושות חייבות להיות בצד שמאל כלומר שרגל שמאל תלחץ על הדוושה.

לאחר שראתה את ההגבלות האלה פנתה למספר גדול של מורי נהיגה ושאלה על הדוושות

וכולם אמרו לה שזה לא משתלם להם להרכיב את הדוושות רק בשבילה.

מה עושים?

יש לציין כי משלמים לה על כל השיעורים .

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ישנם מורי נהיגה עם ההתקן הזה. אני מעריך שהיא מקבלת תגמול ממשרד הבטחון, היא יכולה לנסות למצוא דרכם מורה, לפנות לרווחה או לעובדת סוציאלית באגף השיקום.

בכל מקרה אני מעריך שתמצא יותר תשובות בפורום הזה:

http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=286

פורסם

אני יודע שיש אפשרות ללמוד נהיגה אצל אחד ההורים.

מדובר בפרוצדורה מסובכת יחסית, הדורשת מההורה לקבל כל מיני אישורים.

האמת היא שאין לי מושג איך מתחילים את זה ואיך מסיימים, אבל הכרתי בעבר משפחה שהוציאה כך רישיון רכב לכל שלושת בניה - כולם למדו אצל האם. ברכב הותקנה דוושת ברקס נוספת בצד הנוסע, ומאחורי הרכב הם חויבו להתקין שלט "ל" כמו כל מורה נהיגה.

בכל מקרה, אם תבחר ללכת בדרך זאת, אליך ליצור קשר עם חברה שתבנה עבורה דוושת גז שמאלית. אני יודע שיש חברה בשם "אריה מנגנוני נהיגה" שמתעסקת עם דברים כאלו בדיוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני יודע שיש אפשרות ללמוד נהיגה אצל אחד ההורים.

מדובר בפרוצדורה מסובכת יחסית, הדורשת מההורה לקבל כל מיני אישורים.

האמת היא שאין לי מושג איך מתחילים את זה ואיך מסיימים, אבל הכרתי בעבר משפחה שהוציאה כך רישיון רכב לכל שלושת בניה - כולם למדו אצל האם. ברכב הותקנה דוושת ברקס נוספת בצד הנוסע, ומאחורי הרכב הם חויבו להתקין שלט "ל" כמו כל מורה נהיגה.

הבנתי שצריך ביטוח מסוים וגבוהה נורא בשביל זה לא?

פורסם

לירון, יש לי רכב עם גז בצד שמאל. למדתי אצל מורה נהיגה עם גז בצד שמאל, יש חיה כזו. שהיא לא תכנס לכל מיני שטויות, שתמצא מורה וזהו.

אם הידידה גרה באזור חיפה תאמר לי ואנסה למצוא את השם של המורה שלימד אותי, אני מצאתי יחסית בקלות. כמו כן אפשר לפנות אולי לאחת החברות שמתקינות את המנגנון, אולי להם יש שמות של מורים.

כאמור תאמר לי את האזור, התקנתי ברכב אחד במרכז וברכב שני בחיפה. אתה יכול לפנות אליי בה"פ בנושא ואני אוכל גם להמליץ לך על אחת מהן שעושה מנגנון ברמה מאוד גבוהה (ללא קדיחות ברכב).

איל

פורסם

אני גר באזור תל אביב ... וראיתי לא מזמן רכב לימוד נהיגה רשום עליו בחוץ לנכים... ולמגבלוייות.. אם זה כל כך חשוב וזה מתאים לה מאזור תל אביב אני ינסה לאתר את הרכב שוב....

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

הרעיון הטוב ביותר, הינו לפנות למתקיני מנגנונים לנהיגת נכים שמן הסתם התקינו מנגנונים מסוג זה למורי נהיגה המלמדים נהיגה עם מאיץ בצד שמאל, תוכל לברר ב - 144 את מספרי הטלפון הבאים:

יורם פירילינג מכפ"ס

א.צ.מ בחולון

אריה נגנונים בת"א

ישנו אחד נוסף שאני יודע עליו מרחוב המנוף ברחובות אך איני זוכר את שמו.

בהצלחה ואשמח לשמוע באם הסתדרת בנושא.

(נשלחה גם הודעה פרטית)

פורסם

הנה כתובת של מורה בראשון שמלמד נהיגה עם גז בצד שמאל.

http://www.eitan-lamed.co.il/

אני נוהג עם מנגנון יד ולמדתי אצל מורה מעולה ברמת-גן. אינני יכול להמליץ עליו משום שהוא כבר איננו אתנו (ירה באשתו והתאבד...)

אגב אם היא תצטרך להתקין אח"כ דוושה שמאלית ברכב, אני ממליץ על שחר מנגוני נהיגה בשנקר 23 בפתח תקוה טל. 052-2578633 ( ותאמינו ב-20 השנה האחרונות כבר ניסיתי את כולם... )

האחד שאני לא ממליץ עליו הוא אריה מנגנונים - אנטיפט אמיתי (אבל מקצוען...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שים לב שרוב ההודעות נגעו למתקיני מנגנונים וזה יבוא אחרי לימוד הנהיגה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...