Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בתזונת פליאו כבר חודשיים וסה"כ נהנה, אם כי מתקשה מעט לעלות מהר במסת שריר ועורך התאמות.

יש כאן עוד כמה עלמות שהתחברו לצד הקדמוני שלהן?

ברכות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תזונה של אנשים שחושבים שהם האדם הקדמון.

עוד אחד מהשגעונות שתוקפים מדי פעם את האדם המערבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

......

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי זה עופר פלואו?

פורסם
היי,

אני בתזונת פליאו כבר חודשיים וסה"כ נהנה, אם כי מתקשה מעט לעלות מהר במסת שריר ועורך התאמות.

יש כאן עוד כמה עלמות שהתחברו לצד הקדמוני שלהן?

ברכות.

אני במעין פליאו לייט, שזה אומר שהורדתי קמח וסוכר מהתפריט.

אם אתה מתאמן ורוצה להעלות מסת שריר אתה חייב לאכול פחמימות ופליאו זה תפוחי אדמה/בטטות/אורז.

למי ששואל את עצמו מה זה פליאו http://www.kadmoni.com/?m=1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש על זה המון מידע באינטרנט.

בגדול, אם כבר להשתייך לטרנד מטומטם שיהיה לך על מה לחפור בשיחות עם חברים, זה עדיף בהרבה מאשר להיות טבעוני/צמחוני/אוכל אדמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חשבתי שזו תזונה של אנשים שאוכלים את עופר פליאו....

אבל הוא בעצם פלואו אז קבלו ביטול.

אם היית עירקי היית יודע שפלאו עם עופר יכול להיות לא רע למרות שבדרך כלל זה עם עוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אוכל לפי עקרונות השיטה. בלי לחפף. פעילות גופנית אני לא עושה בכלל.

לפקפקנים מעלי, כספקן מדופלם וזלזלן ידוע, נתתי לזה צ'אנס שבועיים. אח"כ התחלתי לברר מחירים של לב בקר...

לי זה ממש עושה טוב מבחינה פיזית ואין לי הסטוריה של מחלות ומיחושים יוצאי דופן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומצד שני, שמעת פעם על מישהו שצריכת בשר טרי איכותי עשתה לו רע? :-)

השיטה הזאת טובה כי במקום לחם ומאפים מעובדים שממלאים אותך יש יותר מקום לבשר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...