Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי גטס לא מזמן, וגיליתי שיש נזילת שמן, מעין טפטופים כאלה, למרות שכשאני פותח מכסה מנוע ובודק שמן, הכל נראה תקין, לכן אני מעוניין לגשת למוסך אמין ומתמצא ביונדאי באזור רמלה לוד, גם לפתור את הנושא של נזילת השמן, וגם לעבור על הרכב בכלליות, למרות שהרכב עבר טסט חודש שעבר ( אני מניח שזה לא מחייב שלא יהיו תקלות)

תודה מראש לעונים

פורסם

במידה אתה יכול להגיע לאורן(בחולון) או לזיסו או לרמי(תל-אביב) או כל מוסך באזור גוש דן היהי עדיף אני אישית ניכוותי ממוסכים בלוד.

פורסם

פנה למוסך בצומת תעבורה,לא זוכר את שמו,צמוד לצמיגים.

מטפל ברכב של האישה במקצועיות ואמינות,

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה רבה לעונים

במקרה נזכרתי שיש לי הטבה לטיפול ראשון ביונדאי (קיבלתי את זה כשעשיתי העברת בעלות)

האם עדיף לנצל את ההטבה ושיעברו על הרכב, ולאחר מכן אם יש צורך לתקן דברים לגשת למוסך דוגמת זיסו או רמי ?

פורסם

לגבי המוסך ליד תעבורה (״דובל״ אם אני לא טועה.. שמעתי גם דברים טובים). בנוסף ברמלה בקלאוזנר מוסך כללי ״דוד את יוסי״. דוד אחלה בחור ומתקן רק מה שצריך. בהצלחה

פורסם (נערך)
mark_Avn היית אצל ג'ורג' מודיעין 7 בלוד?

אני טיפלתי כמה פעמים אצל מוסך גורג' , אני לא מתקרב אליו יותר.

בפעם האחרונה היה צריך להחליף גומייה לציריה ונדמה לי שגם את החלק של הציריה, בשביל לחלוץ את הציריה מהמפרק הוא התחיל להרביץ בו עם פטיש כבד, בערך 20 דקות עד שהעסק יצא, ואחר כך סיפור דומה כדי להחזיר את זה למקום.

חצי שנה אחר כך התחילו לי רעידות בזמן סיבוב,עם השנים היו כמה מכונאים שבדקו לא מצאו כלום עד שהגעתי לבני.ל. והוא הראשון שפירק את הציריה וראה את החורבן שעשו שם במוסך ג'ורג', וגם סידר את זה כמו שצריך.

בקיצור - להתרחק ממוסך ג'ורג'

גם אני לא מכיר מוסכים טובים בלוד. אני הייתי הולך לאחד מהמומלצים בפורום שנמצאים בחולון, ת"א, ראשון.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מקום האחרון שהייתי הולך אליו זה מוסך "הקשת" למרות שהוא מורשה.

לפני כ 20 שנים הייתי מטפל אצלו באופן קבוע. אבל בפעמים האחרונות שביקרתי שם

הם לא מפגינים מקצועיות. (אני לא צריך הרבה כדאי להבין את זה)

מוסך יחידי שאני יכול להמליץ עליו באזור זה "אוטו טוב" ליד מכון פליקס באזור תעשייה לוד

בכיוון מושבים זיתן/אחיעזר. יש שם אנשים הוגנים. אבל שיש לי בעיה מסובכת כמו שהייתה

לי בתקופה האחרונה רעשים בכיוון הגלגל -גם הם לא הצליחו להבין מניין זה נובע. למרות שהייתי שם

פעמים או שלוש. גם מוסך מרכזי טויוטה סיפר לי סיפורים על גיר לא תקין.

אז הבנתי שאני חייב לפנות למוסך היחידי שפותר לי כל בעיה (גם בעבר עם הלנציה היו בעיות שמוסך הקשת לא הצליח לפתור) למרות שאני לא אוהב להתקרב לתל אביב

ואכן הייתי אצלו שבוע שעבר והוא פתר לי את העניין בעלות ממש לא גבוה. (היחידי שגם עלה מניין נובע הרעש) אבל זה סיפור ארוך כי שפכתי סתם כספים בדרך...

פורסם

יש גם מוסך בלוד,נראה לי נקרא אקספרס,לא טיפלתי אישית,אבל קיבלתי עליו המלצות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לא הייתי במוסך קשת והתנהלות למרות היותו מורשה יבואן סוזוקי לא נחשבה למקצועית במיוחד.

מקום האחרון שהייתי הולך אליו זה מוסך "הקשת" למרות שהוא מורשה.

לפני כ 20 שנים הייתי מטפל אצלו באופן קבוע. אבל בפעמים האחרונות שביקרתי שם

הם לא מפגינים מקצועיות. (אני לא צריך הרבה כדאי להבין את זה)

אה, עכשיו נפל לי האסימון מי זה מוסך הקשת. זה המוסך שישב ממש קרוב למוסך ג'ורג' ורשום בגדול בשלט שם SUZUKI.

2 פעמים נתקלתי בו, הפעם הראשונה שמישהו המליץ לי לעשות אצלו טיפול. כשקיבלתי את החשבון הייתי חייב לשבת. על טיפול קטן שכלל רק החלפת שמן ופלאגים הם דרשו 800 שקל, וזה היה בסביבות שנת 2003. הרבה לפני התייקרות המחירים.

ביקשתי שישימו 3 נעצי פלסטיק שהיו חסרים בגריל הקדמי. הם לקחו 15 שקל על כל אחד. נשבעתי שאני לא נכנס לשם יותר.

אחר כך בסיפור הקודם שלי על מוסך ג'ורג', עם הצירייה, נזכרתי שהליצן שהרס לי את ציריה עם הפטיש סיפר שהוא הגיע ממוסך הקשת אחרי שעבד שם כמה שנים, והוא מכיר טוב את הרכב הזה מהסוג שלי.

• תוכן חדש...