Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר על צמיג חדש, לצערי בחניה בעבודה שלי יש ברגים על הרצפה מדי פעם בגלל מתקינים שזורקים ז*ן ומעיפים לרצפה, יצא לי לחנות ולהתקע עם 2 כאלו בצמיג.

הראשון נכנס בחריץ - תוקן, השני נכנס בסוליה אתמול ותוקן גם הוא - לפי הפאנצ'רמאכר אמר לי שכדאי להחליף כי החורים קרובים אחד לשני (בערך 10-12 ס"מ) וזה עלול לגרום למשהו שהוא מלמל בעבוע אוויר.

מצד שני החור הראשון בחריץ, השני בסוליה אז לא יודע אם יש כ"כ קשר, ומצד שלישי הוא היה נחוש לדחוף לי צמיגי קלבר כי הם "יותר טובים" מהטויו.

מה אומרים?

הצמיגים חדשים ובקושי עברו 7 אלף ק"מ +-.

להזמין חדש?

Opel Adam S 2017

פורסם

אם לא נסעת עם הצמיג לאחר הפאנצ'ר, החורים תוקנו במקצועיות ואינם ממוקמים בכתף הצמיג או קרעו סיבי מתכת לא רואה סיבה להחליף אותו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל עוד הפטריות לא עולות אחת על השניה בגלל מרחק קטן בין שני תקרים, אין בעיה לתקן. 10 ס"מ זה מרחק מספיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בחוברת "הצמיג והטיפול בו" משרד התחבורה ממליץ/מנחה את בעלי המקצוע כך:

תקרים קטנים (מסתם קטן 3 מ"מ) - לא יותר מ-4 תיקונים ובתנאי שלא יותר מ-2 כל רבע צמיג. מרחק בין תיקונים יעלה על 20 ס"מ.

תקרים גדולים ואחרים (מסתם גדול 6 מ"מ או תקרים שלא בניצב לסוליה) - לא יותר מ-2 תיקונים. מרחק בין תיקונים יעלה על 35 ס"מ.

שילוב של הנ"ל - לא יותר מ-3 תיקונים. מרחקים ע"פ הנ"ל.

חיפוש נוסף ברשת לגבי מדיניות במקומות אחרים בעולם, מעלה תמונה לא ברורה במיוחד.

החל מחוסר הגבלה כלל (למעט גודל התקר ואזור התיקון) ועד הגבלה לשני תקרים בלבד, ומרחקים משתנים.

לא מצאתי בינתים את העילה לקיום ההגבלות הללו.

אם הצמיגים באמת במצב טוב ולא שחוקים יותר מדי, אז אפשר לרכוש רק צמיג אחד לדעתי בשילוב רוטציה כלשהי.

אם אין כוונה כזו, אפשר פשוט לעקוב אחר איבוד אוויר בצמיג המדובר, כמו גם אחר סימנים כלשהם להיפרדות שכבות.

בכל מקרה, ההשוואה בין הטויו המדוברים לכל דגם של קלבר לא נראית לי במקומה.

פורסם

אסחוב שבוע שבועיים איתם ואראה מה המצב, הפטריות לא עולות אחת על השניה במקרה הנ"ל והחורים קטנים ביותר - ברגים של ידיות.

תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...