Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש הבנתי.

מה זה הדבר הזה? זה סוג של משטר תזונה?

מה זה אומר?

פליאו זו אידאולוגיה שלפיה האדם הקדמון חי ואכל בצורה שהכי מתאימה לאדם. הרבה חלבונים מבשר, מעט סוכר מפירות, דגנים מעט וכו.

גם אחי התמכר לזה ומאז הפסיק כמעט לגמרי לאכול פחמימות - לחם אסור (אוי ואבוי - גלוטן, וערך גלוקמי בשמים), דגנים אסור, פסטות אסור. דגנים רובם לא טובים ...

בדקתי קצת מה זה השיגעון הזה, ואני מצטער להרוס אבל זה נראה לי קישקוש, מגדל קלפים שבנוי על בסיס רעוע ביותר. הנה ציטוט ביקורת על הדיאטה הזו מהויקיפדיה :

Critics of the Paleolithic diet have raised a number of objections, including that: paleolithic humans did eat grains and legumes;[3] humans are much more nutritionally flexible than Paleolithic diet advocates claim; Paleolithic humans were not genetically adapted to specific local diets; the Paleolithic period was extremely long, and saw a wide variety of natural items that humans used for sustenance; and/or, that very little is even known for certain about exactly what Paleolithic humans ate.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תוחלת החיים של האדם הקדמון הייתה 30 שנה בערך.

Just saying...

כי חיות בר היו טורפות אותו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ארבעה חודשים פחות או יותר לפי עקרונות השיטה:

בלי מזון מעובד (כולל לחם, פסטה ושות׳), בלי סוכר, מעט מוצרי חלב, מעט אגוזים.

לא בפנאטיות בכלל - שם קצת רטבים מעובדים כשבא לי, אחת לשבוע בערך יוצא לאכול איזה פיצה או פסטה ואיזה חתיכת עוגה, לא אגיד לא כשמישהי במשרד מציעה איזה נחש גומי בטעם קולה, שותה בירה ואלכוהול, הבנתם את העיקרון....בערך 80% אוכל בריא.

ככלל - לא מפחד מביצים ובשר, לא מפחד משומנים טובים, דגים כמובן בכיף, ירקות כמה שיותר, בערך שלוש פירות ביום.

ארבעה חודשים, פחות 5 קילו בלי להרגיש אפילו, והרבה יותר נהנה מהאוכל מאשר הניסיון לשמור על תזונה טובה קודם לכן.

דברים שהפתיעו אותי:

לא צריך לחם בשביל לשבוע או להנות מאוכל (לא האמנתי שזה יתכן, זה כנראה יותר התמכרות מצורך).

אוכל שמן (עם השומנים הנכונים) לא משמין.

פורסם
תוחלת החיים של האדם הקדמון הייתה 30 שנה בערך.

Just saying...

אבל כמאמר הבדיחה, ״אלו חיים!״ P:

אני ״מסתקרן״, אבל לחם זה deal breaker בשבילי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הערך הגלוקמי של הלחם הוא בשמיים, זה כמעט כמו לאכול סוכר, ככה נאמר לי והאמת שיש בזה צדק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא אוכל לחם בכלל. רק פיתות לאפות וטוסטים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הערך הגלוקמי של הלחם הוא בשמיים, זה כמעט כמו לאכול סוכר, ככה נאמר לי והאמת שיש בזה צדק.

כן אבל זה לחם :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני חשבתי ככה על עצמי. מציע לך לנסות ולראות כמה לא צריך את הזבל הזה. התזונה שלי התבססה פחות או יותר על בצק מכל סוג שהוא.

כפי שרשמתי, אני עדיין אוכל פה ושם כשבא לי, אבל זה קורה לעיתים רחוקות.

פורסם

זאת תזונה חילבהאוליטית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אושרי - אני לא מכיר פילוח תוחלת החיים לפי מוצא, ובדור השלישי ממילא כבר אין מעטים התימנים ה"טהורים" או מכל מוצא אחר, לצורך העניין).

מה שלמדתי הוא דווקא להפך: סכרת - שהיא מחלה קטלנית - כמעט לא היתה מוכרת בעולים מתימן, אבל עם ההתבססות בארץ דווקא הפכה נפוצה בבני העדה (מדובר על מידע מלפני די הרבה שנים, אני חושב שלפחות דור ואולי יותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי הם גילו שהסוכר בבתי קפה ובמלונות הוא בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SLOW RIDE, אני מתגלגל מצחוק עכשיו בבית, והכלבה שלי לא מבינה למה.

בנימה רצינית, ספירל, אתה צודק בהחלט.

התרופה היחידה שהייתה בתימן היא מרק תימני וחילבה, נניח הסחוג של סבא שלי כל כך חריף שאין חיידק שמסוגל לעמוד בזה ומבריאים.

בנוסף, ''העזרה ראשונה'' שלהם הייתה לדימום הוא לשים כורכום על הפצע.

וזה גם בערך התרופה של תימנים לכל דבר, גם מי שבר רגל, או יד, או נכשל במבחן וכו'.

רועי

פורסם
זה כי הם גילו שהסוכר בבתי קפה ובמלונות הוא בחינם.

כי זה קשור לסוכר.

הייתי רוצה לנסות תזונה פליאו אבל לצערי אני גבר..

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

"לא כדאי לשבור יד/רגל ליד תימני".

נרשם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...