Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב משומש 40K / חדש 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשלבי הסכמה עם עצמי שאני צריך לקנות לעצמי רכב משלי ( כרגע נעזר ברכב מההורים וכבר לא מעוניין בכך ).

הדילמה שלי היא:

לקנות רכב משומש, כניראה בן כמה שנים טובות, בסכום של 40K ש"ח ( אזדקק להלוואה מינימלית כלשהי, יש לי זמין מחצית מהסכום )

או - לחלופין לקנות כבר רכב חדש ( יתרונות - ללא כאב ראש של חיפושים, דיי בטוח מבחינת אמינות ).

אני לא רואה סיבה שלא להחזיק ברכב לפחות 3 שנים ( אם לא יותר ).

גיר - נכון לימים אלו ידני זה לא בעיה, אם גם כן בהתבוננות לעתיד (עבודה) אני מאמין שבסוף זה יהיה מחוץ לגבולות ראשל"צ-חולון - והפקקים לא משאירים יותר מדיי ברירות ולכן מבחינתי כרגע רק אוטומטי.

מבחינת גודל שהייתי מצפה - בהסתכלות קדימה ( בן 25 ), לא רואה את עצמי בתוך כל סגמנטי המיני ( פיקנטו, I10, ספאק ), מה גם שבעיני נושא הבטיחות שם משום מה קצת מעורער.

רכבי הסופר מיני ( I20, איביזה וכו' ) ניראים ואני בטוח שגם מרגישים יותר "רכבים".

דלק - שלא יהיה זללן, אני חושב שכל דבר בטווח ה 1:15 צפונה יהיה מצויין.

ההצעה הכי קורצת שיש בעיני לגבי רכב חדש זו האיביזה 1.0.

אם מדברים על משומשות, ניתן למצוא I20 וגם איביזות למיניהם, השאלה מה לגבי האמינות של שנתוני 2010-2012 ( גירי DSG? )?

המלצות על דגמים שלא שמתי לב אליהם? ( רצוי שנתוני 2010 לפחות )

אם אני אסתכל על דגמי יד 2, יש לי ניסיון מאוד טוב עם הונדה סיוויק ( 2007, הייתי מצפה לחדש יותר באיזה שנתיים, לא עונה על ציפיות הדלק אבל מוכן לשרוד את זה ), אין לי כ"כ הרבה ידע לגבי רכבים אחרים - חוץ מלהתרחק (???) מגירי DSG שמלפני 2012 ( אולי טועה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם ).

נניח ויש לי יכולת החזר חודשית של בערך 1000-1500 שקלים, מה הבחירה הכי נכונה לדעתכם?

אני מאמין שבעתיד הלא רחוק ( שנה שלישית לתואר מדמ"ח ) יעלה ואיתו גם כמובן אפשרות ההחזרה החודשית...

תודה רבה ושבוע טוב,

יניב.

פורסם

תקנה רכב בכסף שיש לך, לא בכסף שאין לך.

אם אין לך כסף לרכב יד2 ב40 אלף, לא מבין מה יש לך להסתכל בכיוון של רכב חדש.

רכבי סופר-מיני יתאימו לך. יש הרבה מגוון, תתחיל לחפור בפורום.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...