Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רכשתי סיאט איביזה בתחילת 2015 והייבואן המליץ על אלייד ביטוחים (עובדים עם צ'מפיון), קיבלנו מהם שירות זוועה, מעליב ובכלל על הפנים, בחיים אבל בחיים לא אחזור עליהם, אעדיף ללכת ברגל בלי ביטוח מאשר להרים טלפון לחדש אצלם.

בעיקרון אני (בן שמונה עשרה ואמא שלי נוהגים ברכב (4ושש אך עשינו ביטוח לכל נהג מכיוון שיוצא זול יותר.

יש לי וותק של שנה נהיגה, ולשתינו את עבר ביטוחי ב 3 שנים האחרונות. מישהו מכיר המלצות/ביטוחים? אשמח לטלפון להתקשר ולברר.

פורסם

תבדוק מחירים בWOBI,ואז תתקשר לחברות,אתה תקבל מחיר זול יותר ברגע שתתחיל את משחקי "אני צריך לבדוק בחברה אחרת גם".

לי אישית כבר שנתיים ש AIG נותנת מחירים הכי זולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנ"ל AIG נתנו לו מחיר הכי זול, ובהרבה, ואחרי קצת דיבורים הורידו לי עוד קצת.

בדקתי כמעט בכל חברה אפשרית, ב-WOBI קיבלתי +3000 שקל יותר על המקיף שזה מטורף..

בנוסף לפני כחודשיים עשיתי טוטלוס עם האיביזה, AIG פנו אליי שלחו לי טפסים למלא ולפקסס,

אחרי שפיקססתי הכל כמו שביקשו קיבלתי את הכסף תוך פחות מ 24 שעות, אפילו הפקידה היית מופתעת.

חוץ מהמענה האוטומטי עם הקול מעצבן, אחלה חברה.

Seat Ibiza FR

פורסם

לי AIG היו יקרים יותר בכמעט אלפיים שקל מאשר כל שאר החברות,

בסוף סוכן מצא לי מחיר זול דרך חברת "הכשרה" וסגרתי שמה.

זה משתנה בין הרכבים בין הגילאים וכו'.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מיכאלכהן - אתה חושב ש 3000 מקיף זה הרכב? קיבלתי הצעה של 9350 מקיף ו 2900 חובה.

אני אברר עם AIG, עכשו לשאלתי איך יהיה יותר זול

שאמא שלי בת 47 תעשה ביטוח ואני יצטרף אליה (אין לי תביעות ב3שנים) או לעשות ביטוח כל נהג?

עד עכשו עשינו ביטוח כל נהג באלייד ויצא 7,700 שזה הזוי!

פורסם

אתה נהג חדש ולכן זה המחירים,

אמא שלך היא הנהגת המרכזית ברכב? אם לא(לדוגמא יש עוד רכב בבית שמשמש אותה) קח בחשבון שבמקרה של תאונה ינסו להוכיח בכל מחיר טענה זאת ע"מ להתנער מתשלום ולכן זה לא מומלץ.

זה תקופה קשה הנהג החדש מבחינת עלות ביטוח ורכב כמו איביזה רק מיקר את העלות.

תעשה כמו שהמליצו לך סקר בין החברות תשווה מחירים תעשה השוואת ביינהן ובסוף תיקח את הזול ביותר.

זה מה שאני עושה כל שנה.

פורסם
אתה נהג חדש ולכן זה המחירים,

אמא שלך היא הנהגת המרכזית ברכב? אם לא(לדוגמא יש עוד רכב בבית שמשמש אותה) קח בחשבון שבמקרה של תאונה ינסו להוכיח בכל מחיר טענה זאת ע"מ להתנער מתשלום ולכן זה לא מומלץ.

זה תקופה קשה הנהג החדש מבחינת עלות ביטוח ורכב כמו איביזה רק מיקר את העלות.

תעשה כמו שהמליצו לך סקר בין החברות תשווה מחירים תעשה השוואת ביינהן ובסוף תיקח את הזול ביותר.

זה מה שאני עושה כל שנה.

ברור שאני מתקשר להמון חברות ביטוח, השרשור נועד ע''מ לחפש סוכני ביטוח שאוכל להתקשר .. אני לא מכיר את כולם.

פשוט לא הגיוני, שביטוח כל נהג מגיל 17 עולה 7700 ואחרי שנה וגיל 18 2 נהגים יעלה 12 אלף שקל, אתה מסכים איתי?

פורסם

זה תלוי בחישוב של הפרמיה(דבר פנימי של חברות הביטוח על סמך המון פרמטרים),

זה משתנה משנה לשנה ולא קשור אליך בהכרח, ניסיון של שנה לא ממש נספר.

פורסם
זה תלוי בחישוב של הפרמיה(דבר פנימי של חברות הביטוח על סמך המון פרמטרים),

זה משתנה משנה לשנה ולא קשור אליך בהכרח, ניסיון של שנה לא ממש נספר.

תסכים איתי שזה הזוי 12 אלף שקל ל 2 נהגים כשההורים שלי מבטחים קורודבה 2002 ב 1500 שניהם (חובה בלבד).

פורסם

יש לחברות ביטוח חוקים ברורים.

הביטוח חובה בלבד לא קשור כלל לביטוח המקיף ועוד על רכב חדש ולנהג חדש,

אתה הגעת לשנים הרעות בעולם הביטוח..ועד גיל 24 כנראה שתסבול מפרמיות גבוהות יחסית.

אני על ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 על ריו 2014 משלם סביבות ה4,500-5,000 מקיף+ חובה.

וזה פלוס מינוס מה שהיית משלם אם לא היית נהג חדש.

פורסם
יש לחברות ביטוח חוקים ברורים.

הביטוח חובה בלבד לא קשור כלל לביטוח המקיף ועוד על רכב חדש ולנהג חדש,

אתה הגעת לשנים הרעות בעולם הביטוח..ועד גיל 24 כנראה שתסבול מפרמיות גבוהות יחסית.

אני על ביטוח לכל נהג מעל גיל 24 על ריו 2014 משלם סביבות ה4,500-5,000 מקיף+ חובה.

וזה פלוס מינוס מה שהיית משלם אם לא היית נהג חדש.

אני בטוח שיש דברים זולים יותר, נהג גיל 22 משלם על לאון קופרה 8000 שקל חובה ומקיף. קופרה!!

יש עוד אנשים שיכולים להמליץ על סוכנים?

פורסם
אני בטוח שיש דברים זולים יותר, נהג גיל 22 משלם על לאון קופרה 8000 שקל חובה ומקיף. קופרה!!

יש עוד אנשים שיכולים להמליץ על סוכנים?

אני לא נהג חדש ולא צעיר, אבל סתם שתקבל מידע פלוס מינוס, על הלאון החדשה שלי לכל נהג מעל גיל 30 (לא נהג חדש) משלם 5200 +/- חובה + מקיף (השנה, זאת השנה שלישית שיש לי רישיון, יכול להיות ששנה הבא יהיה יותר זול)

אם אתה ורוצה, יכול להביא לך את השם של הסוכנת ועושה לי את הביטוח.

פורסם
אני לא נהג חדש ולא צעיר, אבל סתם שתקבל מידע פלוס מינוס, על הלאון החדשה שלי לכל נהג מעל גיל 30 (לא נהג חדש) משלם 5200 +/- חובה + מקיף (השנה, זאת השנה שלישית שיש לי רישיון, יכול להיות ששנה הבא יהיה יותר זול)

אם אתה ורוצה, יכול להביא לך את השם של הסוכנת ועושה לי את הביטוח.

כן, תנסה

• תוכן חדש...