Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ניגשתי היום למכון אהרון בפתח תקווה לבצע בדיקה לפני קנייה לרכב מסוג יונדאי i25 מודל 2011

הרכב גמע 23000 ק"מ ויש עליו המון שפשופים, חלודה בכנף, וטומבון קדמי בצד אחד יצא טיפה עם חלודה, הצעת מחיר לקוסמטיקה עומדת על 2500שח לא כולל מע"מ.

האם הרכב הזה שווה 67000ש"ח?

להלן התוצאות:

20151203_212726.jpg

פורסם

אולי הקילומטראז' נמוך והבעלים פרטי, אבל הרכב הזה עבר התעללות קשה - הרבה יותר מרכב ליסינג ממוצע - אישית לא הייתי קונה את הרכב בשום מחיר. השוק מלא מכוניות שמורות וזלות יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שמוזר לי זה שלפני חודשיים מכרתי את הרכב שלי שעשה רק 17000 ק"מ והיה מטופל ושמור יותר מחדש

ובמכון אהרון כתבו אותם דברים - רעידות מנוע בסרק , שחיקת צמיגים , בולמים קדמיים ואחוריים חלשים ונקישה בשילוב הילוכים .

צרוף מקרים מוזר מאוד וחבל שאי אפשר ללכת למכון ולקבל חוות דעת אוביקטיבית ללא כסתח"ים .

פורסם

לא נשמע שמור במיוחד,רכב מודל 2011 עם חלודות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא נשמע שמור במיוחד,רכב מודל 2011 עם חלודות?

כן, בפגוש הקדמי בצד שמאל מעל לגלגל ומתחת לפנס, אם אתה מסתכל על הרכב מלפניו, יצא שם החלק והוא משופשף עד שרואים את השחור של הפגוש, ורואים גם חומר צהוב, חומר שאומר שנעשתה שם צביעה ותיקון והחלק הזה גם בולט החוצה, השתחרר שם חלק שלא מחזיק אותו.

בנוסף, מהתרשמות של פחח, הפגוש הקדמי נלחץ מה שגרם ללחץ וטיפה לעקימות של הכנף מעל לגלגל הקדמי השמאלי.

בנוסף, יש מלא שפשופים בטמבון הקדמי והאחורי

ובנוסף יש בכנף האחורי הימני מעל לגלגל הימני האחורי פס באורך 10ס"מ של חלודה כי היא כנראה ניסתה להיכנס לחניה ללא הצלחה ושפשפה משהו חזק וזה גרם לשפשופים בדלת ובשאר הכנף פרט לחלודה

יש פה השקעה של 3000שח לפחות בקוסמטיקה

היא לא ציינה שום תאונה או פגיעה, והפחח אמר שברור שעשו שם תיקון (בפגוש הקדמי)

פורסם

רק פונקציה של מחיר, בהנחה שהנסועה אמיתית.

בדיקה כזו, כמו שנעשתה במכון שאליו הלכת, גם אני הייתי נותן לך, ובלי לראות את המכונית.:lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...