Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סליחה טעות שלי :D

אז מדובר פה ברכב בסיסי ביותר, מתאים לו השם '' האלטו המגודלת החדשה'', כי הכל ערום וזול בידיוק כמו באלטו.

זה חשוב מאוד לשוק בארץ.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תכלס, אני מעדיף את הדצ'יה מאשר האלטו.

אין בכלל מה להשוות מבחינת נוחות.

השאלה מה ההבדל בדלק שכן רוכשי האלטו רוצים רק חסכון בדלק

פורסם

האלטו יותר זולה ממנה.

פה יש דברים יוקרתיים כמו מד סל"ד ומנוע 4 צילינדרים שלא מווברץ כמו באלטו והפנים נראה טוב יותר.

מברך על המהלך.

פורסם

הדיזל עולה יקר פי 2 מהבנזין בתחנות דלק היום, וספוואי לא יהיה חסכוני משמעותית מה1.2T בסנדרו.

סליחה טעות שלי :D

אז מדובר פה ברכב בסיסי ביותר, מתאים לו השם '' האלטו המגודלת החדשה'', כי הכל ערום וזול בידיוק כמו באלטו.

זה חשוב מאוד לשוק בארץ.

קודם סימנת מטרה ואז אתה מחפש איך להגיע אליה.

אז קודם כל, בנוגע לטעות שכתבת על מחירי הדיזל כבר עלית לבד.

מעבר לזה, יש כמובן את הנסועה לכל ליטר הגדולה הרבה יותר בדיזל לעומת בנזין.

מאחר והבנזין היא טורבו, הזרקה ישירה אז דווקא הדיזל יהיה זול יותר בטיפולים.

"הכל חשוף" זאת בעיה? מה ציפית לקבל ברכב שעולה 55K ש"ח?

בקיצור, לסגמנט שלו, יופי של אוטו ביופי של מחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קודם סימנת מטרה ואז אתה מחפש איך להגיע אליה.

אז קודם כל, בנוגע לטעות שכתבת על מחירי הדיזל כבר עלית לבד.

מעבר לזה, יש כמובן את הנסועה לכל ליטר הגדולה הרבה יותר בדיזל לעומת בנזין.

מאחר והבנזין היא טורבו, הזרקה ישירה אז דווקא הדיזל יהיה זול יותר בטיפולים.

"הכל חשוף" זאת בעיה? מה ציפית לקבל ברכב שעולה 55K ש"ח?

בקיצור, לסגמנט שלו, יופי של אוטו ביופי של מחיר.

לא מצפה לכלום, וטוב שכך ככה המחיר זול, הסנדרו הזאת היא סוג של יורשת טובה של האלטו בארץ המתחלפת בסלריו שכנראה תיהיה יקרה יותר.

פורסם
שיביאו את הסנדרו ויימכרו אותו במחיר של c1.

בום! קיבלת:

מחירה של הסנדרו יהיה 54,990 שקלים. מחיר שיותר קרוב למחיריהן של מכוניות מיני ידניות דוגמת פיג'ו 108 או יונדאי i10 מאשר לסופר מיני שיותר קרובות אליה בממדים.

*מתוך iCar.

עוד בקשות?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בנוגע לאבזור של הסנדרו מצאתי בכתבה מאתר אוטו

"

רמת האבזור מפתיעה לטובה וכוללת 4 חלונות חשמליים, בקרת שיוט, בלוטות' מקורי ושליטה מההגה על מערכת השמע.".

אולי עכשיו יפנימו שבקרת שיוט צריכה להיות סטנדרט בכל רכב.

פורסם (נערך)
מעניין למה הדיזק יקר משמעותית מהבנזין. גם ככה משלמים יותר בטיפולים ובטסט.

הטיפולים והטסט יקרים יותר? מאיפה לקחת את זה (תעיין בעלויות אגרת רישוי שלרכבים מאותה קטגוריה ומחיר, תופתע לגלות אותם סכומים +- עשרות בודדות של שקלים)?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נוהג ברכבי דיזל בצבא כל יום, תדלקתי דימקס40 ליטר סולר וזה עלה 910 שקל! בתחנה של ''דלק''.

את הקורולה שלי תדלקתי ב30 ליטר בנזין ועלה לי 270 שקל.

פורסם (נערך)
אני נוהג ברכבי דיזל בצבא כל יום, תדלקתי דימקס פול טנק 40 ליטר וזה עלה 910 שקל! בתחנה של ''דלק''.

המחירים שאתה רואה בדלקן/פזומט, זה לא המחירים שהם משלמים בפועל.

(אני הורדתי מההודעה בקשר למחירי הסולר בגלל שאחרים הגיבו ואין טעם לחזור על הדברים, אבל הסולר בתחנות נורמאליות תמיד הרבה יותר זול מבנזין, לי בשירות מלא עולה פחות מבנזין בשירות עצמי ויש תחנות זולות יותר, אני שילימתי לפני כמה ימים בתחנה של דלק כ218שקל על 41 ליטר)

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני נוהג ברכבי דיזל בצבא כל יום, תדלקתי דימקס פול טנק 40 ליטר וזה עלה 910 שקל! בתחנה של ''דלק''.

גם ברכבי עבודה ובליסינג המחיר לליטר במשאבה לא תואם לזה שמופיע לפרטים וגבוה יותר מזה שנמצע על השלט בתחנה, הייתה תביעה בנושא לפני כמה חודשים שנים

לקוח פרטי משלם מחיר נורמלי, תראה באפליקציה או בפעם הבאה שתהיה בתחנת דלק את המחיר לפרטיים.

• תוכן חדש...