Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מלון לחודש מרץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

עד שהייתי בטוח שלמדתי בעל פה מה זה כל מלון, השנה נוספו לרשימה שלי מלונות נוספים שפעם ראשונה אני שומע עליהם.

סופ"ש בצפון\רמת הגולן, זוג צעיר, מחפשים לנוח והאטרציות מסביב פחות מעניין כי אחרי שאבחר מלון כבר אדע להתאים את האטרקציות, יהיה נחמד אם האוכל יהיה גם נחמד.

אסיינדה ביער - שלום פלאזה

מרידיאן, דן פנורמה, קראון פלאזה (חיפה)

קרלטון נהריה

דן כרמל

דן קיסריה

יערות הכרמל

אירופה טבריה

גלי כנרת

כינר

שרתון מוריה, לאונרדו קלאב, הולידי אין טבריה

רימונים צפת

מצפה הימים

מלון כנען ספא

נווה אטיב - רימונים חרמון

צמצמתי את מה שלא אהבתי מהפעמים הקודמות שבדקתי..

וסתם כדרך אגב, למישהו יצא להיות במלון בראשית? ממליץ? באמת טוב כמו שמדברים עליו?

פורסם (נערך)

מכיר את כולם.

בכל מה שקשור ברשת פתאל ברח כמו מאש.

בצפון הרחוק יותר כפר גלעדי או הגושרים.

סובב כנרת כפר הנופש רמות.

הכי מומלץ ולא ברשימה המלון הסקוטי בטבריה אוכל מעולה ולא כשר הכי חשוב אין כניסה לילדים.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

בראשית מעולה.

המלון הסקוטי מעולה, אוכל מדהים, עם זאת מותר להביא ילדים.

כנען ספא - תימלט.

דן קיסריה מיושן נורא

דן כרמל מקסים אך לא מלון פינוק כמו בראשית ודומיו. היתרון הגדול שלו הוא באוכלוסיית האורחים שלא תפצח עליך גרעינים בבריכה. (כאילו מי העארס שיבוא עם החמולה ויספר לחבר'ה 'לקחתי את המשפחה למלון ב...חיפה')

יערות הכרמל - בליגה של בראשית והסקוטי (וגם כרמים) שזה ליגה מעל כל היתר.

מצפה הימים לדעתי דעך. מיוחד מאוד אבל אני מעדיף את יערות הכרמל/בראשית/סקוטי/כרמים

כל היתר לא באותה הרמה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

נכנסתי ליערות הכרמל, ואכן מסתבר שכל המקומות בו נאכלו, נשאר לי לקחת שם מקום רק בלילה הסדר של פסח.

בכל מקרה מסתבר שזה מלון מבוקש, מה שאומר שלצערי לא אוכל לקחת אותו (מעבר לזה שנגמרו המקומות) כי את המלון המבוקש שאני זכאי לו - אני שומר לבראשית.

הסקוטי לא מופיע לי ברשימה ולכן לא אוכל לקחת אותו, אז אצטרך לבחור רק משהו מהרשימה הקיימת, כנ"ל כרמים - הוא מופיע אצלי ברשימה אך מוגדר מלון מבוקש, שאותו כמו שאמרתי אני שומר לבראשית.

אייל, אומנם לא רשמתי אותם אבל יש לי אפשרות לבחור גם בגושרים וגם בכפר נופש רמות, מה מיוחד בהם?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

כפר הנופש רמות נמצא בכמה דרגות מעל כולם בכל אזור הצפון, יש להם חדרים חדשים מתוחזקים לעילא ולעילא אוכל ונוף מעולה חפש את חדרי השלה דלקס .

שאתה באזור קפוץ לקפה .....

פורסם

תשמע בדיוק נכנס לאתר שלהם והתאהבתי

http://ramot-nofesh.co.il/%D7%93%D7%A3-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA/

אם הדיל שלי כולל את החדרים של הבקתות עץ אני טורף את זה, בעיקר שנשאר סופ"ש פנוי אחד בלבד עד יוני, והוא בתחילת מרץ בדיוק כמו שאני רוצה. אם זה החדרים של המלון בלבד אני חושב שאני אוותר ואחפש משהו אחר, בנתיים דן כרמל נראה ממש אחלה.

ונקפוץ בשמחה :)

אשמח לעוד ייעוצים, תודה לכולם

פורסם

יערות הכרמל מלון מצוין, אוכל מדהים, שקט לא נורמלי. אין שם ילדים.

מצד שני, לדעתי יותר מדי שקט, כלומר אחרי שהייה בבריכה / סאונה / מסז ולאחר ארוחת הערב אין לך באמת אטרקציות.

על אף כל זאת, שווה לבקר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איילי - הקשבתי לך והלכתי לכפר נופש רמות חזרתי אתמול.

לשדרג לשלה דלקס לא רציתי כי 1200 שקל שדרוג זה יותר מדי בשבילי, לשדרג לבקתות טבע עלה 330 אבל לא היה פנוי לצערי, שיגעתי את המזכירות שם בטלפונים.

בכל מקרה, הגענו בסוף לחדרים הרגילים של המלון ולא הצערתי, הצוות אדיב וחייכן, החדרים מתוחזקים היטב ואת המיטה שהייתה שם רציתי לגנוב לבית מרב שהייתה נוחה. האוכל היה מעולה!!!! בכל מקרה תודה על ההמלצה :)

פורסם

מה אתה מעפן למה שלא שלחת ה.פ היינו עושים סיור בקיבוץ. נו נו נו .

mi casa es tu casa.

לא נורא בפעם הבאה, העיקר שחזרת מרוצה לא פשוט במחוזותינו היום בכל מה שקשור לבתי מלון לצאת מרוצה ועוד לספר על זה.

פורסם

נשבע שרציתי, אבל גם ככה הנופש היה קצרצר והיו מלא אטרקציות (ספא בתוך מים מחוממים אחד מהם - ממליץ!!) לעשות ומחוסר זמן פשוט לא יצא, פעם הבאה :)

• תוכן חדש...