Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מעצבי אתרים בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על פרויקט שעד כה עיצבתי בעצמי ע"פ הצורך.

צורך הכוונה שדאגתי שדברים יראו נורמלי ויעבדו.

עכשיו אני עובד על שיפור הנראות, עושה שינויים עד כמה שאני יכול מהשראה שאני מקבל משיטוט ברשת, אך אני לא מעצב.

אני מתחיל לחפש עזרה מקצועית כדי להביא את הדבר הזה שיראה פצצה, הרושם שאני רוצה שזה יעשה זה WOW ואני רוצה שזה Blows everyone minds.

כמו שאני רואה את זה, אני צריך 2 דברים :

1. טא'ץ מקצועי - הדברים הקטנים, קו פה, צל שם, מה שהופך אתר שנראה סבבה לאתר שנראה מקצועי.

2. יכולת יצירתיות - לצאת מהקופסה, כאמור אפקט ה WOW. אבל חשוב לשמור על מקצועיות.

זה לא אתר גיימינג שאפשר להשתגע עם עיצובים משוגעים, זה לא אתר בכלל. זה מערכת מבוססת WEB והולכים להשתמש בה חברות, היא חייבת להיות מרשימה.

אין עברית, אנגלית בלבד, לכן מי שלא התעסק בעיצוב סטייל חברות בינלאומיות, אני לא יודע עד כמה הוא יוכל לקלוע למה שאני מחפש.

אם מישהו חושב שהוא יוכל לעזור לי, אשמח לקבל הצעות, קצת עבודות עבר כדי שאוכל להתרשם וכמובן מחיר, אני מבקש מראש לא להגזים עם המחיר, התקציב שלי נמוך. כאמור אני לא צריך עיצוב מ0, אני צריך שיפור קטן שיעשה הבדל גדול.

תודה מראש.

פורסם

~

המלצתי כאן בעבר על Webart - חברה של איש אחד עם נסיון רב, פדנטיות ללא פשרות, ויכולת להקשיב ולתפור ללקוחות קטנים פתרונות עיצוב אתרים וגרפיקה לפי הצרכים המדוייקים שלהם. אינני בטוח אם הוא יוכל לטפל בפרוייקט שלך כרגע, אבל בהחלט שווה לדבר איתו ולבדוק. במקרה הגרוע הוא יפנה אותך למישהו אחר שיוכל לסייע.

http://www.webart.co.il/

פורסם

מחזק את ההמלצה של דריש,

בהמלצתו נעזרתי בשירותי webart לבניית אתר האינטרנט של העסק שלנו, השירות היה נעים וסבלני ולא פחות חשוב- מקצועי.

אנחנו יצאנו מרוצים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...