Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה נרכשה הכלה החדשה... [BMW M2]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שחלק פה יודעים יש לי הטבת עולה חדש שתפוז בתאריך ה 31/5/16 ולכ בשנה האחרונה הייתי בחיפושים אחר הרכב הבא שלי.

בדקתי המון המון רכבים אבל בלב מה שרציתי היה BMW M2 אבל התזמון היה בעייתי ו BMW לא ידעו להגיד אם הרכב יגיע בזמן או לא...

זו הרשימה של הרכבים שבדקתי:

מרצדס CLA 45AMG

מרצדס A45 AMG

מרצדס C450 AMG SPORT

מרצדס SLC 45AMG

מרצדס C63 AMG

BMW M235I

BMW 435I

BMW M3

AUDI TT

AUDI TTS

AUDI RS 3

קאדילק ATS V

יגואר F TYPE

יגואר XE S

פורשה בוקסטר בסיסית

ויש עוד רכבים... אבל לכל רכב היה את הבעיות שגרמו לעסקה לא להיחתם...

חלקם פשוט התבררו שגם לאחר ההטבה ומיקוח הם עדיין יקרים מידיי

חלקם לא פרקטיים מספיק או שפשוט לא התחברתי אליהם ברמה שציפיתי ולאורך כל התהליך הזה שום רכב אחר

היו גם רכבים שכמו ה M2 לא יגיעו לארץ בזמן לפני תום ההטבה...

ולסיכום שום רכב לא הצליח להחליף עבורי את הרצון ל M2...

והשבוע בשעה טובה התקשרו אליי מ BMW והודיעו לי שהם יצליחו להביא עבורי את ה BMW M2 בזמן!!

לכן בשעה טובה חתמתי על BMW M2 חדשה!!!:lol::lol::lol:

אני כל כך מאושר עכשיו רק נותר לחכות בערך ארבעה חודשים מורטיי עצבים עד להגעת הרכב...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

אולי תשתף אותנו קצת בחיפושים. מה הפריע לך ברכבים אחרים? למה דווקא M2? ברשימה שציינת עשית נסיעות מבחן או שפסלת כבר בישיבה ברכב? איך הייתה התנהלות היבואנים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחדש ותהנה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איזה גיר? איזה צבע?

תתחדש ותהנה. מאחל לך שבקרוב יוקם סוף סוף מסלול נורמלי, בו תוכל למצות קצת את הרכב באופן חוקי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לקחתי את הגיר האוטומטי -זה הולך להיות הרכב היום יומי שלי...

והצבע הוא בהחלט הכחול...

לגבי נסיעות מבחן על רוב הרכבים ברשימה נסעתי על חלקם לא הסתדר...

פורסם

תתחדש. מכונית מאוד מבטיחה.

ספר קצת חוויות מאלו שנהגת בהן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

במהלך השנה הזו נהגתי באמת על הרבה מכוניות...

הרשימה שרשמתי למעלה היא בערך 70% מהרכבים שבדקתי ולא הרשימה המלאה... אבל כל הרכבים היותר משמעותיים נמצאים ברשימה...

הרכבים שהשאירו בי זיכרונות הם בעיקר הרכבים הבאים:

ה M235i/M135I נהגתי על שתי הרכבים. ה M135i הייתה אחרי מתיחת הפנים עם המתלים האדפטיביים.

מבין כל הרכבים שנהגתי עליהם ה 235 היא הרכב שהכי אהבתי ובמידה ולא הייתי מצליח לרכוש M2 כנראה שהייתי רוכש 235...

ה 135 באופן קצת מוזר מרגישה יותר רכה ומעט פחות ספורטיבית מאשר ה 235 למרות שהכיול שלהם אמור להיות זהה...

בגדול ה 235 היא רכב מאוד מאוד חוויתי...

ה A45 AMG אמנם הרכב לא הצליח לשים לי חיוך גדול על הפנים וזה בשורה התחתונה מה שהפריע לי בעיקר ברכב הזה...

חוץ מזה מדובר ברכב כל כך מרשים שמרגיש כל כך מהודק ברמה שלא הרגשתי באף אחד מהרכבים האחרים, כנראה בגלל המתלים הכל כך נוקשים שלו.

לסיכום דיי נהניתי לנהוג על ה A45 AMG אבל לא הצלחתי להתחבר באותה הצורה שהתחברתי ל 235 לדוגמה...

אודי RS3 - מאוד נהניתי לנהוג על הרכב הזה, אפילו כתבתי סיכום של נסיעת המבחן שלי על הרכב פה בפורום...

אני חושב שלרכב יש צליל מדהים ומנוע שפשוט כיף ללחוץ אותו.

אני יודע בחו"ל ירדו קצת על הרכב אבל אני אישית דיי נהניתי מחוויית הנהיגה עליו ואפילו קיבלתי עליו הצעת מחיר מעולה עם המון אבזור שהיה מאוד חשוב לי...

הדברים העיקריים שהפריעו לי ברכב הם המראה החיצוני שלו שפשוט לא עשה לי את זה והעובדה שלאורך כל נסיעת המבחן פשוט לא הצלחתי למצוא ברכב תנוחת ישיבה נוחה ונכונה עבורי שזה בעיה גדולה מאוד...

הרשימה ממשיכה עם עוד לא מעט רכבים אבל זה כרגע מה שעובר לי בראש...

עכשיו רק צריך לחשוב על שם לרכב...

יש הצעות?

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

קודם כל תתחדש!!

רציתי לדעת איך קנית רכב בלי לעשות נסיעת מבחן?!? אם לא תאהב את הרכב,אם המושב לא נוח?? כמובן שזה נראה רכב מדהים סתם מעניין אותי קניית רכב ללא נסיעה לפני..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...