Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקודה יטי...כמה שלא אוהב את הרכב הזה, אבל זה רק אני.

לפני זמן מה התחיל לי רעש קרקוש ברכב וזה שיגע אותי וניסיתי להבין מהיכן זה.

זה הרעש המטמטם...

https://youtu.be/7jcmQ3jgPxE

לאחר חיפוש, חפירה ועבודה באינטרנט, הגעתי למסקנה כי הרעש נובע עקב צינורית הדלק ברכב.

כפי שניתן לראות, ממיכל הדלק יוצאים להם 2 צינורות, אחד לבן והשני שחור.

כאשר הם יוצאים לכיוון המנוע, בחצי הדרך הם מוחזקים ע"י תופסני פלסטיק ואז הם נכנסים לתוך "פחית" מתכת ושם, הם לא מוחזקים ולא תפוסים בשום דבר.

2016-01-08 10.28.56.jpg

הרעש ברכב, כפי שניתן לשמוע, נובע מכך שהצינורות הנ"ל "רוקדות" בתוך הפחית ופשוט...מטמטמות את השכל, בייחוד שעומדים בפקק.

ניגשתי ל"מוסך רון" ושם יעצו לי לשים פוליאוריטן עת למנת שיתפוס את הצינורות, ימלא את החלל הריק וימנע את הריקוד של הצינורות.

בביתי, העליתי את הרכב על ג'ק, פתחתי את הפלסטיק ומילאתי בחומר את החלל.

הפלא ופלא...הרעש פסק כלא היה, שקט.

לאחרונה הרעש חזר וביתר שאת והחלטתי לגשת למוסך רון לטיפול בזה, היות וכאשר מעלים את הרכב על ליפט, ניתן לפתור זאת ביתר קלות.

בתמונה ניתן לראות, כי במוסך סגרו את הפתחים בעזרת איזולירבנד וזאת על מנת למנוע בריחה של הקצף החוצה.

2016-01-08 10.28.56.jpg

לאחר מכן, הגיע רון ומילא את החלל בקצף (בכמות יותר גדולה ממה שאני מילאתי)

2016-01-08 10.29.05.jpg

המתנו כשעה, לתת לחומר להתייבש.

עודפי החומר נוקו והכל נסגר והרעש?, הרעש נעלם.

2016-01-08 10.30.51.jpg

הביקור והעבודה עלו לי 200 שקל + מע"מ, לטעמי מחיר בסדר לגמרי בהתחשב שהחומר עצמו בחנות, עולה כ-80 שקלים.

* תקלה כזו ניתן לפתור בקלות בבית, אולם אני פחדתי שעקב יותר מדי חומר, הוא עלול לסתום את צינורית הדלק עקב לחיצה עלייה.

** לשם ההגינות אציין שמעבר לפורום ולמוסך, אינני מכיר את רון עצמו, מעבר לכך, טיפולים שוטפים אני מבצע במוסך אחר.

רון עצמו בהחלט מביע ידע רב ונרחב בתחומי VAG ומעבר לכך, הוא איש שיחה נעים, שירותי ונעים לשהות במחיצתו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני זוכר משירשורים אחרים לגבי אותה בעיה שזה משהו מוכר וידוע,אולי כדי היה לבדוק עם צמפיון אולי הם עושים זאת בחינם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל. התקלה מוכרת והתיקון היה מתבצע במוסך ברשת היבואן על חשבון האחריות ובדרך שהיצרן קבע. מפרקים את הצינורות ומשחילים אותם לתוך שרוול פוליאוריטן שחור, מחזירים אותם אל התעלה ומרכיבים בחזרה למקום. כעת, לאחר שהטבעת את הצינורות בתוך פוליאוריטן מוקצף, תקעת אותם שם למוות ובעתיד, אם יידרש, זה יהיה סיפור להוציאם.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש לי ניסיון מר עם צ'מפיון לאחר שהם גרמי לי נזק לרכב.

מעבר לכך, הרכב לא תחת אחריות.

שלם לגמרי עם החלטתי וזה לא קשור לרון.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...