Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל הצתה יונדאי I30-CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי במוסך מורשה של יונדאי כי נדלקה לי מנורה כתומה (כמו אלאדין) - במוסך אמרו לי שהלך הסליל הצתה וצריך להחליף אבל שיש 4 כאלה וכאילו הם ידבקו אחד מהשני ויתחילו ללכת. החלפתי סליל מספר אחד (680שח) אחרי 5 ימים שוב אותה תופעה - חזרתי למוסך ואמרו לי שעכשיו סליל מספר 4 הלך - החלפתי (680שח) האם זה נכון שזה מדבק ויכול להיות שילכו שאר הסלילים? האם במוסך לא מורשה יעלה יותר זול? תודה

פורסם

האם בדקו גם את הפלאגים?

בנוסף, תקנה סלילים ביונדאי שופ, שם המחיר לאחד הוא 250 כולל מע"מ למקורי כמובן.

שים לב, מנורת האלאדין היא לחץ שמן. לעומת CHECK ENGINE שנראה אחרת.

Stay Dirty

פורסם

הם בדקו את הפלגים כי עשיתי טיפול 100000 קמ הם בדקו במחשב ואמרו שזה הסליל כי שיצאתי מהם האוטו סחב כמו שצריך אבל האם יש באמת סיכוי שאני יחזור למוסך לשני הסלילים שנותרו תודה

פורסם

אכן כן הדבר נכון, לאחר שסליל הצתה אחד מתחיל לפורץ ממנו ניצוץ לבלוק מנוע, מחליפים את הסליל הבעייתי.

אחרי כמה זמן יכול להופיע הכשל גם בשאר הסלילים, אך אין חוק תוך כמה זמן יתחיל בסלילים האחרים, אז מציעים ללקוח להחליף כבר את כל הארבעה על מנת שלא יצטרך מתישהו בעתיד להגיע עוד 3 פעמים נוספות למוסך כשהרכב מקרטע על מנת להחליף את הסליל הצתה.

המחיר 680 ש"ח הוא בהחלט מחיר מוגזם ויקר והמליצו לך פה על יונדאי שהפער מחירים אצלהם מאוד שונה לטובתך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עדיין לא הבנתי מה קשורה הנורה שנדלקה אצלך לאלדין....האם הנורה הצהובה נדלקה לך או שהאדומה המזכירה בצורתה מנורה כמו של "אלדין"?

fe_507113_600.jpg

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
עדיין לא הבנתי מה קשורה הנורה שנדלקה אצלך לאלדין....האם הנורה הצהובה נדלקה לך או שהאדומה המזכירה בצורתה מנורה כמו של "אלדין"?

[ATTACH=CONFIG]447796[/ATTACH]

תודה לפורם בהחלט יש בו מידע שימושי

לאחרונה נדלקה בתדירות אקראית נורת "בדוק מנוע" כתומה. (I30CW 2011

ןגם הרכב עבד לא עגול בסרק והנסיעה איטית.

החלפת פלגים פתרה את הבעיה, הרכב עשה 100000 ק"מ וזאת היתה החלפת פלגים ראשונה, היה בליסינג.

לגבי סלילי הצתה שהם גם יכולים לגרום לבעיה כזו, עלות 250 שח לאחד, יחלפו אם הבעיה תחזור.

פורסם (נערך)

בכל פעם אני מופתע מחדש מהמחירים הגבוהים במוסכי היבואן.

יונדאי שופ ו-KORAPS וחנויות דומות, עדיין מרוויחות יפה ומוכרות לצרכן בפער מחירים של עשרות אחוזים פחות לעומת מוסכי היבואן.. אז למה מוסכי היבואן כה חזירים ?? (כנראה פראיירים לא מתים רק מתחלפים.. :x)

ובדיוק בנושא זה, מצ"ב צילום מסך של טוקבק מכתבת השוואה בין יונדאי לקיה מאתר של מגזין אוטו, של בחור שבחר לא לרכוש יותר יונדאי ועבר לקיה:

Auto-talkback.png

דוגמא נוספת היא למשל סט של שתי בוכנות לתא המטען שהתקלקל ב-I20 וכתוצאה דלת תא המטען הייתה נופלת ולא מחזיקה מעמד.

במוסך היבואן המחיר נע סביב 700 ש"ח, כאשר ביונדאי שופ ביקשו 300 ש"ח.

מכיוון שלא היה ליונדאי שופ את שתיהן במלאי, בסופו של דבר החלטתי לרכוש סט של MAGNETI MARELLI ב-150 ש"ח כולל משלוח ממוכר בלטביה דרך EBAY.

זה הקישור לכל מי שמעוניין: http://www.ebay.com/itm/171916946451

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

הבעיה היא לא במוסכי היבואן אלא בלקוחות עצמם שמוכנים לשלם את הסכומי עתק האלה. ברגע שמוסכי יבואן רואים שיש פראיירים אז מה איכפת להם לשחק עם מחירים כרצונם....?

מספיק יום אחד כדי שיחרימו אותם ולא יגיעו אליהם ותראה את המחירים צונחים פלאים! עם של פראיירים היינו ונישאר. רק בתאילנד תמצא ישראלי שאומר " ניראה ל שאני פראייר?" אחרי שהיתווכח עם עסק מקומי שעה וגילה שהוויכוח הוזיל לו את מה שקנה אולי ב 10 אגורות.

• תוכן חדש...