Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס ידנית, בזמן האחרון כאשר אני לוחץ על הקלאצ׳ ישנו רעש שדומה לשתי דיסקיות אשר משתפשפות...

מישהו מכיר בעיה שכזו...?

פורסם

זה כנראה מייסב לחץ - כלומר צריך לפרק קלאץ'.

לא רואה איך החלפת נוזל הידראוולי יכולה לעזור כאן, כמו כן לא רואה איך משאבת קלאץ' יכולה לגרום לרעש סיבובי כפי שפותח השירשור תאר - רעש של דיסקיות משתשפות.

פורסם

בוקי, לא מעט פעמים אני ניתקל בתיאור רעש לא מדוייק של אנשים שפונים אליי על מנת לאבחן בעיה ובגלל זה גם בטלפון שבן אדם מתאר לי רעש הוא מגיע ומיסתבר שמקור הרעש הוא לא מה שחשבתי. מכתיבה פה קשה לאבחן רעש אבל אם אכן הבעיה במיסב הלחץ כמו שרשמת אז מה שאני ואסף רשמנו לא יהיה רלוונטי. אין מדוייק יותר מלשמוע את הרעש באוזן.

פורסם

נכון, אנשים בהרבה מאוד מקרים לא מצליחים לתאר במדוייק את הרעש.

לאחר קריאה חוזרת, לא ברור האם הרעש נשמע במהלך לחיצה על הדוושה כלומר בזמן תנועת הדוושה כלפי מטה או שיש רעש כל עוד המצמד מופרד.

• תוכן חדש...