Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתבקשתי לברר האם יש המלצות למתלה כביסה / מתקן לייבוש כביסה אשר ייתלה על הקיר במרפסת.

המתקן יכול להיות קטן, עד 6 שורות והוא חייב שתהיה אפשרות קיפול כך שיהיה צמוד לקיר. אני מתכוון למתקן בסגנון הזה:

kipulon.jpg

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

תסתכל בזאפ, יש כל מיני מתקנים כאלה. זה לדוגמא:http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=24409

אפשר לדעתי גם להשתמש בכזה מתקן: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=12242

ויש את הבחור הזה, שגם מתקין אותו, אבל יקר יותר: http://marko2.shopy.co.il/products/235907

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם (נערך)
תסתכל בזאפ, יש כל מיני מתקנים כאלה. זה לדוגמא:http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=24409

אפשר לדעתי גם להשתמש בכזה מתקן: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=12242

ויש את הבחור הזה, שגם מתקין אותו, אבל יקר יותר: http://marko2.shopy.co.il/products/235907

מדובר בדברים שונים בתכלית, ולו רק מבחינת הגודל. עם שני המתקנים הראשונים יש לי נסיון - הם מתאימים במקרה הטוב להלבשה תחתונה, גרביים ושאר פריטים קלי משקל, במיוחד ככל שמתרחקים מהקיר. זה שימושי בדירות קטנות עם קצת מקום פנוי בחדר האמבטיה או במרפסת, אבל לא מחליף מתקן חיצוני בגודל מלא.

המתקנים של מרקוביץ' נמצאים בשוק כבר עשרות שנים, לא התנסיתי איתם באופן אישי אבל אני מניח שהם עושים את העבודה וכבר לא סובלים ממחלות ילדות או כשלים הנדסיים. לא ברור אם העובדה שרק הוא שרד בתחום הזה מעידה על שוק נישה או על התנהלות עסקית שנויה במחלוקת, אבל לכל הפחות אפשר לדבר איתו ולקבל הצעת מחיר.

אופציה נוספת בתקציב מינימלי היא לקנות במסגריה שני פרופילי L פשוטים, לקדוח ולהרכיב עליהם גלגלות, ואז להתקין את כל המערך הסטטי הזה בזווית של 45 מעלות לגישה קלה. זה תלוי במבנה של מרפסת השירות או המקום בו הכביסה תלויה, אבל בהינתן התנאים הנכונים ראיתי את הרעיון הזה עובד.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

יש לי מתקן בסגנון של הקישור השלישי. תליתי בעצמי (על קיר המרפסת, בצד הפנימי) - אם אין לך הניסיון והכלים השאר זאת לבעל מקצוע.

המתקן עצמו חזק מאד אבל מנגנון הנעילה בעייתי, אמור להסגר בהרמה והורדה של המתקן אבל אני נאלץ לדחוף מברג בין הלשונית לפין. כיון שמדובר במרפסת שהשימוש בה מועט מאד המתקן פתוח רוב הזמן, נסגר רק לכבוד סערות קשות (וגם אז לא תמיד) או במקרה הנדיר שרוצים שבת במרפסת. לזכות המתקן - חזק מאוד, אצלי משמש רק לכביסה כבדה כגון ציפות עבות, שמיכות, מעילים וכו' (השאר נכנס למיבש שנמא ליד מכונת הכביסה, בעוד שמתקן התליה נמצא במפלס אחר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מייבש כביסה ולא לתלות יותר לעולם שומדבר אף פעם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsa16v - כפי שכתבתי קודם - כמעט נכון. המיבש מתקשה להתמודד עם שמיכות, מצעים כבדים, מעילים וכו'. בנוסף יש כבסים רגישים, כגון מוצרי צמר, שאינם סובלים את החום של מיבשף אבל רבים מאלה קלים ואפשר לתלותם על מתקן נייד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכול להגיד לך מה לא לקנות.

אני רכשתי בחנות הום סנטר או אייס 2 זרועות כאלו:

hop.JPG

א. הזרועות החלו להחליד די מהר

ב. החיבור בין הזרוע לתושבת הקיר ממש לא חזק.

כשמתחתי את חבלי הכביסה בין 2 הזרועות (כמובן לאחר שכבר קיבעתי לקיר) הזרועות פשוט התעקמו מהמתיחה.

ומתחתי עם הידיים, לא השתמשתי באיזה משהו מוגזם כמו מותחן...

הקיצר - מוצר בדיחה. לא כדאי לקנות.

פורסם (נערך)

צריך רק להתקין חבל\ גלגלות (אישית לא אוהב גלגלות... יותר מידי חבל מסתובב בשטח קטן)>>>

עריכה - בואו נשכח מזה אז :)

הריתוכים שם די על הפנים והעוגן לא מספיק עבה. בגלל זה השינויי תכן שה

בתאכלס, כדי שיהיה לך מתקן גם קל וגם עמיד ממליץ לקפוץ למסגריה שיעשו זרועות מפרופיל מרובע בעובי 1.5-2 ס"מ עם עוגן (עובי 2 מ"מ לפחות) לקיבוע לקיר ופלטה חצי עיגול עם כמה קדחים (צמוד לעוגן) כדי לתפוס את המטלה בזוויות שונות. שני פינים עם כבל אבטחה לקיבוע (גם צבועים ורצוי מגולוונים)

הכול צבוע בהרבה צבע מונע חלודה וצבע עליון עמיד בשמש (עדיף לבן)

תקווה רק שיודעים איך לרתך שם (לא תאמין כמה גרוע אנשים "מקצוענים" מרתכים לפעמים)

הערכה שלי- לא אמור להיות יותר מ250 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
gsa16v - כפי שכתבתי קודם - כמעט נכון. המיבש מתקשה להתמודד עם שמיכות, מצעים כבדים, מעילים וכו'. בנוסף יש כבסים רגישים, כגון מוצרי צמר, שאינם סובלים את החום של מיבשף אבל רבים מאלה קלים ואפשר לתלותם על מתקן נייד.

במייבש יש תכניות יותר עדינות מהייבוש הרגיל.

הכל נכנס למייבש, שמיכות, נעליים, חליפות, צמר וכו'

12 שנים שלא תליתי גרב ולא נפגם לי שום פריט לבוש

פורסם
GSI -

למה לעשות סתם טיזינג...

תן המלצה על מייבש כביסה טוב.

אצלי זה סימנס txl2500 שהיה דיי יקר בזמנו וזה דגם שכבר הוחלף מס פעמים.

לדעתי כל מייבש אלקטרוני מבית טוב יעשה את העבודה בימינו.

פורסם
במייבש יש תכניות יותר עדינות מהייבוש הרגיל.

הכל נכנס למייבש, שמיכות, נעליים, חליפות, צמר וכו'

12 שנים שלא תליתי גרב ולא נפגם לי שום פריט לבוש

הניסיון שלי שונה, וזה מתחלק לשני חלקים:

1. כבסים כבדים לא נסחטים היטב, ואם התוף לא מאוזן המכונה מדלגת על הסיטה. לפעמים אני מוציא ציפות כבדות וכד' בסוף הכביסה, חפעיל מחדש סחיטה לשאר הכביסה ואז סוחט את המצע הכבד בנפרד.

2. בקיץ אני מעדיף במצב כזה לתלות את המצעים הכבדים על מתקן הייבוש - מתיבשים יותר מהר מאשר מחזור נוסף של סחיטה וייבוש, וגם חוסך חשמל.

לגבי המיבש - הבעיה היא עם מצר בלבד, וכמות בגדי הצמר שמצריכה כביסה אצלי שואפת לאפס. אולי שני סוודרים בעונה. אפילו לא תולה אותם בחוץ אלא על מעקה המדרגות.

• תוכן חדש...