Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי רכב מסוג ב.מ.וו. חדש שנת 2015 .

לאחר קריאה בפורום הגעתי למסקנה שמספיק טוב למלא מים מזוקקים למיכל מים לוישרים ואכן כך עשיתי עד היום.

כל פעם שקיבלתי התרעה על חוסר מים קניתי מיכל מים מזוקקים ושפכתי פנימה . עד היום הכל היה בסדר והתנהל מצויין.

היום בערב בדרך הביתה לאחר שנתתי כמה שפריצים קיבלתי התרעה על חוסר מים. כמו בכל התרעות קודמות נגשתי לחנות הקרובה (הום סנטר) וקניתי מיכל של מים מזוקקים אלא שהפעם שמתי לב שיש להם במקום המים של AMERICAN EAGLE , מים אחרים.

התרעה אכן היית במקום וכל 4 ליטרים של מים נכנסו למיכל. אלא שההתרעה לא נעלמה לה .

בהתחלה חשדתי שזה הסנסור שהתקלקל למרות שהרכב נמצא כמה חודשים בודדים על הכביש אלא שהתרעה המקורית שלו היית במקום הרי ולכן הסבירות לכך נמוכה.

לאחר קריאה קצרה חשדתי שאולי יש איזה עניין של מוליכות(יותר אולי בכיוון של חוסר מוליכות) של המים שגורם לסנסור לחשוב שאין מים במיכל. רוקנתי את כל המים מהמיכל על ידי השפריצרים , וקניתי נוזל שמשות יעודי בתחנת דלק שאגב חלק מהמרכיבים שלו כוללים גם כהל והפלא הפלא אחרי מילוי של חצי מיכל בקושי (2 ליטר) ההתרעה נעלמה . בנוסף הוספתי עוד ליטר של מים מזוקקים מתוצרת דלק )

מצורפת תמונה של מים מזוקקים שאיתם ההתרעה לא נעלמה ונוזל שמשות שפתר את הבעיה.

לסיכום , למדתי שעם כל הסנסורים שיש עכשיו אפילו נוזל שמשות זה לא משהו מובן מאליו. אגב בנוזל המקורי שבא עם הרכב הורגש היטב אלכוהול וזאת אני מניח שחימושי במזג אויר קר על מנת שהנוזל לא יקפא

20160119_175823.jpg

20160119_202346.jpg

פורסם

סנסור שמודד מוליכות נשמע לי כמו חיישן משוכלל מדי למה שבסה"כ אמור למדוד גובה מפלס נוזל מי שמשות, מצוף פשוט.

כאשר ייגמרו שוב המים במיכל נוזל השמשות הייתי חוזר על הפרוצדורה שעשית עם הנוזל של SOLO, רק כדי לוודא שזה לא היה חד פעמי.

אני לא בטוח שריכוז האלכוהול בנוזל משמש למניעת קיפאון כמו שהוא תורם ליכולת הניקוי ואידוי מהיר של הנוזל מהשמשה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש בהחלט חיישני מפלס נוזל שמשות שעובדים על מוליכיות. תוסיף קצת אלכוהול או קנה נוזל שמשות ייעודי וסגור עניין.

פורסם (נערך)

בימינו נפוצים חיישני מפלס נוזל שמשות/מפלס נוזל קירור מסוג 'חיישן קיבולי' וחיישן מוליכות כאשר האחרון יותר מדוייק.

ברכבים בעלי חיישן לניטור מפלס נוזל השמשות חשוב להשתמש בנוזל שמשות מתאים בכדי לא לגרום נזק למגעי החיישן אשר טבולים בנוזל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עצם העובדה שהמים המזוקקים גרמו לחיישן לא לעבוד זה סימן שהמים המוזקקים האלו באיכות טובה, במים מזוקקים אין יונים ולכן הם לא מוליכים חשמל כלל, מעט אלכוהול יפתור את הבעיה או לחילופין פשוט מלא נוזל שמשות ייעודי וזהו.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בלי שום קשר לחיישן, רצוי לשים סבון במיכל כדי להשיג ניקוי יותר טוב של השמשה. אתה יכול להשתמש בנוזל הכחול מכל יצרן. לחלופין יש טבלית סבון ששמים בתוך מים רגילים, נמכרת גם בתור חלק של BMW

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=120702961882&globalID=EBAY-DE&alt=web

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הנוזל שמשמות המקורי של BMW מיוצר ע"י SONAX, ניתן לקנות אותו בתרכיז בעלות של בערך 15 ש"ח ולמהול אותו במים מזוקקים.

היבואן של SONAX בארץ זאת חברת "אמביל" והיא יושבת בתל אביב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם (נערך)

20160121_102751.jpg

הנוזל שמשמות המקורי של BMW מיוצר ע"י SONAX, ניתן לקנות אותו בתרכיז בעלות של בערך 15 ש"ח ולמהול אותו במים מזוקקים.

היבואן של SONAX בארץ זאת חברת "אמביל" והיא יושבת בתל אביב.

האם אפשר להשתמש בנוזל הזה (בתמונה)

או שכדאי להשתמש ב-SONAX ייעודי ל-BMW?

תמיד השתמשתי במי ברז ואף פעם לא היו לי בעיות של אבנית וסתימות במשך 5 שנים (בגולף 4)

האם כדאי להמשיך במי ברז?

עריכה אחרונה על ידי LaBomba

English cake

פורסם

הסונקס הזה הוא נחמד מאוד בניקוי אבל עושה רושם של שומני יחסית ומשאיר סימנים על הרכב לאחר כל התזה... וזה חבל כי ממש אהבתי את יכולת הניקוי שלו.

אז להוסיף אלכוהול לנוזל השמשות עוזר? אצלי לדוגמא אני מוסיף ONR מעט למים מזוקקים או רגילים במיכל וזה מנקה טוב יותר מאשר כלום כמובן.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא זכור לי בדיוק אבל שמתי בערך 1 וחצי בקבוקים של 1.5 ליטר על בקבוקון א םאני לא טועה, ויש לי עוד איזה 8 כאלו בארון שטרם השתמשתי ואני עדיין מתלבט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...