Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אלפא הולכת אחורה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי הייחוד הזה, הספורטיבי, אין לאלפא זכות קיום כיצרן נפרד.

די ברור שהקונספט של לייצר פיאטים מעוצבים - נכשל.

אלו מכוניות שלא מעניינות אף אחד, לא ממש מצליחות בשום תחום, ולא מצליחות לחצוב לעצמן שום נישה משמעותית.

שמע פאלו, אני לא חובב אלפא, וכנראה שגם בחיים לא תהיה לי אחת, אבל אני קורא את ההודעות שלך ולא מבין מה כואב לך.

הרי יש אפס אמת במה שרשמת.

להגיד שהמכוניות האלו לא מעניינות אף אחד ושהן לא מוצלחות? ב5 שנים האחרונות נמכרו חצי מליון גולייטות ומיטואים, למיטב הבנתי את המתמטיקה - חצי מליון זה לא מעט אנשים - או שאולי תיכף תענה לי בתירוץ של 'קיה מכרו יותר ג'יפונים בחודש'?

להגיד שהרכבים לא מצליחים למצב נישה - איזו נישה ממצבות האסטרה והקורסה OPC? והקליאו ספורט החדשה? והפולו GTI? או האיביזה קופרה? שוק ההוט האצ' אינו שוק מגוון, יש שני גדלים - סופר מיני וקומפקטיות, יש שני כיוונים - (208 GTI\פיאסטה ST המתנהגות לעומת סיוויק\לאון החזקות) וזהו.

באשר להנעה אחוריך - בעידן בו במוו ומרצדס שוברות סטאטוס קוו - זהו צעד מבורך בעיני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז לא ברור מה פשר העדכון הקל שהג'ולייטה עומדת לעבור (תישאר עדיין הנעה קדמית) אם תוצג ג'ולייטה חדשה לגמרי בעוד שנה, שנה וחצי..

פורסם

ולמה נדמה לך שבזמן שחברות עם כיסים הרבה יותר מלאים מאלפא זונחות את ההנעה האחורית, האיטלקית תחזור לשם בדגם הקומפקטי שלה? זה הימור גדול מדיי.

פורסם

כש"בכיר" אומר ש"זה יתכן מבחינה טכנית" אומר "יש מצב, לא החלטנו, פיפטי פיפטי. או פחות, או יותר".

מבחינה טכנית, גם גולף יכולה להיות הנעה אחורית, אז?

וצביפר, מכל השטויות שקראתי אותך כותב, הזה על ה"צופה מהצד" זה אחד הגדולים. מה עם, אמ... לעזוב את הגז, לתת לקצת משקל לעבור קדימה ולקבל את האחיזה שלך חזרה? לא רק שזה קל בטירוף לתיקון, זה גם הרבה יותר אינטואיטיבי, ולכן בטיחותי.

לגבי הג'ולייטה, אני נוטה להסכים עם פאלו, אם כי לא עם הנחרצות שלו. ל"גרסאות מעוצבות של פיאט" כן יש מקום, בדיוק כמו ל"גרסאות מעוצבות של סיאט/פולקסווגן" ושל תיקי צד. לכל סיר יש מכסה ומי שיושב במשרדים ומחליט כנראה יודע *טיפטיפה* יותר מאיתנו. מה שכן אבל, זה שבאמת יהיה הרבה יותר נכון לשלב שם הנעה אחורית בשביל ה"מורשת".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נחכה ונראה.

אני אומר, אם הג'ולייה לא תצליח, הכל יילך לפח.

מה אתה מגדיר כהצלחה עבור הג'וליה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
אגב, גם לפני עידן הESP ברכבים טובים ומאוזנים הסיכוי להרוג נהג לא מנוסה היה לא הרבה יותר גדול מאשר בהנעה קדמית. בטח ובטח בארץ איפה כימעט ואין קרח ושלג.

וזה לא שאי אפשר לאבד אחיזה עם רכב הנעה קדמית. רק בהנעה קדמית אם איבדת את האחיזה הפכת לצופה פאסיבי מהצד ובהנעה אחורית עדיין אפשר לעשות משהו. [...]היה צריך ממש להתאמץ כדי שהרכב יחליק בסיבוב וגם אז רק עם בקרת משיכה מנותקת. בכל סוג הנעה צריך לדעת לנהוג. אם לא עושים שטויות, זה לא מסוכן. באחורית לא להגזים עם הגז בסיבוב.

האמת היחידה שבדברים היא שכנראה רוב האנשים שמקשטים את הנוף עם רכבם לא עושים זאת עקב הפעלת עודף כוח, אלא העברת משקל קדימה ו/או מצד-לצד ואבדן אחיזה באחוריים, שזו אם כבר (בחלקה) פונקציה של אי-העברת כוח מספק לגלגלים מלכתחילה, בלי קשר לסוג ההנעה...

אף על פי כן, מכונית הנעה אחורית חזקה ללא בקרת משיכה היא בעלת פוטנציאל גדול יותר לפורענות מאשר רכב הנעה קדמית. בהנעה קדמית, כל עוד הרגל על הדוושה המרעישה אתה יודע שתקבל התנהגות כביש צפויה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם יתברר כנכון,אחלה הימור של אלפא/פיאט דווקא שנראה שבמוו ומרצדס

מפנות חלק מהשוק של ההנעה אחורית...זה רק מתבקש שמשהו מישהו

ימלא את החסר ויקח עדת מעריצים אליו למגרש.

אחלה בחירה אם יתברר כנכון ולא ברווז שיווקי עלום.

פורסם
במוו עוברת קדימה, מרצדס עם הa מונעת מקדימה ודווקא עכשיו אלפא עוברים אחורה. מעניין לראות אם ההימור יהיה מוצלח.

אני כמובן מחזיק אצבעות.

אתה יכול לשחרר את האצבעות..

בפעם המי יודע כמה - הנעה אחורית לא הופכת מכונית לטובה או מהנה יותר. נקודה.

בטוח שהיא כן הופכת אותה לצפופה בהרבה ומעט יקרה יותר לייצור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההנעה האחורית היא מקדם שיווקי. לקאדילאק זה עבד, אין סיבה שזה לא יעבוד לאלפא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ראיתי פעם סקר, שאני לא מצליח לזכור באיזה אתר בריטי, שטען שלמעלה מ 60% מאלו שקנו את דגמי סדרה 1 של ב.מ.וו, כלל לא ידעו איזו הנעה יש לה..

במכוניות מיין סטרים, אין שום צידוק להנעה אחורית, על ידי שום יצרן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
מכירות.

כסף...

ברור.

אנסח יותר מדויק.

כמה מכירות ייחשבו כהצלחה? חצי מכמות המתחרות הגרמניות? יותר מהגרמניות? אחוז מסוים מפלח הסגמנט באירופה?

לחלופין אפשר לשאול על כסף: להחזיר את עלויות הייצור? לייצר 10% מרווחי החברה? 40%?

אני שואל כי ברור שלייצר כסף זו מטרת העל, אבל איפה פה הגבול.

ברור גם שהצלחה של C קלאס בסיסית לעומת SLS נמדדת במספרים שונים של חתיכות שנמכרו.

לכן, אותי מעניין, מה גבולות הגזרה שלך כדי לקרוא לג'וליה הצלחה, "ככה ככה" או כישלון.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמה מכירות ייחשבו כהצלחה?

בהתאם לתחזית המכירות, כפי שתוצג לבעלי המניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...