Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית צינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צינור נירוסטה בבית ואני מעוניין לקנות עוד אחד, הבעיה שמה שיש לי לא נמכר לבד כבודד ולכן אני צריך עסק שמכין לפי הזמנה (להכין לפי המקורי). אני צריך צינור עם זוית של 90 מעלות ובקוטר דיי גדול, משהו כמו קופסה של גבינה לבנה (של החצי קילו).

אני יודע שיש את טכנו צינור אבל עד כמה שאני יודע הם לא מתעסקים עם זה וגם בנוסף היתי מעוניין לקבל הצעות על מקומות נוספים ששם אני יכול להשיג כזה צינור, אני גר ברחובות ואין לי בעיה להגיע לפ"ת ת"א והאיזור הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מעוניין בהמלצה ממוקדת לפי הצרכים שלי, בדפי זהב לא יכתבו לי אם הוא מתעסק עם מה שאני צריך, לכן אני שואל פה אם מישהו מכיר ספציפית מקום שמתעסק עם מה שאני צריך במקום להתקשר ל 50 מקומות ושהם יגידו לי "תבוא נראה מה אתה צריך"

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...