Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כבר די הרבה זמן אני מחפש רכב בתקציב של 110-120K ואני די נוטה לכייון המאזדה 3 ספיריט, הן מבחינת היופי החיצוני, הפנימי והאבזור.

יש לי 2 התלבטויות:

1. בגלל מבצע סוף השנה של מזדה (133600 על הכביש) חשבתי שאולי כדאי להוסיף עוד קצת וכבר לרכוש מהחברה (שריינתי באמצעות מקדמה) ההפרש בין שנתיים על הכביש לחדש היה בערך 15-20 אלף.

היום בינתיים המחירון צנח עוד וההפרש עומד כבר על 26 אלף.

2. רוב נסיעותי הן בעיר ואני לא סגור אם הרכב מספיק מהנה וחזק לנהיגה בעיר/מהירויות נמוכות.

יש לציין שנהגתי עליו פעמיים לזמן קצר אך לא הצלחתי לגבש דעה לגבי זה.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם ובפרט מבעלי הרכב הנ"ל.

תודה רבה!

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אבטיח? לא כ"כ הבנתי את הבדיחה, סלח לי.

לעצם העניין, אני יודע שה- 2.0 חזקה והכח מורגש בסל"ד גבוה.

השאלה היא האם במהירות של עד 50-60 קמ"ש הרכב לא מרגיש אנמי.

הנאה מחינתי היא נוחות יחסית וקצת כח, אני לא מחפש רכב ספורט.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

א. בצע נסיעת מבחן ארוכה יותר כדי לענות לעצמך על השאלה, הכי טוב ניסיון אישי מאשר מה שיגידו לך פה מבחינת חווית נהיגה ונסיעה מאחר וזה פרמטר סובייקטיבי.

ב. בדוק גם את הפורד פוקוס המחודשת שם תקבל מנוע טורבו והיגוי טוב יחסית לקטגוריה (לפי הכתבות). החסרון העיקרי שלה ה צפיפות מאחורה (כמו במאזדה) ופנים קצת פשוט. 133 אלף לגרסה המאובזרת.

פורסם

יואב הציע משהוא נכון תעשה סיבוב על הרכב קצת יותר ארוך ותגבש עמדה. לגבי החוויה שלי כן רוב הפעמים יציאה פלגמטית מהמקום. הרכב ירגיש קצת אנמי אבל זה פתיר עם לחיצה קלילה על הגז . לגבי הפוקוס זה ניחוש מושכל מכיון שלא נהגתי. היא תרגיש זריזה באותו סלד נמוך של התנהלות פלגמטית .

פורסם

אם תרשום בדיוק מה אתה מחפש מהרכב נוכל לעזור לך יותר.. בהתחלה רשמת עיצוב ואבזור ואז גם כוח והנאה מנהיגה.

מה סדר העדיפויות שלך מהרכב??

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
יואב הציע משהוא נכון תעשה סיבוב על הרכב קצת יותר ארוך ותגבש עמדה. לגבי החוויה שלי כן רוב הפעמים יציאה פלגמטית מהמקום. הרכב ירגיש קצת אנמי אבל זה פתיר עם לחיצה קלילה על הגז . לגבי הפוקוס זה ניחוש מושכל מכיון שלא נהגתי. היא תרגיש זריזה באותו סלד נמוך של התנהלות פלגמטית .

תודה חברים, אנסה לעשות עוד נסיעה כדי לקבל רושם נוסף.

אם תרשום בדיוק מה אתה מחפש מהרכב נוכל לעזור לך יותר.. בהתחלה רשמת עיצוב ואבזור ואז גם כוח והנאה מנהיגה.

מה סדר העדיפויות שלך מהרכב??

כמו שרשמתי, אני לא מחפש משהו יוקרתי מדי ולא ספורטיבי מדי, אבל כן מחפש קצת תחושה של פרימיום ובמזדה המראה החיצוני, הפנימי והאבזור בהחלט מושך אותי בקטע הזה, נשארה לי רק ההתלבטות לגבי האנמיות בנסיעה בעיר.

אשמח אם תתייחסו גם לכדאיות הרכישה מהחברה, למרות שאני יודע שזה נטו שיקול כלכלי וירידת ערך.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

זה רכב שנפוץ בליסינג, לכן מאבד הרבה מערכו - כפי שראית בעצמך - ומהר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כל רכב שנפוץ בליסינג אינו משתלם כקנייה מהיבואן. הירידת ערך מאוד גבוהה לכן עדיף או יד2 או 0 ק״מ מליסינג

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אם אתה מבצע נסיעות עירוניות רוב הזמן אולי כדי שתבדוק גם רכבים עם מנוע טורבו. מקבלים כוח כבר בסלד נמוך... מצד שני יש איזו השהית כח בתחילת הנסיעה. הקיצר, לדעתי תכניס עוד רכבים למשוואה ותעשה נסיעות מבחן.

פורסם
זה רכב שנפוץ בליסינג, לכן מאבד הרבה מערכו - כפי שראית בעצמך - ומהר.

ספיריט 2.0 נפוצה בליסינג?

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אם אתה מחפש משהו עם ביצועים טובים, שכח מהמאזדות. יש לי כרגע 6 עם מנוע 2.0 מהשכרה והשילוב מנוע-גיר נוראי לדעתי. למנוע לא חסר כוח, אבל הוא מגיע מעל 4000 סל"ד, והגיר מצידו בעל יחסי העברה דפוקים (כאילו שלקחו גיר 4 הילוכים והוסיפו עוד שניים) ולא שש לשתף פעולה במצב אוטומטי. התוצאה היא מכונית אנמית ומעצבנת, שצריך לקרוע לה את הצורה בשביל להיות קצת יותר מהיר מהתנועה. חבל, כי יש למנוע-גיר הזה פוטנציאל - ההעברות של הגיר במצב ידני מהירות כמעט כמו DSG והמנוע מושך היטב בתחום הכוח שלו. אבל במציאות, זה חרא.

אוקטביה\גולף 1.4TSI עם מנוע 150 כ"ס תרוץ במעגלים סביב המאזדה בכל הקשור לביצועים.

אם בא לך להוסיף קצת יותר כסף, ב148K יש את האוקטביה 1.8TSI שנותנת ביצועים כמעט כשל GTI - עם 180 כ"ס ו7.4 למאה. נראה לי שזו ה-עסקה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

אוקטביה\גולף 1.4TSI עם מנוע 150 כ"ס תרוץ במעגלים סביב המאזדה בכל הקשור לביצועים.

אם בא לך להוסיף קצת יותר כסף, ב148K יש את האוקטביה 1.8TSI שנותנת ביצועים כמעט כשל GTI - עם 180 כ"ס ו7.4 למאה. נראה לי שזו ה-עסקה.

הבן אדם הקציב 110K - 120K ונמתח ל130K+ ,גם אני ממליץ בחום על האוקטביה 1.8 אבל לדעתי זה מעבר לתקציב שהוקצב (לפי שהבנתי מהכתוב) ואני חושב שהוא מחפש רכב עם עם פחות ביצועים אבל שיהיה בעל התנהגות זריזה לעיר (נגיד סביב ה9 ש' למאה אם ניקח את זה כמדד לביצועים למרות שזה לא מדד לתחושת זריזות לדעתי),

אני הייתי הולך לבדוק את הפוקוס טורבו שיצאה למשל שיכולה להכנס יפה לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם
אל תקנה כלום לפני שתיקח לאון 1.2 אוט' לנסיעת מבחן. להערכתי, זו החבילה שאתה מחפש.

בהצלחה!

TSI בהחלט מפתה, אך אני פחות מתחבר לסיאט, פנים הרכב די אפרורי.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

• תוכן חדש...